Canm benim yeni bat gunum 20 nisan. Reglimkn ikinci gunuGazel2110 galiba sizinde adetinizi 15 Nisan bende 15 nisan bat umarım adet olmayiz.. ben bu ay soğan kürü yapacağım iyi haberler verelim birbirimize
Kuzum selam az daha sabret olur mu olumlu düşün bi iki gün bekle inşallah Rabbım nasip etmiştirKızlar merhaba, benim bat 21 mart 1 haftadır şiddetli olmayan kasık ağrısı var bir de beyaz akıntı var fazlasıyla, yarın test yapsam görür müyüm çift çizgi acaba? 3 aydır deniyoruz ilk defa böyle hissediyorum kendimi çok heyecanlıyım Allah ım isteyen herkese nasip etsin
Benimde bugun reglin 4. Günü genelde 11_12 yumurtlama olur.. 3 gün sonra baslayacam soğan kürüne inşallah ve dediğin gibi yumurtlamadan 2 gün sonra birakacam hadi bakalım hayırlısı hakkimizdaCanm benim yeni bat gunum 20 nisan. Reglimkn ikinci gunusogan kurune adetin bittigi gunun ertesi yapacm yumurta pik okunca birakacam. Olan bebis de gitmesn die
İnşallah canım benim bekliyorum bakalımKuzum selam az daha sabret olur mu olumlu düşün bi iki gün bekle inşallah Rabbım nasip etmiştir
Aynen cnm. Birbirimize destek olursak surec daha zevkli gecerBenimde bugun reglin 4. Günü genelde 11_12 yumurtlama olur.. 3 gün sonra baslayacam soğan kürüne inşallah ve dediğin gibi yumurtlamadan 2 gün sonra birakacam hadi bakalım hayırlısı hakkimizdaburdan haberleselim
Soğan kürünü içemedim ben, geçen ay bal arısütü polem yedim, bu ay hayıt suyu ve prowomen kullanıyorum, aslanpençeside var evde hepsi çok gelir diye onu içmedim, düzenli kullandığım bi prowomen var, birde şu bal çörekotu tarçını yapayım8 gün bunu yaptıktan sonra soğan kürüne başladımsabah akşam 15 gün içtim, o bitti şimdi testere dişli aslanpençesi kürüne başladım. İbrahim Saraçoğlunun videolarından dinledim bu kürleri bal tarçını başka yerde okumuştum ama soğan kürü ve testeredişli aslanpençesi kürünü Saraçoğlu anlatıyor peşpeşe yapılacak diye. Soğan kürüne adet bittikten 2 gün sonra başlayıp 15 gün içeceksin
Nekadar etkisi olmustur bilmiyorum ama bal tarcin cörekotu karisimini yaptigim ay hamile kalmistim esimede keciboynuzu kaynatmistim hergunSoğan kürünü içemedim ben, geçen ay bal arısütü polem yedim, bu ay hayıt suyu ve prowomen kullanıyorum, aslanpençeside var evde hepsi çok gelir diye onu içmedim, düzenli kullandığım bi prowomen var, birde şu bal çörekotu tarçını yapayım
Aynı anda değil de biri bitip peşine diğerini yaparsan sorun olmaz canım bir de çörekotu bal tarçın kürünü adetin 2. Gününde başlaman gerek çünkü bu kürün amacı yumurtaların büyümesini ve çatlamasını sağlamak.Soğan kürünü içemedim ben, geçen ay bal arısütü polem yedim, bu ay hayıt suyu ve prowomen kullanıyorum, aslanpençeside var evde hepsi çok gelir diye onu içmedim, düzenli kullandığım bi prowomen var, birde şu bal çörekotu tarçını yapayım
Nekadar etkisi olmustur bilmiyorum ama bal tarcin cörekotu karisimini yaptigim ay hamile kalmistim esimede keciboynuzu kaynatmistim herguhamilwlik
Hamilelik öncesi belirtilerin nelerdi canım peki? Benim bat 25 mart 3 gün kaldıNekadar etkisi olmustur bilmiyorum ama bal tarcin cörekotu karisimini yaptigim ay hamile kalmistim esimede keciboynuzu kaynatmistim hergun
En büyük belirti yerlesme kanamasiydi adetime 4gün kala kanamam oldu ben o ay gebeligi aklimdan cikardigim icin sandimki adetim 4gün erken geldi ama kanama bianda kesildi azcik oldu daha sabah bulantilarim vardi cok az birde aşırı susuzluk ve agiz kuruluguHamilelik öncesi belirtilerin nelerdi canım peki? Benim bat 25 mart 3 gün kaldı
Peki sıcak basması oldu mu? Benim de adetime 3 gün var normalde adet öncesi günlerde sıtma tutar üşürüm ama birkaç gündür giderek vücut ısım artıyor sıcak basıyor bunalıyorum sürekli.En büyük belirti yerlesme kanamasiydi adetime 4gün kala kanamam oldu ben o ay gebeligi aklimdan cikardigim icin sandimki adetim 4gün erken geldi ama kanama bianda kesildi azcik oldu daha sabah bulantilarim vardi cok az birde aşırı susuzluk ve agiz kurulugu
Hoş geldin aramıza benimde bat 15 nisan yaş 35
kuzum değerlendir bugün ve silikleşene kadar devam et değerlendirmeye.Sizce bugun çatlamış mı? Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?