Valla bilmiyorum.Acaba anestezi istediğimi söylesem yaparlar mı ki o zaman
Tamam kuzum teşekkür ederim bakalım inşallah olur bu ayPik demek yumurtladın demek değil. sadece yumurtan büyümüş çatlamaya hazır demek oluyor.. Sanmam canım bence çatlar takip et sen yine test yap sabah. Silikleşirse çatlamış oluyor.
Aynen canım adet öncesi de oluyor böyle şeyler ama insan gebelik belirtisi olsun istiyor işte. Ben daha iki aydır korunmuyorum çok yeni daha bakalım nasip artıkYa bende de biraz göğüs şişmesi var bat 27mart evet tam hissediyorum olucak diyorum ama şimdiden cok erken adette olabilir diyorum belirtiler adetle birebir ayni sanki
O zaman ben başta dile getireyim belki yaparValla bilmiyorum.Doktorum yapıcam dedi anestezili filan konuşmadık. Sor bir istersen
O zaman ben başta dile getireyim belki yaparValla bilmiyorum.Doktorum yapıcam dedi anestezili filan konuşmadık. Sor bir istersen
İnstagram da direk satış sayfası var C life yazarsanız çıkarNerden aldın peki canım
Tabi ki mutlaka buraya yazarımBenide bilgilendir merak ederim canım şifa olur inş
Yapmazsa da çok korkacak birşey yok ki öyle ağır değil sen biraz böyle cesaretli biriysen yaparsın benim arkadaşım anestezi olmadan yapıldı hiç hissetmedim demişti o çok hassas affedersin ilişki bile acırdı yaşarken onun öyle derdi .O zaman ben başta dile getireyim belki yapar
Selamın baş üstüneIyi akşamlar kızlar. Mart topiginde tanığım arkadaşlar da buradaymış bir slm vereyim dedim. Inşallah bol hamişli bir topik olur güzel haberlerinizi alırım
Hosbuldum canım benim. Tabiki elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Bu bekleyişler son bulur inş mayıs topigini görmeyizSelamın baş üstünehoşgeldin canım beni mi ziyarete geldin iyi ki geldin burada birçok arkadaşa yardımcı olursun belki sende takıl bize
İnşallah canımTamam kuzum teşekkür ederim bakalım inşallah olur bu ay
Yanlış hatırlamıyorsam sizde gebelik olmamış mıydıHosbuldum canım benim. Tabiki elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Bu bekleyişler son bulur inş mayıs topigini görmeyiz
Evet canım hamileyim sizleri burda gördüm bi slm vereyim dedimYanlış hatırlamıyorsam sizde gebelik olmamış mıydı
Ha iyi yapmışsın bende takvim görmeyince sende yanlışmı hatırladım dedim. Hoş geldin nasıl hamilelik?Evet canım hamileyim sizleri burda gördüm bi slm vereyim dedim
Şimdilik bir sıkıntı yok canım inş. olmaz. Yattığım yerden sürekli uzanıyorum. Düşük tehlikesi yok ama olmaması için de çok dikkat ediyorum. Malûm bir cok düşük gebelik geçirdiğim için işi baştan sıkı tutuyorum. WC hariç yerimden kalkmıyorum. Iğne vuruluyorum göbekten. Vakit böyle geçiyorHa iyi yapmışsın bende takvim görmeyince sende yanlışmı hatırladım dedim. Hoş geldin nasıl hamilelik?
Evet bende onu soracaktım. Bende inş bu ay hamile kalırsam iğneye başlayacağım nasıl zormu iğne olayıŞimdilik bir sıkıntı yok canım inş. olmaz. Yattığım yerden sürekli uzanıyorum. Düşük tehlikesi yok ama olmaması için de çok dikkat ediyorum. Malûm bir cok düşük gebelik geçirdiğim için işi baştan sıkı tutuyorum. WC hariç yerimden kalkmıyorum. Iğne vuruluyorum göbekten. Vakit böyle geçiyor
Çok yakıyor enjekte ederken ama 5 dk sonra birşeyin kalmıyor. Şimdilik morarma felan da yok. Herşeye raziyim yeterki sağlıklı ilerlesin başka birşey istemiyorum cnmEvet bende onu soracaktım. Bende inş bu ay hamile kalırsam iğneye başlayacağım nasıl zormu iğne olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?