Bosver sen tika kulaklarini birde onu stres yapma kendineAynen sanki kendileri yaptı da çok iyi yetiştirdiler çocuklarını kınamak gibi olmasın ama bana akıl verenlerinde evlilikleri sağlıklı değil
:))) ama hormon kanı onları tekrar Baktırcam gitmişken ilaç alacağım iğne vurulcam kan iğnesi :)) hamiş değil ya adetim şuan 3.günümAyyy kan vermeye mi gidiyorsun sen çok heyecanlı inşallah bişeyler karar vermek zorunda kalmazsın canım hadi inşallah bakalım haber bekliyorum
Heee şimdi anladım canım.. Benimde 3. Günüm ama klomen 5. Gün başlanıyor pazartesi geç kalmaz mısın bugün Bi danışan mı acaba doktora ertesi ay a kalmasın sonra.. Ben o yüzden bugün gittim:))) ama hormon kanı onları tekrar Baktırcam gitmişken ilaç alacağım iğne vurulcam kan iğnesi :)) hamiş değil ya adetim şuan 3.günümdoktorum yok onlara yaptırıp alıp doktora gidecem pazartesi ne derse ona göre hareket edicem klomen mi verir ne verir o belli değil.
Valla çalıştığımdan beri borç ödüyorum düğünümüzü kendimiz yaptık , istiyorum ki çocuğum olsun izinimi kullanayım çalışmayım borcum bitmiş olsun işten çıktığımda inşallah kurtuluruz bu borçlardan
Valla çalıştığımdan beri borç ödüyorum düğünümüzü kendimiz yaptık , istiyorum ki çocuğum olsun izinimi kullanayım çalışmayım borcum bitmiş olsun işten çıktığımda inşallah kurtuluruz bu borçlardan
İnşallah inşallah Allah büyük inş bizede yürü ya kulum der inşallahValla çalıştığımdan beri borç ödüyorum düğünümüzü kendimiz yaptık , istiyorum ki çocuğum olsun izinimi kullanayım çalışmayım borcum bitmiş olsun işten çıktığımda inşallah kurtuluruz bu borçlardan
Hadi ozaman hayirlisi canimYaptım ters düz ne gelirsemasaj da aynı şekilde oyy oyy
Aynı tarihte benim bat da ve sol-sağ kasıkta ara ara batma var bugün krem gibi beyaz akıntı var. Dün test yaptım negatif çıktı.ya regle hazırlanıyor vücudum ya da hamileyimBenim bat 25 mart ve bugün rahimin sağ tarafında aşırı kasılma ve zonklama oluyor anlamadım. Soğan kürümün 14. Günündeyim
Keşke şimdiden öğrebilsek zaten şu son hafta yaşadığım stres bütün ayımı etkiliyor.Aynı tarihte benim bat da ve sol-sağ kasıkta ara ara batma var bugün krem gibi beyaz akıntı var. Dün test yaptım negatif çıktı.ya regle hazırlanıyor vücudum ya da hamileyimAma çok regl olacakmışıö gibi geliyor akıntı kasık ağrısı
Zizi353535 bu ay kür ya da ilaç kullanmış mıydın?Aynı tarihte benim bat da ve sol-sağ kasıkta ara ara batma var bugün krem gibi beyaz akıntı var. Dün test yaptım negatif çıktı.ya regle hazırlanıyor vücudum ya da hamileyimAma çok regl olacakmışıö gibi geliyor akıntı kasık ağrısı
Var canım ben çektirdim 1 ay önce kişiden kişiye değişiyor ağrı benim ağrım oldu.. En doruk adet sancısı gibi bir sancı oluyor.. Ama belki senin olmazHsg randevusu aldım çektiren var mı daha önce çok ağrı oluyo mu acaba
Anladım canım peki bebek olma olasılığı yükseliyor dediler doğru mu acabaVar canım ben çektirdim 1 ay önce kişiden kişiye değişiyor ağrı benim ağrım oldu.. En doruk adet sancısı gibi bir sancı oluyor.. Ama belki senin olmaz
AMİN KUZUM ALLAH HAMİLE KALIP DOĞURMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHAynen cnmdoğru zamani bekliyoruz ozaman bu arada bende yumurtlama masaji ve ters poziyonda hamile kalmistim belki faydasi olur diye soylemek istedim
Cok teşekkür ederimzaten yeni oldu kimyasalim simdi deger dustumu diye 2 gune bir takip ediyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bekliyoruz bakalim zaten bu surectede testler falan var hayirlisi olsun hakkimizda hepimizinde
Valla canım az önce aceleyle yazdım film işin stres yapma evet ağrı oluyor ama dayanılamayacak bişey değilAnladım canım peki bebek olma olasılığı yükseliyor dediler doğru mu acaba
aminnnnİnşallah inşallah Allah büyük inş bizede yürü ya kulum der inşallah
Ters pozisyon nasıl oluyor acaba ??AMİN KUZUM ALLAH HAMİLE KALIP DOĞURMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Insallah olur sizin,kiminde ilk seferde tutmus.benim de doktorum Allah Allah nasil olmuyor ki olur ,sıkınti yapma biseyin yok diyor ama toplam 2 yil olacak nerdeyse hala yokBende az önce doktordan geldim ilk defa klomen kullanmıştı bu ay yine verdi adetin 5. Günü başlıycam kısmetse.. Ama kesin hamile kalıcak sın yaz gebe geziceksin diyo adam çok umutlu bir şekilde inşallah yanılmaz Allahım kısmet etsin isteyen herkese
Ayy inşallahInsallah olur sizin,kiminde ilk seferde tutmus.benim de doktorum Allah Allah nasil olmuyor ki olur ,sıkınti yapma biseyin yok diyor ama toplam 2 yil olacak nerdeyse hala yokinsallah sizin olir da seviniriz burda
Ya bu sebepsiz kelimesinden nefret ettim iyice yaa.o kadar sinir bozucu ki bi sebebi yok ama nelere engelBen veremiyorum kuzum ya hiç hevsim de yok vermek için tüp bebek yaptırdım geçen ay kimyasal gebelik oldu iki buçuk yıllık evliyim sebepsiz infertilite dedi doktor ama pko başlangıcı var iki yumurtalıkta da bilmiyorum artık nasıl olacak bu ay ovulasyon testi ne başladım sana da tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?