Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adetleeim bir turlu duzene girmiyo bitikisel birsey yada bi ilac varmi bildiginjz duzene sokabilecek

Bn heran düşünüyorum valla rahat olamyrm hatta imkansız rahat olmam
Ben geçtim o yolu canım. Eşim yanımda olsa hiç düşünmem yapmayın bunu ya gün aşırı yapın olmazsa zamanını bekleyin o zamanı ne zamansa olacaktır. Sen elinden geleni yapıyorsun bitti. Hiç takmam ben sende takma sonra olacaksa olmayacak kafadaki hormonların oynamasın

Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Kızlar hayali bir çizgi görüyorum bu testin kendi çizgisimi koşun lütfennn
Bence hamilesin canım daha çok yeni olduğu için böyle silik çıkıyor.Benim geçen hamilleliğimde adet günümde yaptığım halde böyle silik çıkmıştı 2. Çizgi

Eklentiler

• B21C67A1-F663-48CF-BD2D-A2E044FE83B6.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar hayali bir çizgi görüyorum bu testin kendi çizgisimi koşun lütfennn
Benim bat 19 nisan yaş 34 nisan listesine ekler misiniz

Yaa ben diğer gruptan sizide öyle hatırlamışım yanlış olmuş sizin işinizde zormuş

Yaa ben diğer gruptan sizide öyle hatırlamışım yanlış olmuş sizin işinizde sormuş
Evet zor ama benim işim hep zor oldu bende şikayetçi olamadım buna alışmayı kabul etmeyi sevdiklerime sarılmayı seçtim. Çok şükür zor ama mutsuz kadın değilim eşim ailem hepsi iyi ki var olmadıysa bebeğim olmadı onu da birgün başaracağım inşllh

Merhaba kızlar ben mart ayi gebelik bekleyenler topiginden transfer oldum bugub itibari ile adet oldum ama hala bonservisim orda orda ki arkadaşlarımı sevdiğim icin orayi da takip edeceğim yeni adet tarihim belli oldu 20 nisan bende artik sizinle birlikte bekleyeceğim beraber takip edip bol hamileli bir ay olsun olsun insallah nisan bize uğurlu gelsin ❤❤❤ AMİNNNN

Çıkmayabilir canım Benimde 5 nisan.. Ama 8 gün olacak daha adetine erken olur diye düşünüyorum
Merhabalar benimde bat 5 NISAN INSALLAH ADET OLMAM DIYORUM ..
Denemede 2.ayim şubat ayı olmadi.
Bende hemen ovulasyon testi aldım.
20 yumurtlama
21 çatlama oldu ..
17 18 19 20 21 22 değerlendirdik..
Bakalım bekliyoruz ne zaman belli olur diye sürekli arastiriyorum.
Benim öyle göğüs hassasiyetim falan da olmuyor midemde bulanmıyor ..
Yanı nasıl anliycam o güne kadar basil durcam hep bi araştırma yapıyorum beklemek çok zor. Rabbim bu zor bekleyişi güzel haberlerle sonuclandirsin inşallah. .
Size hamile olma şansım kaçtır. Yanı her günü degerlendirdik

Üzülmeyin olur Allah'ın izniyle ben de çok üzülüyorum her ay olmayınca ama elden gelen bişey yok. Ne kadardır deniyorsunuz

Kizlar sanrim enfeksiyon var bende. Ne iyi gelir bebegi engeller mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…