Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen ve clife aynı anda kullanan var mı? Clife sipariş vermiştim doktorda klomene başlattı. Sayfa sahibi kullanabilirsin dedi ama kararsız kaldım çok

aynen canım kafa dağıtmamız lazım hani hem salmış gibi yapıp hem işin peşini bırakmamak lazım sinsiceee

İnşallah canım ağır geçirmedim ayaktan atlattım çok şükür bende iş bulamıyorum evde oturuyorum hep çok zor valla..dediğin gibi sabır inşallah olacak en güzelinden

Benim de esim tam yumurtlama zamani baska bir yere gitmek zorunda,o yuzden bende doktora gitmiyorum da.evde biseyler yapayim dedim.aile hekimine gittim d vit.bakmiyorlarmis.benim hep dusuktu ama bilemedimkibi dahaki ay randevu bulabilirsem bende asilama dusunuyorum artik

Olmuş canım pik bu. Mutlaka değerlendir
Teşekkür ederim canım bide şimdi pik oldu ya mesela o zaman kesin yumurtlama oluyor mu yoksa sadece pik olup çatlamama ihtimali varmı bende pko varda korkuyorum çatlamicak diye çünkü şu an tek sorunumuz benim yumurtlayıp yumurta çıkması ve döllenmesi gerekiyor hamilelik için eşimin sperm değerleri normal çıktı çünkü bide çok umutluyum bu ay dan geçen ay tüp bebek tedavisi oldum ilaçların etkisi hala vardır diye düşünüyorum

Canım dahiliye git orada söyle çocuk istyrm vitaminlerime Baktırcam kansızlığıma de bakarlar zaten ki bir eşin yoksa işte eğer vitamin eksik ise onları iç et olduğu zamana iyi olursun. Aşılama yaptırırsın ilk git değerlerine Baktır eksikse toparlan ki aşılama da olsa güzel olsun bünyen eğer eksik ise

Pik demek yumurtladın demek değil. sadece yumurtan büyümüş çatlamaya hazır demek oluyor.. Sanmam canım bence çatlar takip et sen yine test yap sabah. Silikleşirse çatlamış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…