İnsallh canm. O cirekotunu da yapamadm valla. Katur kutur midem bulandi. Tarcnla bali tek karstrsam ne olur kiİnşallah arkasında yeniden kalırsın düşmez bu sefer tutunur dilerim
Benm kahve lekeler kaldi sadece iki gun sonra baslarm ben de kure.Aynen benim adetim bitti gibi Çarşamba günü soğan kürü başlıyorum. Hadi hayırlısı
Bende çok sevdim hatta iyi geldi midemde tokluk yapıyorİnsallh canm. O cirekotunu da yapamadm valla. Katur kutur midem bulandi. Tarcnla bali tek karstrsam ne olur ki
Corekotu canm midemi bulandran. Peki siz nasil ogutuyorsnzBende çok sevdim hatta iyi geldi midemde tokluk yapıyorçörekotun da daha çok keramet aslında hangisi mideni bulandırdı onu çözdün mü belki tarçın yapmıştır. Çörekotunu nasıl kullandın öğütülmüş müydü?
Canım mide bulantısına iyi gelir çörek otu normalde ondan dedimCorekotu canm midemi bulandran. Peki siz nasil ogutuyorsnz
Benm geçen ay 21 gun gecikmeyle asiri siddetli akintim vardi gogus hasasiyeti ağrısı + gogusten sut gelmesi gebelik testleri 1 2 kez silik cikmisti ama sonuc husranKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Daha önceden hamilelik yaşamış olanlar veya durumla ilgili bilgisi olanlar varsa aranızda. Hani diyorlar ya erken gebelik belirtileri arasında akıntının artması da var diye bunu erken gebelikte yaşayanlar var mı ya da tanık olan yahut benim erken belirti olarak hiç akıntım olmadı diyen.
Yaaa teşekkür ederim bilgi için. Süt gelmesinin bir zararı yok muymuş peki bunu da ilk defa duydum.Benm geçen ay 21 gun gecikmeyle asiri siddetli akintim vardi gogus hasasiyeti ağrısı + gogusten sut gelmesi gebelik testleri 1 2 kez silik cikmisti ama sonuc husrangogsumden sut gelmeye devam ediyor lakin adet oldum
Canım benim çatlatma iğnesi ile çatlamadı ve kocaman kistlerim oldu doktorda takip etmeye devam etMerhaba kizlar, bisey soracaktimda ben klomen sonra catlatma ignesi yaptirdim gittim doktora catlamamis yeniden catlama ignesi yapti. Boyle bisey yasayan varmi? Etkili olurmu sizce?
Prolaktin yuksekligi olabilir diye dusundum gittim baktirdim normal cikti doktlr bir sorun gorunmuyo dedi duygusal oldugunu dusunuyorum dediYaaa teşekkür ederim bilgi için. Süt gelmesinin bir zararı yok muymuş peki bunu da ilk defa duydum.
Benim gebeligimde adetten farki yoktu ya acikcasi. Adetten oncede akintm olur. O coktu baya ped koyuyordm her an kanama olacak gibiKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Daha önceden hamilelik yaşamış olanlar veya durumla ilgili bilgisi olanlar varsa aranızda. Hani diyorlar ya erken gebelik belirtileri arasında akıntının artması da var diye bunu erken gebelikte yaşayanlar var mı ya da tanık olan yahut benim erken belirti olarak hiç akıntım olmadı diyen.
Benimde gecen ay kimyasal oldubu ay gecikti duzene girer elbetBu kimyasal gebelik tum hormonlarmi mahfetti. Hem 4 gun gec regl oldm hem iki gun surdu ya
Benimde dün bitti bende cörekotu tarcin bal yaptim her sabah ac karnina bi tatli kasigi aayy cok heyecanli hadi bakalim zaman gecsinAynen benim adetim bitti gibi Çarşamba günü soğan kürü başlıyorum. Hadi hayırlısı
Yaa umarım düzelir canım. Gerçi doktorlar bir sorun görmediyse yoktur tabi en azından iç rahatlığı varProlaktin yuksekligi olabilir diye dusundum gittim baktirdim normal cikti doktlr bir sorun gorunmuyo dedi duygusal oldugunu dusunuyorum dedi
Ya işte benim de bat a az kaldı ama herhangi bir akıntı artışı görmedim henüz yaBenim gebeligimde adetten farki yoktu ya acikcasi. Adetten oncede akintm olur. O coktu baya ped koyuyordm her an kanama olacak gibi
inanki denmiyor ben dr a gitmiştim cocukluk arkadasım aradı dr ne dedi vs diye sordu bende yumurtlama takibi ile o gunlerde ilişki önerdi dedim bir kahkaha attı öle nasıl olcakmış ısmarlama ilişki diyince ne diyceğimi bilemedim insan güceniyor gercekten .. bazen insan hiç kimseye soramadıgını burada soruyor veya anlata biliyor :)Bu doğu hadi eşler neyse de bazıları Allah muhafaza kimseye birşey demeye gelmiyor burası iyi
Yani adetimden bir tik daha akintim coktu. Su gibiydi siviydi. Baska da yoktu fark. Ama onu bile yasamyanlar varYa işte benim de bat a az kaldı ama herhangi bir akıntı artışı görmedim henüz yaHem umutlanmak istiyorum hem de küçük de olsa bir Umut arıyorum işte.
Benim hiç akıntım olmamıştı tam tersine kupkuru olmuştum adet gecikmemden öncesindeKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Daha önceden hamilelik yaşamış olanlar veya durumla ilgili bilgisi olanlar varsa aranızda. Hani diyorlar ya erken gebelik belirtileri arasında akıntının artması da var diye bunu erken gebelikte yaşayanlar var mı ya da tanık olan yahut benim erken belirti olarak hiç akıntım olmadı diyen.
Şunu idrak etme gücü var milletimizde bize ney verilirse mal mülk evlad hepsi emanet elimizde hiçbirinin asla garantisi olamazinanki denmiyor ben dr a gitmiştim cocukluk arkadasım aradı dr ne dedi vs diye sordu bende yumurtlama takibi ile o gunlerde ilişki önerdi dedim bir kahkaha attı öle nasıl olcakmış ısmarlama ilişki diyince ne diyceğimi bilemedim insan güceniyor gercekten .. bazen insan hiç kimseye soramadıgını burada soruyor veya anlata biliyor :)
Teşekkür ederim bilgilendirme içinYani adetimden bir tik daha akintim coktu. Su gibiydi siviydi. Baska da yoktu fark. Ama onu bile yasamyanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?