Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba adet bitiminden beri ovülasyon test yapıyorum ve bat günümde pik oldu sizce neden?

Eklentiler

• CD3D4602-ACCB-47FC-B576-8E77A4CC00AD.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 50
Çörek otunu eziyormusun bütünmü atıyorsun ay valla bu kaldı yapmadığım her ay bişeye sarılıyoruz
Ya ben dişlerimle hafif çiğniyorum. Ben genelde böyle şeyleri yapmıyorum ama bunu 1 hafta yapıcam çok yapmıcam canım. Napalım kader de varsa olur birşeyler sebebi olur çörek otu o bu

Seni hatırlıyorum canım ya hamiş olmayasın kaç gündür pik
Hamiş olduğumu sanmıyorum gebelik testi de yaptım dayanamadım bişe çıkmadı ben geç yumurtladım galiba ama aylardır ilk kez bu kadar gecikti adetim neden böyle oldu bilmiyorum geçen hafta adet sancılarım da vardı adet beklerken yumurtlama gördüm

Ya evet sen demiştin değil mi bana kaçırmış olabilirsin diye. Dünden beri peri pik canım sol kasığımda aşırı ağrı var
Canım zaten pik bulamazdın bulsan mutlu olacağım demiştin kaç kere test yaptın ise yoksa hamiş durumu yumurtlama olmuştur adetin uzayabilir. Senin düzenin nasıldı düzenli miydi?

Geçte olsa yumurtlaman görmüş olman çok güzel bat şaşabilir değerlendir yarın ne olacak bakalım?

Canım zaten pik bulamazdın bulsan mutlu olacağım demiştin kaç kere test yaptın ise yoksa hamiş durumu yumurtlama olmuştur adetin uzayabilir. Senin düzenin nasıldı düzenli miydi?
Geçte olsa yumurtlaman görmüş olman çok güzel bat şaşabilir değerlendir yarın ne olacak bakalım?
Bakalım ne olacak böyle olmasına şaşırdım son adet tarihlerim şöyle
14 Aralık
15 ocak
17 Şubat
Mart daha olmadım

Benim adetime 4 gün kaldı. 3 gün önce sağ kasığımda aşırı zonklama oldu birkaç saat sürdü geçti. Bugünde ağzımın içi zehir gibi oldu,tadı değişti.
Ay hadi İnşallah canım ağız tadı değişir hamileyken kızıma hamileyken benimde öyle olmuştu. Ama 6 haftadan sonra olmuştu tabi her gebelik bir olmaz ins bebisin seninledir. Sonucu buraya yaz mutlaka merak ederim

Ay hadi İnşallah canım ağız tadı değişir hamileyken kızıma hamileyken benimde öyle olmuştu. Ama 6 haftadan sonra olmuştu tabi her gebelik bir olmaz ins bebisin seninledir. Sonucu buraya yaz mutlaka merak ederim
Amin canım inşallah bekliyorum bakalım inşallah olmuştur bu ay Muhakkak yazıcam olumlu da olumsuz da olsa

Gazel2110 galiba sizinde adetinizi 15 Nisan bende 15 nisan bat umarım adet olmayiz.. ben bu ay soğan kürü yapacağım iyi haberler verelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…