- 3 Mart 2021
- 304
- 450
- 33
- 32
Bana rahat geçer korkma felan dediler eşime felan da illa gel demedim çünkü çekindikten sonra işe geldim çalıştım birdeİnşallah canım tek gitmem zaten eşim yanımda olur
Kalırsa kalsın zaten istemiyorum o lanet klomeni o beni deli ediyorHeee şimdi anladım canım.. Benimde 3. Günüm ama klomen 5. Gün başlanıyor pazartesi geç kalmaz mısın bugün Bi danışan mı acaba doktora ertesi ay a kalmasın sonra.. Ben o yüzden bugün gittim
Devlette Anestezili yapmazlar. Benimki özelde olmuştu. Korkmayın zaten saniyelik biseymis
Bnde mecbur işe gelicemBana rahat geçer korkma felan dediler eşime felan da illa gel demedim çünkü çekindikten sonra işe geldim çalıştım birde
Ama inş ağrın olmaz ağrı film çekindikten bi 10 dk sonra geçiyor Sonra hafif acıyor devam etmiyor yani yanında ped de götür hafif kanama oluyor inş çok rahat geçirirsin inş sonucunda temiz çıkarBnde mecbur işe gelicem
Kac ayAyy inşallahAllah nasip etsin.. Siz demi klomen kullandınız
Benimde olmadi bu ayAdetim şimdi :)) zaten tedavi görüyorum d vitamini ve kansızlıktanilaçlarım var baya bi püff. Sen başka şey mi onu de ben şimdiden havuç yemeye başladım :))))
Bat hangi tarihKizlar regliye 9 gün var göğüs uçlarıma iğne batar gibi oluyor sizce psikolojik mi yoksa belirti olabilir mi.. zaman geçmiyor resmen ya
Canım ben doktor verdi oyle kullanıyorum. Şimdi şunu şunu diyemem ki eksik ne ise onu bilmen lazım fazlasını almak da iyi değil d vitamini veya herhangi biriniBenimde olmadi bu aysu an hic bir sey kullanmiyorum ben,onerdigin bi takviye ya da d vit markasi var mi senin.isime yaramayacak kullanmayayim
Çok geçmiş olsun zordu ama değerdi bebiş için napalımAyy benimde öle oldu doğum sancısına kurban oluyum yeminle ama çok şükür hiç bişey çıkmadı sonucumda
Oh mis gibi vallahi bende öyle kafa dağıtıyorum eşimle, böyle olmuyor açılmamız lazım bahar geliyorrrAllah almasın içimde çok güzel enerji varbütün uğursuz şeyler göçsün üstümüze güzel şeyler yağsın mutluluk huzur Bebiş :)))) yapmalısın denize çok git vaktin varsa eğlenceye çevir.
Sen kafanı sınava yor o zamanKalırsa kalsın zaten istemiyorum o lanet klomeni o beni deli ediyorkalırsa can sağlığı doktorumu arayamam çünkü no yok. Bana 4. Gün başlıyordu o da geliyor yarına napayım bundan da vardır bir hikmet. Bu ay da kendi imkanlarımla denicem birde çok yoğunum bu ay sınavlrm var. Bebek işine çok fazla kafa yoramıcam bir yandan düşünürdüm ne yapsam ikisi bir araya geldi Allah şekillendirdi kendi kendine . Aşılama benden kaçıyor :))) şu korona yedi bizi :)) başka dert yoktu birde bu var başımızda. Bir dahakine artık :)) rutin kontrol için gidecem konuşcam doktorla. Ne zaman şu doktrm iyi çıksa hep birşey çıkıyor :) bundan önce vardı emekli oldu :)) kendine özel klinik açtı adam gitti. Korkuyorum bu da gidecek.
Öyle tabi ilk bir ayı geçirdim bakalım bu ay gol olacakmı acabaÇok geçmiş olsun zordu ama değerdi bebiş için napalım
Yapabilrisn böyle tütsü işleri cidden insanı rahatlatıyor. Ben kokulu müm yakardım gece ışık olmaz evdeki koku değişiyordu mutlu olurdumOh mis gibi vallahi bende öyle kafa dağıtıyorum eşimle, böyle olmuyor açılmamız lazım bahar geliyorrrbende bir fincan kapattım arkadaş diyor ki mayıs ayında gebelik var dedim ki ben nisan hissediyordum mayıs uzun aman olsun da işin şakası mayıs olsun dedim Allahım nasip ederse evde adaçayı yakıp tütsü gibi gezdir diyor olumsuzluğu falan alırmış hiç denememiştim ya şu ağırlık üstümüzden kalksın gitsin alıp yakarım evde etrafımda gezdiririm
Allah korusun yedi biizi her yönden işsizlik çok çalışmak istiyorum alımlar durdu evde sıkıldım eşime destek olmak istyrm borçlarımız var tek kalıyor yok virüs herşeyimize engel oldu.Sen kafanı sınava yor o zamanbebek işini düşünmeden yaparsan oluyormuş zaten gündüz çalış gecede çalış ama olsun korona dan bıktık onu sorma valla yetti artık ben geçirdim de daha da çok korkuyorum şimdi canımm
Ben anestezili çekildim canım devlette miss gibi bir varmış bir yokmuşAnestezi ile çekmezler heralde devlete randevu aldım bişey demediler
Kadınları gebeliğe hazırlıyormuş, bi arkadaşta burda bunu kullandı bu ay hamile kaldı, belki faydası olmuştur, içersinde bolca vitamin demir çinko ne ararsan var, hormonlar için aldım, ama tadı çok kötü bi arkadaşım onun muadili proxy aldı. onun daha iyi tadıne işe yarıyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?