Nekadar etkisi olmustur bilmiyorum ama bal tarcin cörekotu karisimini yaptigim ay hamile kalmistim esimede keciboynuzu kaynatmistim hergun
Teşekkürler kızlar denicem bende bu ay geçti artık sonraki ay denerimAynı anda değil de biri bitip peşine diğerini yaparsan sorun olmaz canım bir de çörekotu bal tarçın kürünü adetin 2. Gününde başlaman gerek çünkü bu kürün amacı yumurtaların büyümesini ve çatlamasını sağlamak.
Merhabalar beni de ekler misiniz bat 5 nisan
Aaay inşallah canım ya hayali bile ne kadar güzell umarım en güzel doğum günü hediyemiz olurlarİnşallahhistediğiniz gibi olur dilerim bende Nisan doğumluyum hayırlısı hakkımız da ama olursa çok güzel hediye olur bizler için
en ıyısı buraya yazın kızlar damdan dusenın halini damdan dusen anlar :))Sizin hevesiniz boşa çıkmazda inşallah eşinizi de heveslendirirsinizo kadar iyi anlıyorum ki ben gizli alıyorum hep o yüzden testleri
Bu doğu hadi eşler neyse de bazıları Allah muhafaza kimseye birşey demeye gelmiyor burası iyien ıyısı buraya yazın kızlar damdan dusenın halini damdan dusen anlar :))
Benimki oraya buraya sakladgm testlerimi buluyor yaBu doğu hadi eşler neyse de bazıları Allah muhafaza kimseye birşey demeye gelmiyor burası iyi
Ya eşin Çok uyanık ya sen çok kolay yere saklıyorsun canımBenimki oraya buraya sakladgm testlerimi buluyor ya
Yok ya en son mutfaga dolaba koydum bulmus ordan da. Havlularin altina koyuyorm banyoda onu da buldu. Cildiracam sonundaYa eşin Çok uyanık ya sen çok kolay yere saklıyorsun canımbenim eşim görünce sana test laboratuvarı açıcam diyor incele dur kaldır da şunları diyor ovulasyon testlerim tabi ki. Gebeliklerimi hiç göstermiyorum ahh bilse silik çizgi ararken çektiklerimi laboratuvar açmak yerine test fabrikası alası gelir yapıp yapıp atayım diye şuan düşünmesi bile güzel yap yap heyecanlı olurdu
Hosgeldin canm burdan devam edelm
Çocuk olunca da onu saklarsın onu buldurursun onaYok ya en son mutfaga dolaba koydum bulmus ordan da. Havlularin altina koyuyorm banyoda onu da buldu. Cildiracam sonunda
Hosgeldin canm burdan devam edelm
İki gün ama çok yoğun olmuştur yormuştur. Benim de öyle olduBu kimyasal gebelik tum hormonlarmi mahfetti. Hem 4 gun gec regl oldm hem iki gun surdu ya
MantikliÇocuk olunca da onu saklarsın onu buldurursun onaped poşedine koy onu kurcalamak gelmez aklına
Aynen cnm normalden yogunİki gün ama çok yoğun olmuştur yormuştur. Benim de öyle oldu
İnşallah arkasında yeniden kalırsın düşmez bu sefer tutunur dilerimAynen cnm normalden yogun
Aynen benim adetim bitti gibi Çarşamba günü soğan kürü başlıyorum. Hadi hayırlısıMerhaba canimmmm ozaman geri sayim baslasin guzel haberle dönelim ayni gün batımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?