Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bal çörek otunu nasıl yapıyosunuz kızlar
Ben adetimin 2. Günü başlamıştım öğütülmüş 10 tatlı kaşığı çörek otu,10 çay kaşığı tarçın,10 yemek kaşığı balı karıştırdım macun gibi oldu. Sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yedim 8 gün yaptım bıraktım. Eğer öğütülmüş çörekotu bulamazsan ağzında iğne tanelerini çiğnemeden yutma yerken

Adete bı hafta kalanlar varmı belirtiler hadi yazın kizlar.. benim belim agriyor bide dis etlerim çok hassaslasti belirti sayılır mı bilmiyorum ama ins sayılıyordur
Benim adetime 4 gün kaldı. 3 gün önce sağ kasığımda aşırı zonklama oldu birkaç saat sürdü geçti. Bugünde ağzımın içi zehir gibi oldu,tadı değişti.

Selam kızlar ben bu hafta biraz yoğunum misafirim var reglim dün bitti. Yarın ya da yarından sonra ovulasyon testine başlarım. Prolaktin için de ilaç kullanıyorum. Bu ay umutluyum bakalım

Selam kızlar ben bu hafta biraz yoğunum misafirim var reglim dün bitti. Yarın ya da yarından sonra ovulasyon testine başlarım. Prolaktin için de ilaç kullanıyorum. Bu ay umutluyum bakalım
A. Selam canım.
Görümcen gitmedi mi ne zaman başlıyorsun testine bende sipariş verdim

A. Selam canım.
Görümcen gitmedi mi ne zaman başlıyorsun testine bende sipariş verdim
Yok kuzum daha yarın gelecek Yarin ya da yarından sonra diye düşündüm geçen ay 10. Gün başlamıştım 17. Gün yumurtladim bu ay da öyle başlarım herhalde

Teşekkür ederim kuzum deneyim bende bunu

Teşekkür ederim kuzum deneyim bende bunu
8 gün bunu yaptıktan sonra soğan kürüne başladımsabah akşam 15 gün içtim, o bitti şimdi testere dişli aslanpençesi kürüne başladım. İbrahim Saraçoğlunun videolarından dinledim bu kürleri bal tarçını başka yerde okumuştum ama soğan kürü ve testeredişli aslanpençesi kürünü Saraçoğlu anlatıyor peşpeşe yapılacak diye. Soğan kürüne adet bittikten 2 gün sonra başlayıp 15 gün içeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…