Teşekkür ederim canımKoyulasmya başlamış canım yarın pik olur gibi
Ya bu 11.gün pik olacakken yumurtan pik olmadan çatlamış benim anladığımBu şekilde kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Ama yine de devam et belki birşeyler olblr.Bu şekilde kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Ben karıştırıyorum çörek otu bal ve tarçını aç karnına yiyorum genelleme gece yatmadan önce yiyorum.Bu bal çörek otunu nasıl yapıyosunuz kızlar
Böyle de yapılıyor ama bu sefer çörekotlerını çiğnemeye çalış direk yutma canımBen bugun corekotunu yutamadim ya balin ustunu koyup yerim dedm.bal iyi de cirek otu out
Ben adetimin 2. Günü başlamıştım öğütülmüş 10 tatlı kaşığı çörek otu,10 çay kaşığı tarçın,10 yemek kaşığı balı karıştırdım macun gibi oldu. Sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yedim 8 gün yaptım bıraktım. Eğer öğütülmüş çörekotu bulamazsan ağzında iğne tanelerini çiğnemeden yutma yerkenBu bal çörek otunu nasıl yapıyosunuz kızlar
Benim adetime 4 gün kaldı. 3 gün önce sağ kasığımda aşırı zonklama oldu birkaç saat sürdü geçti. Bugünde ağzımın içi zehir gibi oldu,tadı değişti.Adete bı hafta kalanlar varmı belirtiler hadi yazın kizlar.. benim belim agriyor bide dis etlerim çok hassaslasti belirti sayılır mı bilmiyorum ama ins sayılıyordur
Bu yarın pik olabilir veya diğer günBu şekilde kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Evet canım trabzonluyumYa bu 11.gün pik olacakken yumurtan pik olmadan çatlamış benim anladığımbu arada Trabzonlu musunuz?
Hımm iyiymiş bende gelinim TrabzondaEvet canım trabzonluyum
Yaa inşallahHımm iyiymiş bende gelinim Trabzondagönlünüzce olsun dilerim canım
A. Selam canım.Selam kızlar ben bu hafta biraz yoğunum misafirim var reglim dün bitti. Yarın ya da yarından sonra ovulasyon testine başlarım. Prolaktin için de ilaç kullanıyorum. Bu ay umutluyum bakalım
Yok kuzum daha yarın gelecekA. Selam canım.
Görümcen gitmedi mine zaman başlıyorsun testine bende sipariş verdim
İyi bklm canımYok kuzum daha yarın gelecekYarin ya da yarından sonra diye düşündüm geçen ay 10. Gün başlamıştım 17. Gün yumurtladim bu ay da öyle başlarım herhalde
Çörek otunu eziyormusun bütünmü atıyorsun ay valla bu kaldı yapmadığım her ay bişeye sarılıyoruzBen karıştırıyorum çörek otu bal ve tarçını aç karnına yiyorum genelleme gece yatmadan önce yiyorum.
Teşekkür ederim kuzum deneyim bende bunuBen adetimin 2. Günü başlamıştım öğütülmüş 10 tatlı kaşığı çörek otu,10 çay kaşığı tarçın,10 yemek kaşığı balı karıştırdım macun gibi oldu. Sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yedim 8 gün yaptım bıraktım. Eğer öğütülmüş çörekotu bulamazsan ağzında iğne tanelerini çiğnemeden yutma yerken
Öğütülmüş çörekotuyla yapmıştım ben de ama öğütülmemiş çörekotu kullananlarda var onlar da iyice dişleriyle eziyorlarmış yutmadanÇörek otunu eziyormusun bütünmü atıyorsun ay valla bu kaldı yapmadığım her ay bişeye sarılıyoruz
8 gün bunu yaptıktan sonra soğan kürüne başladımsabah akşam 15 gün içtim, o bitti şimdi testere dişli aslanpençesi kürüne başladım. İbrahim Saraçoğlunun videolarından dinledim bu kürleri bal tarçını başka yerde okumuştum ama soğan kürü ve testeredişli aslanpençesi kürünü Saraçoğlu anlatıyor peşpeşe yapılacak diye. Soğan kürüne adet bittikten 2 gün sonra başlayıp 15 gün içeceksinTeşekkür ederim kuzum deneyim bende bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?