Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12.gün yapılan teste yanılma olmamalı sanırsam sen pazartesi tekrarla testini çok iyi olur belki bebiş vardır adet oluyor olmana çok sevindim aşılama da vesile olduysa çok güzel. Aşamasını yazar mısınız eğer zor olmayacak ise size zahmet olmazsa bencede kolay güzel al koy meselesi de. Hormon ilaç filan almak beni sinir ediyor çok tez dengemi bozuyor

N

Ne güzel konuştun öyle Allah razı olsun evet bende seni hatırlıyorum marttan inşallah bu ay iyi olur herşey birşey daha sormak istiyorum genel anestezi mi oluyo uyuyo musun yani
Uyuyordum canım. Ayınık değildim :)) bazı şeyler Ayınık olmadan olmalı :) inşlh canım inşlh.

İnşallah canım valla bakalım anlatayım, gonalf iğne kullanıyorsun ya da femara Klomen gibi haplar, kontrole gidiyorsun 2-3 güne bir, ben gonalf kullandım ve artık doktor beni bildiği için 8. Gün gel dedi gittiğimde 20mm olmuştu yumurta, o gün çatlatma iğnesi veriyor gece 22.30 da vur dedi, 1,5 gün sonra yani salı vurduysan Perşembe günü saat 11 de aşılama dedi, eğin sabah 8-9 gibi sperm veriyor aşılama günü, 11 gibi de aşılama yaptı, 2-3 dk sürdü sürmedi, bildiğin vajinal muayene gibi ve ağrı hissetmiyorsun, 20 dk yatırıyorlar geri çıkmasın spermler diye, sonra da işte bu kadar 12 gün sonra test

İlaçlar kaçıncı gün başlıyor peki? Birde eş şu kadar ilişki yasak filan olayı var mı? Benim eşim olmayacak zaten aşılamaya göre izin alacak sorayım da kafama otursun istyrm.

Sprem vermeye geliyor ya o zaman ilişki şu kadar olmasın davası oluyor mu eşim için yoksam direk gelip veriyor hiç mi önemli değil asıl merak ettiğim?

İlaçlar kaçıncı gün başlıyor peki? Birde eş şu kadar ilişki yasak filan olayı var mı? Benim eşim olmayacak zaten aşılamaya göre izin alacak sorayım da kafama otursun istyrm.
Canım ilaçlara adetin 2. Günü başlatıyorlar iğne ise, ama bazı doktorlar yumurtlaman filan düzenliyse 5. Günü de başlayabiliyor. İlişki yasağı Yok canım, sadece eğer anlayabilirsen çatlatma iğnesi vurmadan önceki gün boşalmalı ki aşılama gününe kadar 2-5 gün arası perhiz olmalı, tek yasak o iğne ve aşılama günü arasındaki zaman

Sprem vermeye geliyor ya o zaman ilişki şu kadar olmasın davası oluyor mu eşim için yoksam direk gelip veriyor hiç mi önemli değil asıl merak ettiğim?
İğne vurmadan önce boşalsın eşin ertesi gün ilişki olmasın dedi doktor bize, işte 2-5 gün arası perhiz olmalı, ben ayarlamıştım iğne olacağın günü kestirebiliyorsun zaten

İlişkinin yasağını şundan sordum eşim çatlama gününden birgün önce gelir o zamana perhiz olayı varsa onu ona göre hareket ettiririm adam öyle çok izinde alamıyor 1hafta aldırırım diye düşündüm perhiz filan yapması için de şartlar lazım valla aşılamam bile beni deli ediyor ama bilmem iyi oldu varolasın hızlı kadınsın cvplarımı tak tak verdin

İğne vurmadan önce boşalsın eşin ertesi gün ilişki olmasın dedi doktor bize, işte 2-5 gün arası perhiz olmalı, ben ayarlamıştım iğne olacağın günü kestirebiliyorsun zaten
Çok ama çok iyi anladım canm çok tşkr edrm şimdi doktorum da der de bunları gel uzun uzun sana sorduğum gibi anlatana kadar canım gider

Canım insan merak ediyor ben de o yoldan geçtiğim için seni çok iyi anlıyorum, eğer bu da tutmazsa 3-4 aşılama diye gidecek bakalım ç, benim eşim de tüp bebeğe iyi bakmıyor böyle iyi işte diyor düzenli ilişki gibi aşılama yaptırıyorum şaka gibi sizde ne sorun var ?

Benim 1 dşk oldu sonrasından 1.5 sene geçti bebek yok hala doktorum da aşılama deneyelim istersen dedi bende tamam dedim. Bende sebepsiz kısırlık var sebepsiz kısır olma olayını hiç analmadım çözemedim. Eşim aşılama istemezdi onu buna teşvik ettim. O biraz ne olsa hemen kabul edemez ben çok hızlı bir şekilde ederim o yüzden o 2 veya 3 ay daha olmayacak eşim. Ovulasyon ile deniyorum çağırıyorum birde yumurtlama günümü biliyorum artık ovulasyon ile de netleştiriyorım yapıyorz ediyoruz yok neden doğal uğraşayım dedim birde deneyim aşılama biz belki çözemedik bu iş dedim ama iki aydır doktorum yok şansıma ben araştırmada yaptırcam. Kadın izinliydi geçen ay, bu ay ameliyat günüymüş. Pazartesi adetimin 5.günü olacak ama yapmayabilir diye düşünyrm bu ay da yalan olacak aşılama. Kaldım birdahaki döngüye. Hep bir engel olsun diyorum bitmez Allahın ayları nasip ne zaman ise o zaman devam ama hamiş olursan yaz şöyle gözüm hamiş görsün aşılama ile içime umutlar yeşersin

Aslında 3 yldr evliyim 1.5 sene sonra oldu düştü sonrasında 1.5 sene geçti yok yanlş olmasın.

Ayyyy inşallah ya, ama benim geçen ay da buna benzer olmuştu sonra adet oldum o yüzden hiç heveslenemiyorım hatta şöyle aşırı koyu bile görsem kanda görmeden evet diyemem herhalde, bu negatifler benim psikolojimi bozdu

Bu ay stres yok rahat relaks ol canım hiçç stres yapma sonuçta olamadı bir daha olana kadar devamAllah çaresiz dert vermesin herşey geçer olur

Benim bat 31 Mart. Dün akşam kahve lekelenmem oldu kasık ağrısı ile birlikte. Sizce yumurtladim mı ya da yumurtam mı catladi. Ya da yumurtam catlayamadigi için mi lekelenme oldu

Koyulaşma bariz var bence.
Belirtilerin neydi?
Benim daha bat a 10 gün var ama bugün temizlik yaptım yordum kendimi biraz kasıklarım ve rahim bölgem ağrımaya başladı hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…