İnsallh bebegin seninledr canmTeşekkür ederim bilgilendirme içinBen de yok denecek kadar az bakalım 4-5 gün sonra anlamış oluruz
Ya işte benim de yok denilecek kadar az ya. Şu 4-5 gün nasıl geçecek bilmiyorum vallahi. Bir yandan hep dua ediyorum bir yanımda yoktur heralde ya diyor. İnsan her ay negatif görünceBenim hiç akıntım olmamıştı tam tersine kupkuru olmuştum adet gecikmemden öncesinde
İnşallahh yaaa amiiinn canım benim bu ay da göremezsem gerçekten artık boşvermeyi deneyeceğim yaİnsallh bebegin seninledr canm
Kuzum, bende de bel ve kasık ağrısı oluyor kullandığımda. Yumurtalıklar kaliteli yumurta üretimi için biraz uyarılıyor, normal bu durum. Çok ağrın varsa dozajı azalt.Herkese hayırlı akşamlar. Benim çörek otu bal kullanan arkadaşlar kasık ağrım oluyor acaba neden bilgisi olan var mı bu konuda?İlk defa böyle şeyler kullanıyorum bu iyi birşey mi kasık ağrım olması?
Ben de günlük yiyeceğim zaman hazırlıyordum. Kaliteli bal kullanmak lazım.Ben adetimin 2. Günü başlamıştım öğütülmüş 10 tatlı kaşığı çörek otu,10 çay kaşığı tarçın,10 yemek kaşığı balı karıştırdım macun gibi oldu. Sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yedim 8 gün yaptım bıraktım. Eğer öğütülmüş çörekotu bulamazsan ağzında iğne tanelerini çiğnemeden yutma yerken
Eğer yoğun biraz daha sankim çok geldi banaKuzum, bende de bel ve kasık ağrısı oluyor kullandığımda. Yumurtalıklar kaliteli yumurta üretimi için biraz uyarılıyor, normal bu durum. Çok ağrın varsa dozajı azalt.
Hoş geldin bu arada canım.
Evet canım duymuştum Rahmi güçlendiriyor diye ama nasıl kullanılıyor hiç fikrim yokKızlar günaydın bi arkadaşımla konuşurken böğürtlen kökünden bahsetti daha önce duyan var mı acaba
Günaydın canım :)Kızlar günaydın bi arkadaşımla konuşurken böğürtlen kökünden bahsetti daha önce duyan var mı acaba
Canım gebelik testi yap bence evde varsa gidersin doktoraKızlar benim bat 20 marttı hala gelen giden yok sizce doktora gitmek için kaç gün bekleyim , yine kist olduysa çok üzülürüm
Canım listeye nerden bakıyoruzKızlar maalesef tarihe göre sıralamak sandığınız kadar kolay değil. Satırların arasına yeni satır açılamıyor burda. Kaydırma falan da yok. Kopyala yapıştır da yapılamıyor satırlar. Yani hepsini silip baştan yazmam lazım ve bu mümkün değil. Zaten şimdi yeniden sıralasam bile yeniler geldiğinde yine sorun olacak. Diğer başlık sahipleri bunun için uğraşmış olabilir ama benim buna zamanım yok. Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?