- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Çok saol canım inşallah bu bir çare olur da artık bizlerde anne olabilirizValla canım az önce aceleyle yazdım film işin stres yapma evet ağrı oluyor ama dayanılamayacak bişey değilbenim filmim güzel çıkmıştı sadece biraz ince yapılıymış kanallar.. Ama doktorum bu hem bir film hemde bir tedavi şekli dedi film esnasında verilen sıvı aynı zamanda kanalları temizliyor dedi.. Ve gebelik ihtimali olumlu yönde ilerliyor demişti.. Doktor bana bırakmıştı kararı istersen çekelim demişti bende gözümü karartıp kabul ettim o da çok güzel Bi karar verdin demişti..
İnşallah canımÇok saol canım inşallah bu bir çare olur da artık bizlerde anne olabiliriz
Yaptirdigin yere gore degisir ben hicbirsey hissettmedim normal muayene gibiydi.Hsg randevusu aldım çektiren var mı daha önce çok ağrı oluyo mu acaba
İnşallah benimde o şekilde geçerYaptirdigin yere gore degisir ben hicbirsey hissettmedim normal muayene gibiydi.
canım macunu nasıl kullandın. hangi gün başladın kullanmaya. detaylı anlatabili misin acabaEvet faydası çok gerçekten dün müthiş şekilde yumurtalıklarım ağrıdı macun sayesinde yumurtlamayi hissedebiliyor insan
Adetin 1. Gunu basliyorsun sabah akşam yemeklerden 10 dk önce ben kaşıklı olanını aldım ölçülü oluyor çünkü. Yumurtlama olduktan sonra 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun. İnstagramda Clife sayfaları var orda Şeyda hanım sizi bilgilendirir.canım macunu nasıl kullandın. hangi gün başladın kullanmaya. detaylı anlatabili misin acaba
Olmuş canımKızlar ovulasyon testi ne bakar mısınız pik olmuş mu
DİZLERİNİN ÜSTÜNDE DURUYORSUN EŞİN DE ARKANA GEÇİYOR CANIM DOGGY DİYORLAR GOOGLE DE BİR BAK İSTERSENTers pozisyon nasıl oluyor acaba ??
aa benim bugün 3. gün geç kaldım o haldeAdetin 1. Gunu basliyorsun sabah akşam yemeklerden 10 dk önce ben kaşıklı olanını aldım ölçülü oluyor çünkü. Yumurtlama olduktan sonra 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun. İnstagramda Clife sayfaları var orda Şeyda hanım sizi bilgilendirir.
Sen sipariş verdin mi ?aa benim bugün 3. gün geç kaldım o halde
Hsg deme bana ya gözünü korkutmak istemem ama herkesin bünye farklıdır inş seninki rahat geçer ama benimki çok zordu giderken tek gitme tavsiyem yanınd birini götür kiminin adet sancısı gibi oluryormuş hafif seninki öyle olur inşHsg randevusu aldım çektiren var mı daha önce çok ağrı oluyo mu acaba
Canım bende Anestezisiz cektirecektim ta ki yorumları okuyana kadar son anda Anestezili cektirdimHsg randevusu aldım çektiren var mı daha önce çok ağrı oluyo mu acaba
Çok iyi yapmışsın gerçekten bin pişman oldum benCanım bende Anestezisiz cektirecektim ta ki yorumları okuyana kadar son anda Anestezili cektirdim
Ayy benimde öle oldu doğum sancısına kurban oluyum yeminle ama çok şükür hiç bişey çıkmadı sonucumdaVar canım ben çektirdim 1 ay önce kişiden kişiye değişiyor ağrı benim ağrım oldu.. En doruk adet sancısı gibi bir sancı oluyor.. Ama belki senin olmaz
yok hayır daha sipariş vermedim senin yorumu okuyunca alsam mı acaba dedim. adet bitince falan başlanıyorsa şimdi sipariş vercektimSen sipariş verdin mi ?
Adetim şimdi :)) zaten tedavi görüyorum d vitamini ve kansızlıktanHadi ozaman hayirlisi caniminsllah tutunur bebeisin birde d vitamini kullan cnm hamile kalmayi kolaylastiriyor
İnşallah canım tek gitmem zaten eşim yanımda olurHsg deme bana ya gözünü korkutmak istemem ama herkesin bünye farklıdır inş seninki rahat geçer ama benimki çok zordu giderken tek gitme tavsiyem yanınd birini götür kiminin adet sancısı gibi oluryormuş hafif seninki öyle olur inş
Anestezi ile çekmezler heralde devlete randevu aldım bişey demedilerCanım bende Anestezisiz cektirecektim ta ki yorumları okuyana kadar son anda Anestezili cektirdim
Teşekkür ederim açıklamanız içinDİZLERİNİN ÜSTÜNDE DURUYORSUN EŞİN DE ARKANA GEÇİYOR CANIM DOGGY DİYORLAR GOOGLE DE BİR BAK İSTERSEN
Devlette Anestezili yapmazlar. Benimki özelde olmuştu. Korkmayın zaten saniyelik biseymisAnestezi ile çekmezler heralde devlete randevu aldım bişey demediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?