Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok yakıyor enjekte ederken ama 5 dk sonra birşeyin kalmıyor. Şimdilik morarma felan da yok. Herşeye raziyim yeterki sağlıklı ilerlesin başka birşey istemiyorum cnm
Evet orası öyle bile bile bu yola baş koyduk artık. Sadece merak içindeyim hiç kullanmadığım bişey. 9 ay boyunca da kullanacağım için merak ediyorum.

Evet orası öyle bile bile bu yola baş koyduk artık. Sadece merak içindeyim hiç kullanmadığım bişey. 9 ay boyunca da kullanacağım için merak ediyorum.
Ben oğlumda kullandim 9 ay boyunca. Doğum yaptım 2 hafta daha kullanıp bırakmıştım. Korkulacak birşey yok cnm merak etme. Kucağına aldığında o sıkıntıları unutuyorsun zaten. Şimdi yine başladık bakalım Rabbim sonumuzu güzel eylesin

İnşallah sağ salim kavuşalım da her şeye değer

Ah o bat batırdı beni 8 aydır hiç mi tutturamaz bir insan bat bilmiyorum yaş 30

Bi hafta var kendimi cesaretlendirmeliyim

Canım ya bu işler tutturmayla olsaydı ooo :)) benim de canım çok şey tutturmayı isterdi. Sağlık olsun ama yinede. Hoş geldin
Olanın hemen oluyor ama çok üzülüyorum ya herkes bir haber bekliyor ama yok malesef bende istiyorum ama yok Rabbim nasip etmiyor birde millet konuşuyor daha 8 ay olmuş bir durun ya hoşbuldum

Olanın hemen oluyor ama çok üzülüyorum ya herkes bir haber bekliyor ama yok malesef bende istiyorum ama yok Rabbim nasip etmiyor birde millet konuşuyor daha 8 ay olmuş bir durun ya hoşbuldum
Ben severim millete dert olmayı bırak konuşsunlar iyi ki varım de bende istyrm yok ama üzülmem bana zarar topla kendini ve yeni bir ay için hazır ol enerjik dinç şekilde bırak milleti bizim işimiz çok bebeğin en doğru zamanda gelecek inanalım buna bekleyelim.

Bi hafta var kendimi cesaretlendirmeliyim
Tabi ki canım en güzelini yaparsın birde öyle çok araştırma böyle şeyleri o zaman ister istemez kurar kurgularsın elinde olmaz en iyisi motive olman doktoruna güven güzel geçecek

Ay ağzından bal damlıyor inşallah bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin C life aldım ona başladım dün bakalım reglim dün bitti biraz onu yiyim birde bele bardak çektirip yakı bantı yapıştırıp ilişkiye girenleri duydum hamile kalan çokmuş denemekle denememek arasındayım

Bardak çektirme normal birşey onu çözdüm canım ama bantı yapıştırıp ilişki olmasını çözemedim ama yapmışsın life mı ney çok fazla şeylere girme bence böyle.onu kullan bu ay. Testini yap varsa. Bardak çektirmeyi biz yapıyoruz karnımız ağrıyınca özelikle.

Aynen canım benimki acıdı kimisi hissetmiyor bile sende güzel düşün güzel olsun bebiş için değmezmi boşver dediği gibi pek araştırma boşver

Ben daha yaptırmadım araştır bak yaptıran kalan çok çünkü yumurtalıkları sıcak mı ne tutuyormuş çatlamasını sağlıyormuş tam net bende anlamadım okuya okuya öğreniyorum işte neler yapışmış denenmiş falan çeken biri varsa dene sonuçta zararlı değil beline sırtına çektir sonra tam popo üstü beline yakı bantı eczanede satılıyor yapıştır o akşamı değerlendir üç gün çıkarma diyorlar ama duş alınca olmaz o nasıl yapıyorlar bilmem ya çıkarıp yenisini takıyorlar ben denemedim denersem yazarım

Aman uğraşamam onunla ya bir sürü şey. Bir o kaldıydı zaten bir ara yaparım iş oraya gelsin ama şuan canım istemiyor aklıma dursun

Aman uğraşamam onunla ya bir sürü şey. Bir o kaldıydı zaten bir ara yaparım iş oraya gelsin ama şuan canım istemiyor aklıma dursun
Tamam canım sende bulursan bişeyler paylaş Bende denicem bakalım yumurtlama günümü tutturursam adet öncesi yaptım bişey anlamadım kafam daha çok karıştı 15-16-17 Mart Regl geldi oda Kısa sürdü resimleri attım

Eklentiler

• 69CF556C-9785-4F45-804E-28785D7DA063.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 49
  • D939E222-C5D4-4830-ADDC-6ACD2C65C8DA.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…