Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyice silinmiş demi bana mı öyle gelıyor çatlamış mı?
Çatlamış kuzum benimde senin gibi oluyor şuan ama yumurtlamamız neden uzun sürüyor acaba hem geç oldu benim 25. Gün oldu ve uzun sürdü benim çatlama yarın olur inşallh

Eklentiler

• A4CC1627-C246-453E-80EA-E6F6A74BA59C.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 55
Baslayalım bakalım nolcak bir kere iğne oldum çatlatma iğnesi bir işe yaramadı
Bende 1 hafta önce gittim kontrol için 3 ay oldu denemeye başlayalı prolaktin yüksek çıktı onun için ilaç verdi bitince tekrar gel dedi o zaman tekrar kontrollerimi yaptıracağım bakalım. Daha klomen ya da iğne falan kullanmadım bir sey demedi bu gittiğimde soracağım bende

Kızlar yardımcı olur musunuz yumurtlama mı ?

T çizgisi daha koyu çıkmış sanırım. Öyleyse bugün yumurtlama günü
Aslında 30 günde bir regl oluyorum adetin 16. Günü yumurtlama bekliyordum bugün 14. Günü şaşırdım neyse ki dün geceyi hiç bilmeden değerlendirmiştim 3 aydır test kullanıyorum yumurtluyorum her ay düzenli adetim ama gebelik oluşmuyor bir türlü

Ben de aynı durumdayım. Bizim bu ay 9. Ay olacak. Yumurtlama günleri değişebiliyor. 11. Gün ile 17. Gün arasında oluyor çoğunlukla. Siz bugünü ve bundan sonraki 2-3 günü değerlendirin. Umarım mutlu haberler alırız bu ay

Dün geceyi değerlendirdim bu geceyi de değerlendireceğim vardiyalı çalıştığım için gece yarısı bugün evde olacağım inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur. Ekimden beri deniyoruz ama kontrollü ve Ovulasyon testiyle 3. Ayım bu ay

Herkese selamlar,
benim regl günüme 4 gün kaldı. Ancak ovulasyon testim bugün tekrar kopkoyu çıkıyor. ne olduğunu anlamadım. 24. günde tekrar yumurtlama olur mu ki? Eşim azospermi olduğu için gün aşırı deneyebiliyoruz. Dün gece denedik. Bu gece deneyemeyeceğiz. Kafam çok karıştı. Aranızda regl gününe bu kadar yakın pik gören var mı?

Peki sıcak basması oldu mu? Benim de adetime 3 gün var normalde adet öncesi günlerde sıtma tutar üşürüm ama birkaç gündür giderek vücut ısım artıyor sıcak basıyor bunalıyorum sürekli.
Bununla ilgili bisi hatirlamiyorum ama adet doneminde kan basinci artiyor sanirim o yuzdende olabilir sicak basmasi insallah hamilesindir canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…