- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
Evet orası öyle bile bile bu yola baş koyduk artık. Sadece merak içindeyim hiç kullanmadığım bişey. 9 ay boyunca da kullanacağım için merak ediyorum.Çok yakıyor enjekte ederken ama 5 dk sonra birşeyin kalmıyor. Şimdilik morarma felan da yok. Herşeye raziyim yeterki sağlıklı ilerlesin başka birşey istemiyorum cnm
Ben oğlumda kullandim 9 ay boyunca. Doğum yaptım 2 hafta daha kullanıp bırakmıştım. Korkulacak birşey yok cnm merak etme. Kucağına aldığında o sıkıntıları unutuyorsun zaten. Şimdi yine başladık bakalım Rabbim sonumuzu güzel eylesinEvet orası öyle bile bile bu yola baş koyduk artık. Sadece merak içindeyim hiç kullanmadığım bişey. 9 ay boyunca da kullanacağım için merak ediyorum.
İnşallah sağ salim kavuşalım da her şeye değerBen oğlumda kullandim 9 ay boyunca. Doğum yaptım 2 hafta daha kullanıp bırakmıştım. Korkulacak birşey yok cnm merak etme. Kucağına aldığında o sıkıntıları unutuyorsun zaten. Şimdi yine başladık bakalım Rabbim sonumuzu güzel eylesin
Ah o bat batırdı beni 8 aydır hiç mi tutturamaz bir insanNisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
�
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç T tulperde 30 mart 34 @roseanne 4 nisan 32 @eternal17 23 mart 31 Blackbluee1 4 nisan 23 @Betus94 26 @Sadglozgrr 3 nisan 25 @mervekaraca 28 mart 29 @sim84sim 3 nisan @gguncesi 26 mart 26 @Egeveefeninannesi 1 nisan 38 @pomegranate_ 6 nisan 28 @142536 8 nisan 24 @Egenin incisi1 8 nisan 30 @mysteryhrn 28 mart 27 @Huzurluanne 28 mart 29 @ladymiracle 8 nisan 31 @morbalikkk2021 27 mart 25 @bendislimon 4 nisan 29 @gozdecikcik17 21 mart 30 @Zeyneptaa 27 mart 25 @coronabride 2 nisan 33 @Cirius 8 Yusra-61 17 nisan 30 @Mavissss1 4 nisan 26 @Denoom 31 mart 35 @M e g g 5 nisan 27
@Dely38 10 nisan 27 @LeyLA84db 5 nisan 37 @Narence06 4 nisan 25 @damlacross 7 nisan 24 @gokkusaginadusenbukalemun 1 nisan 31 @eddagokhan 30 mart 28 @dilo00 28 mart @Tmavii 20 mart 26 @Gobekadimyokbenim 5 nisan 31 @wonderful0606 9 nisan 26
@Saripapatya22 10 nisan 30 @zizi353535 25 mart 33 @9ozom 9 nisan 28 @pinkcar 28 mart 27 @yakamoz-91 31 mart 29 @Tomris8 22 mart 26 @SAREZGI 23 nisan 29 @midge 10 nisan 31 @Srks 6 nisan 25 @yeni minnak 10 nisan 28
@Mrsx94 20 mart 27 @ozlemsgbl 12 nisan 27 @Balkiz94 13 nisan 27 @burcuerva 16 nisan 32 @yakisiklikadin 19 mart 30 @Haso18 20 nisan 19 @morkagit 11 nisan 27 @Khalesi1 6 nisan 24 @Ezgiliezgi 10 nisan @Zenna 2 nisan
@Gokcelim 21 mart 28 @Sevm57 8 nisan 25 Arsoney 13 nisan 33 @Vanillin 8 nisan 24 @bbusraa61 2 nisan 25 @Derin1111 3 nisan 28 @pofudukbiri 25 @asuella 9 nisan 39 @Nurimran 23 nisan 22 @kozalak11 17 nisan 24
M mavili_yeshll 18 nisan 27 @Smrolcy 10 nisan 42 @Asena59 1 nisan 28 @Insolsun 17 nisan 28 @fattee 10 nisan @Hayat su 0606 2 nisan 25 @Funda44 4 nisan 25 @SssMK 20 nisan 28 @Hly5224 13 nisan 28 @Aspandas 1 nisan 27
@eymentaa 8 nisan 31 @sweetdreams1985 14 nisan 35 @Sazaks 19 nisan 28 @Maviayyy 10 nisan @sestra22 15 nisan 32
Canım ya bu işler tutturmayla olsaydı ooo :)) benim de canım çok şey tutturmayı isterdi. Sağlık olsun ama yinede. Hoş geldinAh o bat batırdı beni 8 aydır hiç mi tutturamaz bir insanbat bilmiyorum yaş 30
Bi hafta var kendimi cesaretlendirmeliyimYapmazsa da çok korkacak birşey yok ki öyle ağır değil sen biraz böyle cesaretli biriysen yaparsın benim arkadaşım anestezi olmadan yapıldı hiç hissetmedim demişti o çok hassas affedersin ilişki bile acırdı yaşarken onun öyle derdi .Yani bunu şundan dedim o filmi hissetmemiş bile Bazen hissedenler olurmuş ama herkes bir değil bence. Korkarak büyütme o zaman korktuğun olur
Olanın hemen oluyor ama çok üzülüyorum yaCanım ya bu işler tutturmayla olsaydı ooo :)) benim de canım çok şey tutturmayı isterdi. Sağlık olsun ama yinede. Hoş geldin
Ben severim millete dert olmayıOlanın hemen oluyor ama çok üzülüyorum yaherkes bir haber bekliyor ama yok malesef bende istiyorum ama yok Rabbim nasip etmiyor birde millet konuşuyor daha 8 ay olmuş bir durun ya hoşbuldum
Tabi ki canım en güzelini yaparsın birde öyle çok araştırma böyle şeyleri o zaman ister istemez kurar kurgularsın elinde olmazBi hafta var kendimi cesaretlendirmeliyim
Ay ağzından bal damlıyor inşallah bakalımBen severim millete dert olmayıbırak konuşsunlar iyi ki varım de bende istyrm yok ama üzülmem bana zarar topla kendini ve yeni bir ay için hazır ol enerjik dinç şekilde bırak milleti bizim işimiz çok bebeğin en doğru zamanda gelecek inanalım buna bekleyelim.
Aminn inşallah canım inşallah.Iyi akşamlar kızlar. Mart topiginde tanığım arkadaşlar da buradaymış bir slm vereyim dedim. Inşallah bol hamişli bir topik olur güzel haberlerinizi alırım
Bardak çektirme normal birşey onu çözdüm canım ama bantı yapıştırıp ilişki olmasını çözemedimAy ağzından bal damlıyor inşallah bakalımAllah isteyen herkese nasip etsin C life aldım ona başladım dün bakalım reglim dün bitti biraz onu yiyin birde bele bardak çektirip yakı bantı yapıştırıp ilişkiye girenleri duydum hamile kalan çokmuş denemekle denememek arasındayım
Aynen canım benimki acıdı kimisi hissetmiyor bile sende güzel düşün güzel olsun bebiş için değmezmi boşver dediği gibi pek araştırma boşverYapmazsa da çok korkacak birşey yok ki öyle ağır değil sen biraz böyle cesaretli biriysen yaparsın benim arkadaşım anestezi olmadan yapıldı hiç hissetmedim demişti o çok hassas affedersin ilişki bile acırdı yaşarken onun öyle derdi .Yani bunu şundan dedim o filmi hissetmemiş bile Bazen hissedenler olurmuş ama herkes bir değil bence. Korkarak büyütme o zaman korktuğun olur
Aynen canım benimki acıdı kimisi hissetmiyor bile sende güzel düşün güzel olsun bebiş için değmezmi boşver dediği gibi pek araştırma boşver
Ben daha yaptırmadım araştır bak yaptıran kalan çok çünkü yumurtalıkları sıcak mı ne tutuyormuş çatlamasını sağlıyormuş tam net bende anlamadım okuya okuya öğreniyorum işte neler yapışmış denenmiş falanBardak çektirme normal birşey onu çözdüm canım ama bantı yapıştırıp ilişki olmasını çözemedimama yapmışsın life mı ney çok fazla şeylere girme bence böyle.onu kullan bu ay. Testini yap varsa. Bardak çektirmeyi biz yapıyoruz karnımız ağrıyınca özelikle.
Hayırlı olsun hamileliğiniz doğal yolla mı oldu? Tüp bebek ve ya ilaç tedavisi mi?Evet canım hamileyim sizleri burda gördüm bi slm vereyim dedim
Aman uğraşamam onunla yaBen daha yaptırmadım araştır bak yaptıran kalan çok çünkü yumurtalıkları sıcak mı ne tutuyormuş çatlamasını sağlıyormuş tam net bende anlamadım okuya okuya öğreniyorum işte neler yapışmış denenmiş falançeken biri varsa dene sonuçta zararlı değil beline sırtına çektir sonra tam popo üstü beline yakı bantı eczanede satılıyor yapıştır o akşamı değerlendir üç gün çıkarma diyorlar ama duş alınca olmaz o nasıl yapıyorlar bilmem ya çıkarıp yenisini takıyorlar ben denemedim denersem yazarım
Doğal yolla 3. ay denememizde oldu canım. Bu ay ovulasyon testi kullanmıştım. Çok tşk ederim Rabbim sizlere de tattirsin bu duyguyu inş.Hayırlı olsun hamileliğiniz doğal yolla mı oldu? Tüp bebek ve ya ilaç tedavisi mi?
Tamam canım sende bulursan bişeyler paylaşAman uğraşamam onunla yabir sürü şey. Bir o kaldıydı zaten bir ara yaparım iş oraya gelsin ama şuan canım istemiyor aklıma dursun
Ay hadi amin inşallahDoğal yolla 3. ay denememizde oldu canım. Bu ay ovulasyon testi kullanmıştım. Çok tşk ederim Rabbim sizlere de tattirsin bu duyguyu inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?