Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok saol canım inşallah bu bir çare olur da artık bizlerde anne olabiliriz

canım macunu nasıl kullandın. hangi gün başladın kullanmaya. detaylı anlatabili misin acaba
Adetin 1. Gunu basliyorsun sabah akşam yemeklerden 10 dk önce ben kaşıklı olanını aldım ölçülü oluyor çünkü. Yumurtlama olduktan sonra 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun. İnstagramda Clife sayfaları var orda Şeyda hanım sizi bilgilendirir.

aa benim bugün 3. gün geç kaldım o halde

Hsg randevusu aldım çektiren var mı daha önce çok ağrı oluyo mu acaba
Hsg deme bana ya gözünü korkutmak istemem ama herkesin bünye farklıdır inş seninki rahat geçer ama benimki çok zordu giderken tek gitme tavsiyem yanınd birini götür kiminin adet sancısı gibi oluryormuş hafif seninki öyle olur inş

Hsg randevusu aldım çektiren var mı daha önce çok ağrı oluyo mu acaba
Canım bende Anestezisiz cektirecektim ta ki yorumları okuyana kadar son anda Anestezili cektirdim

Var canım ben çektirdim 1 ay önce kişiden kişiye değişiyor ağrı benim ağrım oldu.. En doruk adet sancısı gibi bir sancı oluyor.. Ama belki senin olmaz
Ayy benimde öle oldu doğum sancısına kurban oluyum yeminle ama çok şükür hiç bişey çıkmadı sonucumda

Hadi ozaman hayirlisi canim insllah tutunur bebeisin birde d vitamini kullan cnm hamile kalmayi kolaylastiriyor
Adetim şimdi :)) zaten tedavi görüyorum d vitamini ve kansızlıktan ilaçlarım var baya bi püff. Sen başka şey mi onu de ben şimdiden havuç yemeye başladım :))))

İnşallah canım tek gitmem zaten eşim yanımda olur

Anestezi ile çekmezler heralde devlete randevu aldım bişey demediler
Devlette Anestezili yapmazlar. Benimki özelde olmuştu. Korkmayın zaten saniyelik biseymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…