Rabbim verdikden sonra hepsi boş ama napalım umut dünyası şifa olsun inş1 kutusu 110 tl
İlk hamileligimde esim askerdeydi ve yemin törenine gitmiştim.Benim eşim olmadığı için iş gereği yumurtlama takibi yaparak oluyor robotlaşmak durumu olmuyorben geleceği günü o da aynı can attığı için iş eğlenceye dönüyor iznini ovulasyon dönemi kullanıyor toplu balayı gibi oluyor bana kocam sırnaşık sırnaşık işler Ama evdeyse eşler adama belli etmeden ovulsayon zamanlarında keyfi ilişki yaşamak daha iyi görevmiş gibi olmamalı. Zaten ovulasyon dönemlerinde 2 günde bir olursa birisi tabi ki bulacaktır. Birde hadi yapalım deyince o cidden olmuyor yaa onu da yaşadım. Yatakda yarım saat güldüğüm olmuştur ciddiyet sıfır eşimde aynen
Amin canim Allah razı olsunRabbim verdikden sonra hepsi boş ama napalım umut dünyası şifa olsun inş
Aynen öyle bende buna çok inanıyorum. Ben hiç kaçırdığımı düşünmüyorum ovulasyon ile denedik pik ve çatlama da oldu ama yok olacaksa hiç sebeb aranmazİlk hamileligimde esim askerdeydi ve yemin törenine gitmiştim.
Sadece 1 gün oldu yani ama şükürler olsun ki oldu. O yüzden Rabbim verecekse veriyor
Aminn hepimizin gönlüne göre versin gerçekten zor bir süreçmiş beklemek çok zorİnşallah gönlündeki gibi olur canım :)
Ben bal kullanmadım bu ay prowomen kullandım ama benimde 2 gündür yjmurtalık kısımlarımda ağrı var, bugünde yumurtladımHerkese hayırlı akşamlar. Benim çörek otu bal kullanan arkadaşlar kasık ağrım oluyor acaba neden bilgisi olan var mı bu konuda?İlk defa böyle şeyler kullanıyorum bu iyi birşey mi kasık ağrım olması?
Canım benimde yumurtlamaya 1 hafta kala başladı o dikkatimi çektiBen bal kullanmadım bu ay prowomen kullandım ama benimde 2 gündür yjmurtalık kısımlarımda ağrı var, bugünde yumurtladımondan sanırım
Olsun canım hayırlısı üzülme diğer aya olur inşallahCanım bu sabah regl oldum
Çıkmayabilir canım Benimde 5 nisan.. Ama 8 gün olacak daha adetine erken olur diye düşünüyorumKızlar 19,20 mart yumurtlama 21 mart çatlama. Bat 4 Nisan. 26 martta doktora gidicem başka bir sebepten ama kan testinde çıkarmı sizce varsa? Batı 4 nisan olanlar nedir durumlarınız?
1 hafta var ama canım yumurtlamaya yoksam yumurtladım mı ne ettim zaten testlerde bana inanma gücü bırakmadıBen bal kullanmadım bu ay prowomen kullandım ama benimde 2 gündür yjmurtalık kısımlarımda ağrı var, bugünde yumurtladımondan sanırım
Canım benimde yumurtlamaya 1 hafta kala başladı o dikkatimi çektikaş yaparken göz çıkarmıyorum inşallah. Ovulasyon takip yapıyor musun peki?
Ben test kullanıyorum, biraz gecikti bende diyorum olmucakmı acaba bu ay flan, bugün yaptığım test pik olmuş ama dün çok silikti yani birden pik oldu, siz test yapıyormusunuz , her ihtimale karşı değerlendirin1 hafta var ama canım yumurtlamaya yoksam yumurtladım mı ne ettim zaten testlerde bana inanma gücü bırakmadıbir arkadaşım hem doktor hem testle takip etti tutmadı ya
Test yapıyorum ama ona güvenmiyorum pek ya arkadaşım aynı anda doktora gitti canım testte pik filan çıkmadı yumurtlaması oldu çatladıBen test kullanıyorum, biraz gecikti bende diyorum olmucakmı acaba bu ay flan, bugün yaptığım test pik olmuş ama dün çok silikti yani birden pik oldu, siz test yapıyormusunuz , her ihtimale karşı değerlendirin
Bana baya iyi geliyo tek onu kullanmıyorum şuan her sabah 1 incir 2 ceviz yiyorum her akşam 1 havuç bir de süt maydanoz buharına başladım bu ay abarttım çünkü 10.ay
Sizin eşiniz askerdi dimi hatırlıyorum, evet aşılama daha iyi sizin için yumurta takibi yaparsınız, bu çatlama olayı dediğiniz gibi olabilir çünkü benim 2-3 gündür ağrım var ama testlerim silikti bugün koyulaştı ben bi dolunbi boş değerlendirdim adettn sonra bakalım denk gelmiştir inşallah, gerçi 1 yıldır daha denk gelmedi ama bu ay ilk defa ağrılı oldu yumurtlamam inşallah normal bi boyuta gelmiştirTest yapıyorum ama ona güvenmiyorum pek ya arkadaşım aynı anda doktora gitti canım testte pik filan çıkmadı yumurtlaması oldu çatladısonra çıktı testte pik. Çok alakasız şey oldu. Ben bu ay olmazsa birdahaki ay aşılamaya yaptırcam eşim olup sürekli ilişki olsa biraz denerdim de.
Normalde reglm hiç gecikmez sonradan kan testinde pozitife döner mi acabaKızlar regl tarihim 3 gün geçti kasık ağrım sürekli devam ediyor bugün kan testi yaptırdım 0.1 çıktı, varsa da şu an çıkmama durumu var mı sizce? Bu durumu yaşayan kimse var mı çok moralim bozuldu
Yok benim asker değil kendisi iş için Trabzonda bende burada çalışıyorm orduda. Taşınma işimiz olacaktı işi bırakmak istemedim orada iş bulup öyle gitmek istyrm birde ailem burada diye işime geliyor burada olmakSizin eşiniz askerdi dimi hatırlıyorum, evet aşılama daha iyi sizin için yumurta takibi yaparsınız, bu çatlama olayı dediğiniz gibi olabilir çünkü benim 2-3 gündür ağrım var ama testlerim silikti bugün koyulaştı ben bi dolunbi boş değerlendirdim adettn sonra bakalım denk gelmiştir inşallah, gerçi 1 yıldır daha denk gelmedi ama bu ay ilk defa ağrılı oldu yumurtlamam inşallah normal bi boyuta gelmiştir
Abart bakalım ne oluyor canım. Dikkat et yinedeBana baya iyi geliyo tek onu kullanmıyorum şuan her sabah 1 incir 2 ceviz yiyorum her akşam 1 havuç bir de süt maydanoz buharına başladım bu ay abarttım çünkü 10.ay
Valla hepsi bi arada bakalm inşallah bi sonuca varırımAbart bakalım ne oluyor canım. Dikkat et yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?