Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar regliye 9 gün var göğüs uçlarıma iğne batar gibi oluyor sizce psikolojik mi yoksa belirti olabilir mi.. zaman geçmiyor resmen ya

Heee şimdi anladım canım.. Benimde 3. Günüm ama klomen 5. Gün başlanıyor pazartesi geç kalmaz mısın bugün Bi danışan mı acaba doktora ertesi ay a kalmasın sonra.. Ben o yüzden bugün gittim
Kalırsa kalsın zaten istemiyorum o lanet klomeni o beni deli ediyor kalırsa can sağlığı doktorumu arayamam çünkü no yok. Bana 4. Gün başlıyordu o da geliyor yarına napayım bundan da vardır bir hikmet. Bu ay da kendi imkanlarımla denicem birde çok yoğunum bu ay sınavlrm var. Bebek işine çok fazla kafa yoramıcam bir yandan düşünürdüm ne yapsam ikisi bir araya geldi Allah şekillendirdi kendi kendine . Aşılama benden kaçıyor :))) şu korona yedi bizi :)) başka dert yoktu birde bu var başımızda. Bir dahakine artık :)) rutin kontrol için gidecem konuşcam doktorla. Ne zaman şu doktrm iyi çıksa hep birşey çıkıyor :) bundan önce vardı emekli oldu :)) kendine özel klinik açtı adam gitti. Korkuyorum bu da gidecek.

Kızlar doktora gittiyseniz ve hormonlarda ya da rahimde anormal bir durum yoksa lütfen sadece hamileliği gündem olarak tutmayın. Sürekli hamileliği düşününce de olmuyor maalesef.

Bnde mecbur işe gelicem
Ama inş ağrın olmaz ağrı film çekindikten bi 10 dk sonra geçiyor Sonra hafif acıyor devam etmiyor yani yanında ped de götür hafif kanama oluyor inş çok rahat geçirirsin inş sonucunda temiz çıkar

Adetim şimdi :)) zaten tedavi görüyorum d vitamini ve kansızlıktan ilaçlarım var baya bi püff. Sen başka şey mi onu de ben şimdiden havuç yemeye başladım :))))
Benimde olmadi bu aysu an hic bir sey kullanmiyorum ben,onerdigin bi takviye ya da d vit markasi var mi senin.isime yaramayacak kullanmayayim

Benimde olmadi bu aysu an hic bir sey kullanmiyorum ben,onerdigin bi takviye ya da d vit markasi var mi senin.isime yaramayacak kullanmayayim
Canım ben doktor verdi oyle kullanıyorum. Şimdi şunu şunu diyemem ki eksik ne ise onu bilmen lazım fazlasını almak da iyi değil d vitamini veya herhangi birini sayfada konuşmuştuk çörek otu bal tarçın alacam bu ay diye ona başladım bugün ama onu da çok kullanmıcam ben herşeyin azından yanayım havuç çok yerim yumurtan gelişmesine iyi birde masaj yapıyorum günde 10 veya 15 dk. Böyle geçirçem sanırsam bu ayı zatn doktorum yok aşılama yalan oldu kaldı yine birdahakine

Ayy benimde öle oldu doğum sancısına kurban oluyum yeminle ama çok şükür hiç bişey çıkmadı sonucumda
Çok geçmiş olsun zordu ama değerdi bebiş için napalım

Oh mis gibi vallahi bende öyle kafa dağıtıyorum eşimle, böyle olmuyor açılmamız lazım bahar geliyorrr bende bir fincan kapattım arkadaş diyor ki mayıs ayında gebelik var dedim ki ben nisan hissediyordum mayıs uzunaman olsun da işin şakası mayıs olsun dedim Allahım nasip ederse evde adaçayı yakıp tütsü gibi gezdir diyor olumsuzluğu falan alırmış hiç denememiştim ya şu ağırlık üstümüzden kalksın gitsin alıp yakarım evde etrafımda gezdiririm

Sen kafanı sınava yor o zaman bebek işini düşünmeden yaparsan oluyormuş zaten gündüz çalış gecede çalış ama olsun korona dan bıktık onu sorma valla yetti artık ben geçirdim de daha da çok korkuyorum şimdi canımm

Yapabilrisn böyle tütsü işleri cidden insanı rahatlatıyor. Ben kokulu müm yakardım gece ışık olmaz evdeki koku değişiyordu mutlu olurdum içiyle alakalı inanın pess etmek yok Birde kitap okumak çok güzel ben çok seviyorum kafa dağılıyor

Allah korusun yedi biizi her yönden işsizlik çok çalışmak istiyorum alımlar durdu evde sıkıldım eşime destek olmak istyrm borçlarımız var tek kalıyor yok virüs herşeyimize engel oldu. Çook geçmiş olsun canım birdaha Allah göstermesin çok iğrenç diyor yaşayan herkes uzak etsin bizlerden çalışacam ben her iş yapmak istiyorum da bazen istediğimiz gibi olmuyor bazı şeyler. Biliyorım Allah her kuluna birgün yaşattığı ve yaşadığı herşeyin karşılığını veriyor. Bizde alacağız sadece sabır

Merhaba bnde bugün adet oldum. Umudum nisana kaldı. Beni de ekleyebilir misiniz

ne işe yarıyormuş canım
Kadınları gebeliğe hazırlıyormuş, bi arkadaşta burda bunu kullandı bu ay hamile kaldı, belki faydası olmuştur, içersinde bolca vitamin demir çinko ne ararsan var, hormonlar için aldım, ama tadı çok kötü bi arkadaşım onun muadili proxy aldı. onun daha iyi tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…