Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik demek yumurtladın demek değil. sadece yumurtan büyümüş çatlamaya hazır demek oluyor.. Sanmam canım bence çatlar takip et sen yine test yap sabah. Silikleşirse çatlamış oluyor.
Tamam kuzum teşekkür ederim bakalım inşallah olur bu ay

Ya bende de biraz göğüs şişmesi var bat 27mart evet tam hissediyorum olucak diyorum ama şimdiden cok erken adette olabilir diyorum belirtiler adetle birebir ayni sanki
Aynen canım adet öncesi de oluyor böyle şeyler ama insan gebelik belirtisi olsun istiyor işte. Ben daha iki aydır korunmuyorum çok yeni daha bakalım nasip artık

O zaman ben başta dile getireyim belki yapar
Yapmazsa da çok korkacak birşey yok ki öyle ağır değil sen biraz böyle cesaretli biriysen yaparsın benim arkadaşım anestezi olmadan yapıldı hiç hissetmedim demişti o çok hassas affedersin ilişki bile acırdı yaşarken onun öyle derdi . Yani bunu şundan dedim o filmi hissetmemiş bile Bazen hissedenler olurmuş ama herkes bir değil bence. Korkarak büyütme o zaman korktuğun olur

Iyi akşamlar kızlar. Mart topiginde tanığım arkadaşlar da buradaymış bir slm vereyim dedim. Inşallah bol hamişli bir topik olur güzel haberlerinizi alırım
Selamın baş üstüne hoşgeldin canım beni mi ziyarete geldin iyi ki geldin burada birçok arkadaşa yardımcı olursun belki sende takıl bize

Selamın baş üstüne hoşgeldin canım beni mi ziyarete geldin iyi ki geldin burada birçok arkadaşa yardımcı olursun belki sende takıl bize
Hosbuldum canım benim. Tabiki elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Bu bekleyişler son bulur inş mayıs topigini görmeyiz

Ha iyi yapmışsın bende takvim görmeyince sende yanlışmı hatırladım dedim. Hoş geldin nasıl hamilelik?
Şimdilik bir sıkıntı yok canım inş. olmaz. Yattığım yerden sürekli uzanıyorum. Düşük tehlikesi yok ama olmaması için de çok dikkat ediyorum. Malûm bir cok düşük gebelik geçirdiğim için işi baştan sıkı tutuyorum. WC hariç yerimden kalkmıyorum. Iğne vuruluyorum göbekten. Vakit böyle geçiyor

Evet bende onu soracaktım. Bende inş bu ay hamile kalırsam iğneye başlayacağım nasıl zormu iğne olayı

Evet bende onu soracaktım. Bende inş bu ay hamile kalırsam iğneye başlayacağım nasıl zormu iğne olayı
Çok yakıyor enjekte ederken ama 5 dk sonra birşeyin kalmıyor. Şimdilik morarma felan da yok. Herşeye raziyim yeterki sağlıklı ilerlesin başka birşey istemiyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…