Biz yapalım Allah versin canımValla hepsi bi arada bakalm inşallah bi sonuca varırım
Biz yapalım Allah versin canımValla hepsi bi arada bakalm inşallah bi sonuca varırım
Bn heran düşünüyorum valla rahat olamyrm hatta imkansız rahat olmamBiz yapalım Allah versin canımben çok rahatım olmazsa da aklım aşılamada kaldı bu ay artık Nisan adet olunca nasipse olmamak isteğim tabi ki de.
Ben geçtim o yolu canım. Eşim yanımda olsa hiç düşünmem yapmayın bunu yaBn heran düşünüyorum valla rahat olamyrm hatta imkansız rahat olmam
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinBen geçtim o yolu canım. Eşim yanımda olsa hiç düşünmem yapmayın bunu yagün aşırı yapın olmazsa zamanını bekleyin o zamanı ne zamansa olacaktır. Sen elinden geleni yapıyorsun bitti. Hiç takmam ben sende takma sonra olacaksa olmayacak kafadaki hormonların oynamasın
Bence hamilesin canım daha çok yeni olduğu için böyle silik çıkıyor.Benim geçen hamilleliğimde adet günümde yaptığım halde böyle silik çıkmıştı 2. ÇizgiKızlar hayali bir çizgi görüyorumbu testin kendi çizgisimi koşun lütfennn
Hatta bu da testin daha ilk haliydiKızlar hayali bir çizgi görüyorumbu testin kendi çizgisimi koşun lütfennn
Amin inşallahOlsun canım hayırlısı üzülme diğer aya olur inşallah
Kızlar hayali bir çizgi görüyorumbu testin kendi çizgisimi koşun lütfennn
Benim bat 19 nisan yaş 34 nisan listesine ekler misiniz
Yaa ben diğer gruptan sizide öyle hatırlamışım yanlış olmuşYok benim asker değil kendisi iş için Trabzonda bende burada çalışıyorm orduda. Taşınma işimiz olacaktı işi bırakmak istemedim orada iş bulup öyle gitmek istyrm birde ailem burada diye işime geliyor burada olmakaşılamada aklımdan hiç çıkmıyor sıkıldım bu işlerden olursa olur kafamda hepimiz için hayırlısı
Evet zor ama benim işim hep zor oldu bende şikayetçi olamadım buna alışmayı kabul etmeyi sevdiklerime sarılmayı seçtim. Çok şükür zor ama mutsuz kadın değilim eşim ailem hepsi iyi ki varYaa ben diğer gruptan sizide öyle hatırlamışım yanlış olmuşsizin işinizde sormuş
Oyle tabi herşey vakti saatini bekliyor hayırlısıAmin inşallahÜzülmedim desem yalan olur.Üzüldüm ama hayat devam ediyor, biz elimizden geleni yapalım de gerisi Allah'ın takdiri
Canım , bende gecikme olmuştu testim negatifti ama doktor yinede bekledi 10 güne kadar , regl olana kadar yine umut vardırNormalde reglm hiç gecikmez sonradan kan testinde pozitife döner mi acaba
5 MART SON ADET TARIHIMNisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Canım benim içime su serptin inşallah bekliyorum umutlaCanım , bende gecikme olmuştu testim negatifti ama doktor yinede bekledi 10 güne kadar , regl olana kadar yine umut vardır
Merhabalar benimde bat 5 NISAN INSALLAH ADET OLMAM DIYORUM ..Çıkmayabilir canım Benimde 5 nisan.. Ama 8 gün olacak daha adetine erken olur diye düşünüyorum
Üzülmeyin olur Allah'ın izniyle ben de çok üzülüyorum her ay olmayınca ama elden gelen bişey yok. Ne kadardır deniyorsunuzSagol cnm bnde gittim aldım bugun test Bi hevesle geldim yaptım negatif meger baya kendimi kandırmışım Bn hamileyim diye cok üzüldümolmıcak galiba ya 1 tane oğlum var cok şükür rabbim onlara saglıklı uzun ömür versin ama ümitlerim tükeniyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?