- 14 Ocak 2021
- 696
- 469
- 53
İlk pik mi canımKızlar merhaba adet bitiminden beri ovülasyon test yapıyorum ve bat günümde pik oldu sizce neden?
Ya ben dişlerimle hafif çiğniyorum. Ben genelde böyle şeyleri yapmıyorum ama bunu 1 hafta yapıcam çok yapmıcam canım.Çörek otunu eziyormusun bütünmü atıyorsun ay valla bu kaldı yapmadığım her ay bişeye sarılıyoruz
Evet ama önceden olduysa kaçırmış olabilirim çünkü genelde günde bi kez öğlen yapıyordum koyulaşmıştı ama pik olmamıştı bugün akşamdan sonra da yaptım gündüz görmediğim piki akşam gördümİlk pik mi canım
Seni hatırlıyorum canım ya hamiş olmayasınKızlar merhaba adet bitiminden beri ovülasyon test yapıyorum ve bat günümde pik oldu sizce neden?
Ya evet sen demiştin değil mi bana kaçırmış olabilirsin diye. Dünden beri peri pik canım sol kasığımda aşırı ağrı varSeni hatırlıyorum canım ya hamiş olmayasınkaç gündür pik
Hamiş olduğumu sanmıyorum gebelik testi de yaptım dayanamadımSeni hatırlıyorum canım ya hamiş olmayasınkaç gündür pik
Canım zaten pik bulamazdın bulsan mutlu olacağım demiştin kaç kereYa evet sen demiştin değil mi bana kaçırmış olabilirsin diye. Dünden beri peri pik canım sol kasığımda aşırı ağrı var
Geçte olsa yumurtlaman görmüş olman çok güzel bat şaşabilir değerlendir yarın ne olacak bakalım?Hamiş olduğumu sanmıyorum gebelik testi de yaptım dayanamadımbişe çıkmadı ben geç yumurtladım galiba ama aylardır ilk kez bu kadar gecikti adetim neden böyle oldu bilmiyorum geçen hafta adet sancılarım da vardı adet beklerken yumurtlama gördüm
Canım zaten pik bulamazdın bulsan mutlu olacağım demiştin kaç keretest yaptın ise yoksa hamiş durumu yumurtlama olmuştur adetin uzayabilir. Senin düzenin nasıldı düzenli miydi?
Bakalım ne olacak böyle olmasına şaşırdım son adet tarihlerim şöyleGeçte olsa yumurtlaman görmüş olman çok güzel bat şaşabilir değerlendir yarın ne olacak bakalım?
Stres yapınca bat gecikiyor bnce sen değerlendir ve testi bırakma çatlamayı görmedenBakalım ne olacak böyle olmasına şaşırdım son adet tarihlerim şöyle
14 Aralık
15 ocak
17 Şubat
Mart daha olmadım
Ay hadi İnşallah canım ağız tadı değişir hamileyken kızıma hamileyken benimde öyle olmuştu. Ama 6 haftadan sonra olmuştu tabi her gebelik bir olmaz ins bebisin seninledir. Sonucu buraya yaz mutlaka merak ederimBenim adetime 4 gün kaldı. 3 gün önce sağ kasığımda aşırı zonklama oldu birkaç saat sürdü geçti. Bugünde ağzımın içi zehir gibi oldu,tadı değişti.
Ya eşimde bugün nöbete gitti şansa öğlen ilişki olmuştu inşallah tutarStres yapınca bat gecikiyor bnce sen değerlendir ve testi bırakma çatlamayı görmeden
Olcak olduktan sonra 3 gün önce ki tutar gönlünü ferah tut canım hayırlısı olsunYa eşimde bugün nöbete gitti şansa öğlen ilişki olmuştu inşallah tutar
Amin canım inşallah bekliyorum bakalım inşallah olmuştur bu ayAy hadi İnşallah canım ağız tadı değişir hamileyken kızıma hamileyken benimde öyle olmuştu. Ama 6 haftadan sonra olmuştu tabi her gebelik bir olmaz ins bebisin seninledir. Sonucu buraya yaz mutlaka merak ederim
Saol kuzum inşallah hepimize nasip olsun hayırlısı ile beklemedeyizOlcak olduktan sonra 3 gün önce ki tutar gönlünü ferah tut canım hayırlısı olsun
Canım şaşırma güzel düşün testini yap çatlamayı gör. Biraz geçikecektir belki de. En iyisi sen değerlendir bu durumu gerisini bekleBakalım ne olacak böyle olmasına şaşırdım son adet tarihlerim şöyle
14 Aralık
15 ocak
17 Şubat
Mart daha olmadım
Ben cigneyemedim igrenc ya takntuk yuttum gitti. Yapmam dahaÖğütülmüş çörekotuyla yapmıştım ben de ama öğütülmemiş çörekotu kullananlarda var onlar da iyice dişleriyle eziyorlarmış yutmadan
Olsun yine de faydası olur birkaç gün daha yap istersen bırakma hemenBen cigneyemedim igrenc ya takntuk yuttum gitti. Yapmam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?