Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nekadar etkisi olmustur bilmiyorum ama bal tarcin cörekotu karisimini yaptigim ay hamile kalmistim esimede keciboynuzu kaynatmistim hergun
Teşekkürler kızlar denicem bende bu ay geçti artık sonraki ay denerim

Benimki oraya buraya sakladgm testlerimi buluyor ya
Ya eşin Çok uyanık ya sen çok kolay yere saklıyorsun canım benim eşim görünce sana test laboratuvarı açıcam diyor incele dur kaldır da şunları diyor ovulasyon testlerim tabi ki. Gebeliklerimi hiç göstermiyorum ahh bilse silik çizgi ararken çektiklerimi laboratuvar açmak yerine test fabrikası alası gelir yapıp yapıp atayım diye şuan düşünmesi bile güzel yap yap heyecanlı olurdu

Bu kimyasal gebelik tum hormonlarmi mahfetti. Hem 4 gun gec regl oldm hem iki gun surdu ya

Yok ya en son mutfaga dolaba koydum bulmus ordan da. Havlularin altina koyuyorm banyoda onu da buldu. Cildiracam sonunda

Merhaba kizlar, bisey soracaktimda ben klomen sonra catlatma ignesi yaptirdim gittim doktora catlamamis yeniden catlama ignesi yapti. Boyle bisey yasayan varmi? Etkili olurmu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…