Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 25 Mart adetime 3 gün var bugün dayanamadım kan testi yaptırdım ama negatif artık yoruldum bu ayda boşa gitti napalım kısmet

Beni de ekler misin bat 20 Nisan, yaş 28

Selam kızlar ben bu hafta biraz yoğunum misafirim var reglim dün bitti. Yarın ya da yarından sonra ovulasyon testine başlarım. Prolaktin için de ilaç kullanıyorum. Bu ay umutluyum bakalım
Bende başlıcam. Canım aynı sorun prolaktın ıcın dostınex kullanıyorum kargoda testim internetten aldım bir gebenin günlüğünden

Kızlar benim bat 20 marttı hala regl olmadım , gebelik testi yaptım biraz önce negatif çıktı kistim 2 ay önce kaybolmuştu tekrar mı oldu acaba

Gebeliğini geç öğrenen var mı belki idrara geçmemiştir olabilir mi
Olabilir tabi canım geç döllenme olabilir bir kaç daha bekle tekrar et testi insallh vardır. Benim kızım kanda bile çıkmamıştı adetim 5 6 gün geçti sonra çıktı seninde öyledir belki

Olabilir tabi canım geç döllenme olabilir bir kaç daha bekle tekrar et testi insallh vardır. Benim kızım kanda bile çıkmamıştı adetim 5 6 gün geçti sonra çıktı seninde öyledir belki
Adet sancım var her an olacak gibiyim , ay çok sevindim inşallah öyledir canım

Evet benim de adet olacak gibi ağrıyordu hatta kafaya çok taktiğim için olmuyor adetim diye düşünüyordum testlerde negatif olunca baya üzülmüştüm ama oldu çok şükür dualarım seninle ve anne olmak isteyen bütün arkadaşlarla insallh rabbim isteyen herkese versin

Benimde adetime 3 gün var bugün kan testi yaptırdım negatif ve peşine pembe akıntı geldi,tamamen psikolojik benim durumum yoruldum artık

Kızlar doktora gittiyseniz ve hormonlarda ya da rahimde anormal bir durum yoksa lütfen sadece hamileliği gündem olarak tutmayın. Sürekli hamileliği düşününce de olmuyor maalesef.
Ben haftasonu gittim dr her şey normal dedi ilk deneyeceğim falan dedim ilk denemede olur muhtemelen dedi umutlanmak istemiyorum ama çok heycanlıyım

Kızlar doktora gittiyseniz ve hormonlarda ya da rahimde anormal bir durum yoksa lütfen sadece hamileliği gündem olarak tutmayın. Sürekli hamileliği düşününce de olmuyor maalesef.
Çok gerçekçi düşünce aklımızda olmamalı böyle tamam günleri değerlendirip salmak lazım olursa Allahtan diyeceksin olmazsa devam diyeceksin bunu çok iyi anladım kendim de

Kızlar iyice silinmiş demi bana mı öyle gelıyor çatlamış mı?

Eklentiler

• IMG_20210322_130524.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 51
Bende başlıcam. Canım aynı sorun prolaktın ıcın dostınex kullanıyorum kargoda testim internetten aldım bir gebenin günlüğünden
Evet aynen bende öyle dostinex kullanıyorum teste de bugün ya da yarın başlayacağım hala emin değilim

Regle 8 gün var sabah sağ kasığımda batmalarla uyandım.
Regl günü gelmeden test yapmam diyordum ama belirtilerim devam ederse üç dört gün sonra yapıcam sanırım test dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…