Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hiç akıntım olmamıştı tam tersine kupkuru olmuştum adet gecikmemden öncesinde
Ya işte benim de yok denilecek kadar az ya. Şu 4-5 gün nasıl geçecek bilmiyorum vallahi. Bir yandan hep dua ediyorum bir yanımda yoktur heralde ya diyor. İnsan her ay negatif görünce
Her ay olduğu gibi göğüs acısı var ama aşırı derecede var. Bir de böyle hafif hafif arada Adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Başka da bir şey yok

Kuzum, bende de bel ve kasık ağrısı oluyor kullandığımda. Yumurtalıklar kaliteli yumurta üretimi için biraz uyarılıyor, normal bu durum. Çok ağrın varsa dozajı azalt.

Ben de günlük yiyeceğim zaman hazırlıyordum. Kaliteli bal kullanmak lazım.
1 tatlı kaşığı çörekotunu eziciyle eziyorum, içine 1 tatlı kaşığı tarcın, 1 yemek kaşığı bal. karıştır ye.

Kuzum, bende de bel ve kasık ağrısı oluyor kullandığımda. Yumurtalıklar kaliteli yumurta üretimi için biraz uyarılıyor, normal bu durum. Çok ağrın varsa dozajı azalt.
Eğer yoğun biraz daha sankim çok geldi bana genelde yumurtlama zamanı olan ağrı gibi bu. Hiç yaşamazdım adet sonrası ilk defa oldu 4 gündür kullanıyorum. Çörek otunu bu akşam azalttım tarçınla ama bal aynı birde havuç da yiyorum fazla mı uyardım acaba? Klomen alınca olmuştum birde böyle daha önceleri. 3 gün daha kullanayım bırakıcam. Sadece bal yicem.

İyi geceler kızlar bat cumartesi pazar gibi görünüyor. Sol kasığımda inanılmaz ağrı var böyle regl olacak gibi bir de gaz doldum ya bunlar belirti olabilir mi yoksa gene mi kırmızılar görünecek

Kızlar günaydın bi arkadaşımla konuşurken böğürtlen kökünden bahsetti daha önce duyan var mı acaba

Kızlar maalesef tarihe göre sıralamak sandığınız kadar kolay değil. Satırların arasına yeni satır açılamıyor burda. Kaydırma falan da yok. Kopyala yapıştır da yapılamıyor satırlar. Yani hepsini silip baştan yazmam lazım ve bu mümkün değil. Zaten şimdi yeniden sıralasam bile yeniler geldiğinde yine sorun olacak. Diğer başlık sahipleri bunun için uğraşmış olabilir ama benim buna zamanım yok. Üzgünüm

Kızlar benim bat 20 marttı hala gelen giden yok sizce doktora gitmek için kaç gün bekleyim , yine kist olduysa çok üzülürüm

Canım listeye nerden bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…