- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Bence cuma yapsan çıkar varsaRegle 8 gün var sabah sağ kasığımda batmalarla uyandım.
Regl günü gelmeden test yapmam diyordum ama belirtilerim devam ederse üç dört gün sonra yapıcam sanırım test dayanamıyorum
Normal regl belirtilerim var canım göğüslerim ağrıyor , adet olacakmışım gibi ağrım var , sadece rahim kaslarım kasılıyor gibi önceden hiç hissetmediğim kasılma hissediyorumBelirtilerin var mı?
Çatlamış kuzum benimde senin gibi oluyor şuan ama yumurtlamamız neden uzun sürüyor acaba hem geç oldu benim 25. Gün oldu ve uzun sürdü benim çatlama yarın olur inşallhKızlar iyice silinmiş demi bana mı öyle gelıyor çatlamış mı?
bu ay kullanmamıştım canımYu. Yumurtlama gününü biliyor musun ovulasyon testi kullandın mı
Hafta sonu yap canım dayan biraz dahaRegle 8 gün var sabah sağ kasığımda batmalarla uyandım.
Regl günü gelmeden test yapmam diyordum ama belirtilerim devam ederse üç dört gün sonra yapıcam sanırım test dayanamıyorum
Baslayalım bakalım nolcakEvet aynen bende öyle dostinex kullanıyorumteste de bugün ya da yarın başlayacağım hala emin değilim
Evet canım benim de uzun sürüyor neden olduğunu bende bilemiyorumÇatlamış kuzum benimde senin gibi oluyor şuan ama yumurtlamamız neden uzun sürüyor acaba hem geç oldu benim 25. Gün oldu ve uzun sürdü benim çatlama yarın olur inşallh
Adet olasiya kadar ümidi kesmek yok cnm rabbim büyük, olur ins üzme kendini belki yerlesme kanamasıdir devamı gelmediyseBenimde adetime 3 gün var bugün kan testi yaptırdım negatif ve peşine pembe akıntı geldi,tamamen psikolojik benim durumum yoruldum artık
Hayırlısı bakalım inşallah hamiş oluruz ya hepimize nasip olsun bu ayEvet canım benim de uzun sürüyor neden olduğunu bende bilemiyorum
Bende 1 hafta önce gittim kontrol için 3 ay oldu denemeye başlayalı prolaktin yüksek çıktı onun için ilaç verdi bitince tekrar gel dedi o zaman tekrar kontrollerimi yaptıracağım bakalım. Daha klomen ya da iğne falan kullanmadım bir sey demedi bu gittiğimde soracağım bendeBaslayalım bakalım nolcakbir kere iğne oldum çatlatma iğnesi bir işe yaramadı
Henüz gelmedi ama sanki hafif bir sancı da başladı,ümidim kalmadı açıkçası,gebelik olsa kanda kesin çıkardı artık.Adet olasiya kadar ümidi kesmek yok cnm rabbim büyük, olur ins üzme kendini belki yerlesme kanamasıdir devamı gelmediysehen
Merhaba sizce yumurtlama mı bugün yaptığım test?Canım henüz olmamış
T çizgisi daha koyu çıkmış sanırım. Öyleyse bugün yumurtlama günüMerhaba sizce yumurtlama mı bugün yaptığım test?
Aslında 30 günde bir regl oluyorum adetin 16. Günü yumurtlama bekliyordum bugün 14. Günü şaşırdımT çizgisi daha koyu çıkmış sanırım. Öyleyse bugün yumurtlama günü
Ben de aynı durumdayım. Bizim bu ay 9. Ay olacak. Yumurtlama günleri değişebiliyor. 11. Gün ile 17. Gün arasında oluyor çoğunlukla. Siz bugünü ve bundan sonraki 2-3 günü değerlendirin. Umarım mutlu haberler alırız bu ayAslında 30 günde bir regl oluyorum adetin 16. Günü yumurtlama bekliyordum bugün 14. Günü şaşırdımneyse ki dün geceyi hiç bilmeden değerlendirmiştim 3 aydır test kullanıyorum yumurtluyorum her ay düzenli adetim ama gebelik oluşmuyor bir türlü
Dün geceyi değerlendirdim bu geceyi de değerlendireceğim vardiyalı çalıştığım için gece yarısı bugün evde olacağım inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur. Ekimden beri deniyoruz ama kontrollü ve Ovulasyon testiyle 3. Ayım bu ayBen de aynı durumdayım. Bizim bu ay 9. Ay olacak. Yumurtlama günleri değişebiliyor. 11. Gün ile 17. Gün arasında oluyor çoğunlukla. Siz bugünü ve bundan sonraki 2-3 günü değerlendirin. Umarım mutlu haberler alırız bu ay
Merhaba canimmmm ozaman geri sayim baslasin guzel haberle dönelim ayni gün batımızHoş geldin aramıza benimde bat 15 nisan yaş 35
Bununla ilgili bisi hatirlamiyorum ama adet doneminde kan basinci artiyor sanirim o yuzdende olabilir sicak basmasi insallah hamilesindir canim benimPeki sıcak basması oldu mu? Benim de adetime 3 gün var normalde adet öncesi günlerde sıtma tutar üşürüm ama birkaç gündür giderek vücut ısım artıyor sıcak basıyor bunalıyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?