- 31 Ocak 2021
- 206
- 210
- 53
- 37
Prowomen kullandım ama son 6 pakette bıraktım midemi bulandırıyor.Zizi353535 bu ay kür ya da ilaç kullanmış mıydın?
Stres yapmamalıyız yumurta kalitesini etkiliyor mümkün olduğunca sabır sükunetKeşke şimdiden öğrebilsek zaten şu son hafta yaşadığım stres bütün ayımı etkiliyor.
28 Mart daha var ama aşırı göğüs agrim var hayirlisi olsun hepimiz için insBat hangi tarih
Ben de aynı bakalım inşallah gol olurÖyle tabi ilk bir ayı geçirdim bakalım bu ay gol olacakmı acaba
aynen canım kafa dağıtmamız lazım hani hem salmış gibi yapıp hem işin peşini bırakmamak lazım sinsiceeeYapabilrisn böyle tütsü işleri cidden insanı rahatlatıyor. Ben kokulu müm yakardım gece ışık olmaz evdeki koku değişiyordu mutlu olurdumiçiyle alakalı inanın pess etmek yok Birde kitap okumak çok güzel ben çok seviyorum kafa dağılıyor
Bence yumurtlama donemindesiniz. Çünkü adetinize daha var. Geç yumurtlamis olabilirsiniz.28 Mart daha var ama aşırı göğüs agrim var hayirlisi olsun hepimiz için ins
İnşallah canım ağır geçirmedim ayaktan atlattım çok şükürAllah korusun yedi biizi her yönden işsizlik çok çalışmak istiyorum alımlar durdu evde sıkıldım eşime destek olmak istyrm borçlarımız var tek kalıyor yok virüs herşeyimize engel oldu.Çook geçmiş olsun canım birdaha Allah göstermesin çok iğrenç diyor yaşayan herkes uzak etsin bizlerden çalışacam ben her iş yapmak istiyorum da bazen istediğimiz gibi olmuyor bazı şeyler. Biliyorım Allah her kuluna birgün yaşattığı ve yaşadığı herşeyin karşılığını veriyor. Bizde alacağız sadece sabır
Acaba anestezi istediğimi söylesem yaparlar mı ki o zamanBen anestezili çekildim canım devlette miss gibi bir varmış bir yokmuşoldu.
Çok çok saolun amin inşallahAma inş ağrın olmaz ağrı film çekindikten bi 10 dk sonra geçiyor Sonra hafif acıyor devam etmiyor yani yanında ped de götür hafif kanama oluyor inş çok rahat geçirirsin inş sonucunda temiz çıkar
Benide bilgilendir merak ederim canım şifa olur inşÇok çok saolun amin inşallah
İnsallah kuzum yaÖyle oldu sanki hayırlısı inşallah haberleri de beraber alırız.Eşim uyudu artık gece kanına girmem lazım adam da yıldı ne diyim
Ne kadı şunun şurasında zaten az daha sabırBende usandım ama artık şu yum günleri bitene kadar napıyım idare etcez.İnşallah kurtulursun canım Herşeyin bi çaresi var nihayetinde.
Nerden aldın peki canımkür gibi bi karışım bal hayıt otu felan var
Aynen canı mNe kadı şunun şurasında zaten az daha sabır
Benim de esim tam yumurtlama zamani baska bir yere gitmek zorunda,o yuzden bende doktora gitmiyorum da.evde biseyler yapayim dedim.aile hekimine gittim d vit.bakmiyorlarmis.benim hep dusuktu ama bilemedimkiCanım ben doktor verdi oyle kullanıyorum. Şimdi şunu şunu diyemem ki eksik ne ise onu bilmen lazım fazlasını almak da iyi değil d vitamini veya herhangi birinisayfada konuşmuştuk çörek otu bal tarçın alacam bu ay diye ona başladım bugün ama onu da çok kullanmıcam ben herşeyin azından yanayım havuç çok yerim yumurtan gelişmesine iyi birde masaj yapıyorum günde 10 veya 15 dk. Böyle geçirçem sanırsam bu ayı zatn doktorum yok aşılama yalan oldu kaldı yine birdahakine
Teşekkür ederim canım bide şimdi pik oldu ya mesela o zaman kesin yumurtlama oluyor mu yoksa sadece pik olup çatlamama ihtimali varmı bende pko varda korkuyorum çatlamicak diye çünkü şu an tek sorunumuz benim yumurtlayıp yumurta çıkması ve döllenmesi gerekiyor hamilelik için eşimin sperm değerleri normal çıktı çünkü bide çok umutluyum bu ay dan geçen ay tüp bebek tedavisi oldum ilaçların etkisi hala vardır diye düşünüyorumOlmuş canımpik bu. Mutlaka değerlendir
Ya bende de biraz göğüs şişmesi var bat 27mart evet tam hissediyorum olucak diyorum ama şimdiden cok erken adette olabilir diyorum belirtiler adetle birebir ayni sanki28 Mart daha var ama aşırı göğüs agrim var hayirlisi olsun hepimiz için ins
Canım dahiliye git orada söyle çocuk istyrm vitaminlerime Baktırcam kansızlığıma de bakarlar zaten ki bir eşin yoksa işte eğer vitamin eksik ise onları iç et olduğu zamana iyi olursun. Aşılama yaptırırsın ilk git değerlerine Baktır eksikse toparlan ki aşılama da olsa güzel olsun bünyen eğer eksik iseBenim de esim tam yumurtlama zamani baska bir yere gitmek zorunda,o yuzden bende doktora gitmiyorum da.evde biseyler yapayim dedim.aile hekimine gittim d vit.bakmiyorlarmis.benim hep dusuktu ama bilemedimkibi dahaki ay randevu bulabilirsem bende asilama dusunuyorum artik
Pik demek yumurtladın demek değil. sadece yumurtan büyümüş çatlamaya hazır demek oluyor.. Sanmam canım bence çatlar takip et sen yine test yap sabah. Silikleşirse çatlamış oluyor.Teşekkür ederim canım bide şimdi pik oldu ya mesela o zaman kesin yumurtlama oluyor mu yoksa sadece pik olup çatlamama ihtimali varmı bende pko varda korkuyorum çatlamicak diye çünkü şu an tek sorunumuz benim yumurtlayıp yumurta çıkması ve döllenmesi gerekiyor hamilelik için eşimin sperm değerleri normal çıktı çünkü bide çok umutluyum bu ay dan geçen ay tüp bebek tedavisi oldum ilaçların etkisi hala vardır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?