Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk hamileligimde esim askerdeydi ve yemin törenine gitmiştim.
Sadece 1 gün oldu yani ama şükürler olsun ki oldu. O yüzden Rabbim verecekse veriyor

İlk hamileligimde esim askerdeydi ve yemin törenine gitmiştim.
Sadece 1 gün oldu yani ama şükürler olsun ki oldu. O yüzden Rabbim verecekse veriyor
Aynen öyle bende buna çok inanıyorum. Ben hiç kaçırdığımı düşünmüyorum ovulasyon ile denedik pik ve çatlama da oldu ama yok olacaksa hiç sebeb aranmaz bir ilişkiyle de olur. Sürekli şart değil sonuçta sperm 3 gün yaşarmış o dönemleri iyi değerlendirip beklemek en güzeli.

Ben bal kullanmadım bu ay prowomen kullandım ama benimde 2 gündür yjmurtalık kısımlarımda ağrı var, bugünde yumurtladım ondan sanırım

Ben bal kullanmadım bu ay prowomen kullandım ama benimde 2 gündür yjmurtalık kısımlarımda ağrı var, bugünde yumurtladım ondan sanırım
Canım benimde yumurtlamaya 1 hafta kala başladı o dikkatimi çekti kaş yaparken göz çıkarmıyorum inşallah. Ovulasyon takip yapıyor musun peki?

Kızlar 19,20 mart yumurtlama 21 mart çatlama. Bat 4 Nisan. 26 martta doktora gidicem başka bir sebepten ama kan testinde çıkarmı sizce varsa? Batı 4 nisan olanlar nedir durumlarınız?
Çıkmayabilir canım Benimde 5 nisan.. Ama 8 gün olacak daha adetine erken olur diye düşünüyorum

Kızlar regl tarihim 3 gün geçti kasık ağrım sürekli devam ediyor bugün kan testi yaptırdım 0.1 çıktı, varsa da şu an çıkmama durumu var mı sizce? Bu durumu yaşayan kimse var mı çok moralim bozuldu

1 hafta var ama canım yumurtlamaya yoksam yumurtladım mı ne ettim zaten testlerde bana inanma gücü bırakmadı bir arkadaşım hem doktor hem testle takip etti tutmadı ya

Canım benimde yumurtlamaya 1 hafta kala başladı o dikkatimi çekti kaş yaparken göz çıkarmıyorum inşallah. Ovulasyon takip yapıyor musun peki?
1 hafta var ama canım yumurtlamaya yoksam yumurtladım mı ne ettim zaten testlerde bana inanma gücü bırakmadı bir arkadaşım hem doktor hem testle takip etti tutmadı ya
Ben test kullanıyorum, biraz gecikti bende diyorum olmucakmı acaba bu ay flan, bugün yaptığım test pik olmuş ama dün çok silikti yani birden pik oldu, siz test yapıyormusunuz , her ihtimale karşı değerlendirin

Ben test kullanıyorum, biraz gecikti bende diyorum olmucakmı acaba bu ay flan, bugün yaptığım test pik olmuş ama dün çok silikti yani birden pik oldu, siz test yapıyormusunuz , her ihtimale karşı değerlendirin
Test yapıyorum ama ona güvenmiyorum pek ya arkadaşım aynı anda doktora gitti canım testte pik filan çıkmadı yumurtlaması oldu çatladı sonra çıktı testte pik. Çok alakasız şey oldu. Ben bu ay olmazsa birdahaki ay aşılamaya yaptırcam eşim olup sürekli ilişki olsa biraz denerdim de.

Sizin eşiniz askerdi dimi hatırlıyorum, evet aşılama daha iyi sizin için yumurta takibi yaparsınız, bu çatlama olayı dediğiniz gibi olabilir çünkü benim 2-3 gündür ağrım var ama testlerim silikti bugün koyulaştı ben bi dolunbi boş değerlendirdim adettn sonra bakalım denk gelmiştir inşallah, gerçi 1 yıldır daha denk gelmedi ama bu ay ilk defa ağrılı oldu yumurtlamam inşallah normal bi boyuta gelmiştir

Normalde reglm hiç gecikmez sonradan kan testinde pozitife döner mi acaba

Yok benim asker değil kendisi iş için Trabzonda bende burada çalışıyorm orduda. Taşınma işimiz olacaktı işi bırakmak istemedim orada iş bulup öyle gitmek istyrm birde ailem burada diye işime geliyor burada olmak aşılamada aklımdan hiç çıkmıyor sıkıldım bu işlerden olursa olur kafamda hepimiz için hayırlısı

Bana baya iyi geliyo tek onu kullanmıyorum şuan her sabah 1 incir 2 ceviz yiyorum her akşam 1 havuç bir de süt maydanoz buharına başladım bu ay abarttım çünkü 10.ay
Abart bakalım ne oluyor canım. Dikkat et yinede

Bat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…