Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallh canm. O cirekotunu da yapamadm valla. Katur kutur midem bulandi. Tarcnla bali tek karstrsam ne olur ki
Bende çok sevdim hatta iyi geldi midemde tokluk yapıyorçörekotun da daha çok keramet aslında hangisi mideni bulandırdı onu çözdün mü belki tarçın yapmıştır. Çörekotunu nasıl kullandın öğütülmüş müydü?

Corekotu canm midemi bulandran. Peki siz nasil ogutuyorsnz

Corekotu canm midemi bulandran. Peki siz nasil ogutuyorsnz
Canım mide bulantısına iyi gelir çörek otu normalde ondan dedim Sende karışım olarak almak sıkıntı olmuş olblr. ben bir silme tatlı kaşık çörekotu, bir yemek kaşığı bal ile tarçini çok ama çok az koyuyorum ağır olmasın diye balı hepsinden fazla koyuyorum Dişlerimle ezilen eziliyor ezilmeyenle işim yok o kadar olur. Zaten öğütülünce o kadar etkili olmaz öğütülmeden hazmı kolay oluyor birde gündüz aç iken içiyorum.

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Daha önceden hamilelik yaşamış olanlar veya durumla ilgili bilgisi olanlar varsa aranızda. Hani diyorlar ya erken gebelik belirtileri arasında akıntının artması da var diye bunu erken gebelikte yaşayanlar var mı ya da tanık olan yahut benim erken belirti olarak hiç akıntım olmadı diyen.

Benm geçen ay 21 gun gecikmeyle asiri siddetli akintim vardi gogus hasasiyeti ağrısı + gogusten sut gelmesi gebelik testleri 1 2 kez silik cikmisti ama sonuc husran gogsumden sut gelmeye devam ediyor lakin adet oldum

Benm geçen ay 21 gun gecikmeyle asiri siddetli akintim vardi gogus hasasiyeti ağrısı + gogusten sut gelmesi gebelik testleri 1 2 kez silik cikmisti ama sonuc husran gogsumden sut gelmeye devam ediyor lakin adet oldum
Yaaa teşekkür ederim bilgi için. Süt gelmesinin bir zararı yok muymuş peki bunu da ilk defa duydum.

Merhaba kizlar, bisey soracaktimda ben klomen sonra catlatma ignesi yaptirdim gittim doktora catlamamis yeniden catlama ignesi yapti. Boyle bisey yasayan varmi? Etkili olurmu sizce?
Canım benim çatlatma iğnesi ile çatlamadı ve kocaman kistlerim oldu doktorda takip etmeye devam et

Yaaa teşekkür ederim bilgi için. Süt gelmesinin bir zararı yok muymuş peki bunu da ilk defa duydum.
Prolaktin yuksekligi olabilir diye dusundum gittim baktirdim normal cikti doktlr bir sorun gorunmuyo dedi duygusal oldugunu dusunuyorum dedi

Benim gebeligimde adetten farki yoktu ya acikcasi. Adetten oncede akintm olur. O coktu baya ped koyuyordm her an kanama olacak gibi

Prolaktin yuksekligi olabilir diye dusundum gittim baktirdim normal cikti doktlr bir sorun gorunmuyo dedi duygusal oldugunu dusunuyorum dedi
Yaa umarım düzelir canım. Gerçi doktorlar bir sorun görmediyse yoktur tabi en azından iç rahatlığı var

Benim gebeligimde adetten farki yoktu ya acikcasi. Adetten oncede akintm olur. O coktu baya ped koyuyordm her an kanama olacak gibi
Ya işte benim de bat a az kaldı ama herhangi bir akıntı artışı görmedim henüz ya Hem umutlanmak istiyorum hem de küçük de olsa bir Umut arıyorum işte.

Bu doğu hadi eşler neyse de bazıları Allah muhafaza kimseye birşey demeye gelmiyor burası iyi
inanki denmiyor ben dr a gitmiştim cocukluk arkadasım aradı dr ne dedi vs diye sordu bende yumurtlama takibi ile o gunlerde ilişki önerdi dedim bir kahkaha attı öle nasıl olcakmış ısmarlama ilişki diyince ne diyceğimi bilemedim insan güceniyor gercekten .. bazen insan hiç kimseye soramadıgını burada soruyor veya anlata biliyor :)

Ya işte benim de bat a az kaldı ama herhangi bir akıntı artışı görmedim henüz ya Hem umutlanmak istiyorum hem de küçük de olsa bir Umut arıyorum işte.
Yani adetimden bir tik daha akintim coktu. Su gibiydi siviydi. Baska da yoktu fark. Ama onu bile yasamyanlar var

Benim hiç akıntım olmamıştı tam tersine kupkuru olmuştum adet gecikmemden öncesinde

Şunu idrak etme gücü var milletimizde bize ney verilirse mal mülk evlad hepsi emanet elimizde hiçbirinin asla garantisi olamaz üzüldüğüm bunu anlamıyor olmaları ve birgün birşeylerle sınanmaları. Bugün ne yapsan birgün Allah onu önüne koyar kahkaha atsın o da alır karşılığını seni arar ısmarlama ilişkinin tarifini verirsin canım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…