Sizinki de hayırla sağlıkla tamamına Ersin kucağınıza alın yavrunuzu inşallahDoğal yolla 3. ay denememizde oldu canım. Bu ay ovulasyon testi kullanmıştım. Çok tşk ederim Rabbim sizlere de tattirsin bu duyguyu inş.
Egzersiz yapmak yumurtalıkları daha güzel çalıştırıyor kan akışı sağlıyor muş haftada 3 gün yapılması gerek mış birde o göbekten kurtulmak için sadece şekeri kesGünaydın herkese
Kızlar ben alt karın ve üst karın bolgesinde yağlanma yaşıyorum başka hiçbir yerde kilo yok sadece göbekte. Bunun için yürüyüş ve evde karın çalışmak istiyorum. Bunun hamile kalmama bir zarari olur mu
Ben de bal tarçın çörekotu kürü yaptım arada havuç yiyorum son günlerde bat 25 mart. Bu yumurta masajı nasıl yapılıyor yumurtlama gününde mi? Bir de Bat gününüze yakın hamilelik belirtisi yaşadınız mı? Çok sordumInşallah cnm aminnn. Bal tarçın çörekotu kullanmıştım. Adetin 2. Günü başlayıp 10 gün devam eden sabah akşam yemeklerden sonra bir tatlı kaşığı yemiştim. Eşime de taze sıkılmış havuç suyu yaptım yaklaşık 2 hafta içti bende günde 1 adet havucu dişlerimle kemirdimAyriyetten ebru ceylanın yumurtlama masajını yapmıştım. C cccilemm
Estağfirullah. Youtube de ebru ceylan diye bir bayan var onun videolarına bakabilirsiniz. Ya da instegramdan bir gebenin günlüğü adlı hesap var oradan da takip edebilirsiniz ikisi de aynı kişi. Gebelik öncesi en büyük belirtim ovu testi catladiktan 3-4 gün sonra bir gun sağ bir gün sol kasık ağrısıyla uyanmıştım. Akabinde yine araliksiz 3 saat süren sol kasık batması oldu. Idrarimi yaparken yine sol kasıkta dolgunluk hissi sanki orada birşey varmış gibi hissetmek. Sırt ve bel ağrılarım oldu böyle yanma şeklinde ve bıçak sapliyorlarmis gibi hissettim canımBen de bal tarçın çörekotu kürü yaptım arada havuç yiyorum son günlerde bat 25 mart. Bu yumurta masajı nasıl yapılıyor yumurtlama gününde mi? Bir de Bat gününüze yakın hamilelik belirtisi yaşadınız mı? Çok sordum
Sen şimdi ne isteyeceğim bu testlerini çekerken normal kameran ile çek olur mu birde ilk testi yapınca çek mesela koyuluk olanı çek dursun üstüne gününü yaz tarihini at kalsın. Çünkü bazımız da bunlar kuruyunca çok silik oluyor insan cvp verirken zorlanıyor. Mesela 11 martta birşeyler yapmaya çalışmış ama olmamış. Bu ay birlikte takip ederiz bana kafana takıldığı yerde at ben sana söylerimTamam canım sende bulursan bişeyler paylaşBende denicem bakalım yumurtlama günümü tutturursam adet öncesi yaptım bişey anlamadım kafam daha çok karıştı 15-16-17 Mart Regl geldi oda Kısa sürdü resimleri attım
Gercekten şu dediğin şey o kadar mantıklı ki düşündükçe olmuyor rahim normal hormonlar muhteşem sadece tek taraflı çikolata kistim var olmayınca ha bu engel oluyor diyorum aklim onda kalıyor cidden çok haklısın kuzuKızlar doktora gittiyseniz ve hormonlarda ya da rahimde anormal bir durum yoksa lütfen sadece hamileliği gündem olarak tutmayın. Sürekli hamileliği düşününce de olmuyor maalesef.
Devlet anestezili çekiyor mu yani canımBen anestezili çekildim canım devlette miss gibi bir varmış bir yokmuşoldu.
Evet ben anestezili çekildim araştırma hastanesindeDevlet anestezili çekiyor mu yani canım
Hiçbir sorun olmadı demi sonuç nasıl çıktı canım bende kist var yapışık bişey inşallah gerek kalmaz bu ay nasip eder rabbim de ben o hsg den çok korkuyorumEvet ben anestezili çekildim araştırma hastanesinde
Ben seni hatırlıyorum canım marttan. Konuşmuştuk baya bi. Ben girdim çıktım çok iyi geçti hiçbir şey olmamış gibiydi herşey temiz çıktı hgs çekileli çok olmadı. Gerçi birşey var diye girmedim aşılama için doktor göreyim orayı dediHiçbir sorun olmadı demi sonuç nasıl çıktı canım bende kist var yapışık bişey inşallah gerek kalmaz bu ay nasip eder rabbim de ben o hsg den çok korkuyorum
Ben beklemeden direk çekiyorum tamam flashsız çekerim tarih yazıyorum hepsine yok Regl oldum 15-16-17 bitti çok az sürdü hatta iki gün sürdü üçüncü günü çok az geldi bittiSen şimdi ne isteyeceğim bu testlerini çekerken normal kameran ile çek olur mu birde ilk testi yapınca çek mesela koyuluk olanı çek dursun üstüne gününü yaz tarihini at kalsın. Çünkü bazımız da bunlar kuruyunca çok silik oluyor insan cvp verirken zorlanıyor. Mesela 11 martta birşeyler yapmaya çalışmış ama olmamış. Bu ay birlikte takip ederiz bana kafana takıldığı yerde at ben sana söylerimelimden geldikçe. Şimdi hasta mısın peki?
Benimde öyle oldu bu ay çok da az oldum. Mevsimsel çok şey yaşıyoruz. Herşey etkililoyr canım. İnşlh hepimiz kalırız bizi buraya getiren kader derdimize de çare versin bu güzel aylardaBen beklemeden direk çekiyorum tamam flashsız çekerim tarih yazıyorum hepsine yok Regl oldum 15-16-17 bitti çok az sürdü hatta iki gün sürdü üçüncü günü çok az geldi bittiTmm ben yaptıkça sana danışırım çok sağol hadi inş bu ay kalırım
Çok hafif koyulaşma olmuş benim gördüğümKızlar ben bu ay aşılama yaptırdım, bugün iğnenin 12. Günü ve aşılamanın 10. Günü, biraz ağrım olduğu İçin dün ve bugün test yaptım sizce hiç koyulaşma var mı? Yoksa testin kendi çizgisi midir? Bu arada 2. Aşılamam, üstteki dün alttaki bugün
2,5 yıllık evliyim canım ve pco var bende, ilaçsız adet olamıyorum nr yaptıysam olmadı, doktor da 3 yıl olana kadar aşılama deneyelim sonra olmazsa tüp bebek yaparız dedi, 2. Aşılamam zaten, çokkolay bir işlem ağrısız filan, benim için en azından her ay adet olabiliyorum aşılama sayesindeÇok hafif koyulaşma olmuş benim gördüğüminşlh tutmuştur inşallah merk ettim neden aşılama yaptırdınız? Bende bu ay olcaktım nasip olmadı birdahaki aya kaldım ama merk da edyrm aşılamayı
Ne güzel konuştun öyle Allah razı olsun evet bende seni hatırlıyorum marttan inşallah bu ay iyi olur herşeyBen seni hatırlıyorum canım marttan. Konuşmuştuk baya bi. Ben girdim çıktım çok iyi geçti hiçbir şey olmamış gibiydi herşey temiz çıktı hgs çekileli çok olmadı. Gerçi birşey var diye girmedim aşılama için doktor göreyim orayı dediikinci kapalıysa onu da göreyim dedi tek tüple kalıyosundur dedi bende tamam dedim. Birde hafif lekem oldu bir kaç gün hafif hafif geçti gitti. Korkma bu hayatta korku insanı herşeyde alıkoyar cesaretli olman seni yakın eder herşeye ben hiç öyle korku yaparak girmedim neler okudum nette. Ben herkesle bir değilim herkes de benimle her kadın kendine özeldir. Kistlerine çok takılıp kalıp kendini üzme kistleirn zarar olrk döner sana. Allah ne kist tanır ne engel verirken ne olacaksa vaktinde olur. Yeterki hayırlı olsun olsun
Şekeri kestim canım 4-5 gündür çıkardım hayatımdanE
Egzersiz yapmak yumurtalıkları daha güzel çalıştırıyor kan akışı sağlıyor muş haftada 3 gün yapılması gerek mış birde o göbekten kurtulmak için sadece şekeri kes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?