Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptin mi

Çarşamba başka bir doktora gıdecegım. Prolaktın cok etkılemıyor diyorlar ama bakalım ınsallah etkılemıyordur

Bat'a 4 gün var, erken gebelik testi negatif.

Kızlar sizce pik olmuş mu ?

Eklentiler

• 978D4E45-701D-47A7-AE72-4843D653CA18.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 60
Bununla ilgili bisi hatirlamiyorum ama adet doneminde kan basinci artiyor sanirim o yuzdende olabilir sicak basmasi insallah hamilesindir canim benim
Yok hamile değilim bu sabah kan testi verdim negatif ve az önce pembe lekelenmem başladı,adetim başlıycak yani.

Çarşamba başka bir doktora gıdecegım. Prolaktın cok etkılemıyor diyorlar ama bakalım ınsallah etkılemıyordur
Prolaktin çok olursa etkliyor onun da sınırı var. sürekli olan birşey değilse onun ayarsızlığı bizden kaynaklı oluyor mesela şimdi yüksek olur ilaç içmeden gitsek düşmüş de olblyr. Benim öyleydi bir iki defa yüksek çıktı ilaç aldım gitti gelirse yine benden kaynaklı olacaktır. benim vucudum çok duyarlı normalde renkli biriyim hayatta kolay da takmam olur olmaz şeyleri ama vucudum takılıyor istemsiz takmazsan taktırım der gibi pisluk prolaktinimle oynuyor

Hayır Bi iki gün daha beklicem elimde test yok gidip almamda biraz sıkıntı eşimide heveslendirmemek için ona sylemiyim dedim beklicem biraz
Sizin hevesiniz boşa çıkmazda inşallah eşinizi de heveslendirirsiniz o kadar iyi anlıyorum ki ben gizli alıyorum hep o yüzden testleri

Hayır Bi iki gün daha beklicem elimde test yok gidip almamda biraz sıkıntı eşimide heveslendirmemek için ona sylemiyim dedim beklicem biraz daha
Ben bu ay topluca test siparis ettm netten ayni sizim gibi esimi yormayim heveslendirmeyim gidip almak zorunda kalmayim diye simdi yakin olsak bitane kapar kosa kosa gelirdim cok meraklandim.suan

Merhabalar kızlar. Neden iki tane nisan başlığı var?
Bu ay ikinci denememiz. İlk aydan hamile kalırım sanıyordum nasıl bir özgüvense! Resmen belirti bile yaşadım. Her şeyi ona yordum. Ama tam gününde geldi reglim. O yüzden bu ay daha rahatım. Kafayı hamilelikle bozamayınca belirti falan olmuyormuş. Geçen aydan farklı olarak folik asitimi değiştirdim. İnofolic combi kullanmaya başladım. Yumurta kalitesini arttırıyormuş. Bu ay yumurtlama dönemin resmen 1 hafta sürdü. Çok şaşırdım ve folik asite bağladım bu durumu. Umarım faydası olmustur. Yumurtlama günlerini de değerlendirdik. Gerisi nasip.

Merhabalar beni de ekler misiniz bat 5 nisan be 6 nisan doğum günüm umarım en büyük ve en güzel hediye olarak gelirr mucizem Yaş 29

Son düzenleme:
Merhaba bende sizin gibi düşünürdüm düzenli regl gördüğüm için ama maalesef öyle olmuyormuş. Bizim de 3. Denememiz oldu bugün bat tarihimdi ama regl olmayınca koşa koşa gebelik testi yaptım maalesef yok. Bir de ovulasyon testi deneyeyim dedim onda da hiçbir çizgi yok işin tuhafı regl belirtim de yok. Beklentide olunca regl düzenide şaşıyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…