İstmosel ne canım ilk kez duyuyorum ben de sezeryan olmuştum 2,5 3 yıldır bizim de olmuyor ikinciEvet benim sezaryenden sonra istmosel oluşmuş o gebeliğe engelmiş ocak ayında histeroskopi oldum bu 2. ayim histeroskopiden sonra
Adet sonrası camur gibi Leke geliyordu 12 gün falan sürüyordu, sezaryenden sonra doku tamamen iyileşmeyip içerden dikişlerin açılması potluk oluşması. Sperm leke olduğu için ölüyor o yüzden gebe kalamadım. Sende de bu şikayetler var mi ?İstmosel ne canım ilk kez duyuyorum ben de sezeryan olmuştum 2,5 3 yıldır bizim de olmuyor ikinci
Ne güzel konuştun sen ya valla bende bu ay senin dediğin gibi yaptım her ay adetim olur çok şükür 2 kere ovülasyon yaptım öncesinde ama o aylarda da gebe kalamadım dediğin gibi stres yaptiyor en azından bana yani çünkü o testleri kullanması gereken kardeşlerim de var Rabbım kolaylık versin onlara da bakalım bu ay neler olacak anlattığın şeyleri bende yaşarım her ay kuzu tek sorun maşallah sen gebe kalmışsın bende kist var ondan dolayı zorlaşıyor herşeyTakvim senin adet gününden 14 gün öncesini yumurtlama olarak göstetir çünkü genelde o şekilde olur. Ama bazen erken ya da geç yumurtlayabiliyoruz özellikle adetleriniz düzenli değilse.
Benim takvimin gösterdiği genelde tutuyor çünkü adetlerim düzenlidir ve ovulasyon günümde gaz sancısı, kasık ağrıları ve yumurta beyazı kıvamında akıntılar gibi belirtiler yaşıyorum. Ama yine de adetin 10. ve 20. günü arasında 2-3 günde bir ilişki oluyor. Şimdiye kadar iki defa denedik birinde gebelik oldu, diğerinde de geçen ay kimyasal yani bu yöntemle tutturmuşuz ovulasyonu.
Yani adetleriniz düzenli ve iki üç günde bir ilişkiniz varsa testlere gerek yok bence.
Ben testlerin insanları strese soktuğunu düşünüyorum silik mi pik mi yok hadi koyulaştı ilişkiye girelim falan bir görev gibi sanki. Ama adet düzensizliği için kullanılabilir tabi.
Bu istmosel son yıllarda yaygınlaşmış malesef. Her doktor teşhisini bile koyamadığı gibi ameliyatini bile yapamayan var.İstmosel ne canım ilk kez duyuyorum ben de sezeryan olmuştum 2,5 3 yıldır bizim de olmuyor ikinci
Canım benim ovulasyon testi 19 unda pik oldu 20 sinde silikleşmeye başladı bıraktım testi birkaç gündür benim de bel ağrım var kasıkta batma oldu halsizlik baş ağrısı felan vardı iki gündür ama daha çok erken yaa psikolojik olabilirUygulamada benimde adet 2 nisan ama yumurtlamaya göre sayınca 4 nisan oluyorbel ağrım var ve bir de kasık sancım o yüzden hep test yapasım geliyor ıdaha önce bir dış gebelik geçirdim ve buna benzer bir şikayet ile doktora gittiğimde öğrenmiştim gebeliğimi. Senn yumurtlama ne zaman oldu?
Yaaa gerçektenmi ağlarım valla sevinçtenBence hamilesin canım daha çok yeni olduğu için böyle silik çıkıyor.Benim geçen hamilleliğimde adet günümde yaptığım halde böyle silik çıkmıştı 2. Çizgi
Valla kuzu bende sen gibi düşünüyorum ovulasyon yapmadım 20 21 çatladı diye sayıyorum bilmiyorum daha bi belirti yok ama 2 3 gündür sadece kasıklarım da sancı var kan verirsen belki çıkar ya senin kuzuKızlar 19,20 mart yumurtlama 21 mart çatlama. Bat 4 Nisan. 26 martta doktora gidicem başka bir sebepten ama kan testinde çıkarmı sizce varsa? Batı 4 nisan olanlar nedir durumlarınız?
Bi sağlık sorunun yoksa bence yüksek bi ihtimal. Herkeste belirti vermeyebilir canım 3 hamilelik yasadım 3 ünde de bariz belirtim olmadı tek çare beklemek. Benimde 20. 21 pikti. 22 si çatladı canım yani dün. Hayırlısı olsun 1 nisan da test yap bakalım varsa çıkarMerhabalar benimde bat 5 NISAN INSALLAH ADET OLMAM DIYORUM ..
Denemede 2.ayim şubat ayı olmadi.
Bende hemen ovulasyon testi aldım.
20 yumurtlama
21 çatlama oldu ..
17 18 19 20 21 22 değerlendirdik..
Bakalım bekliyoruz ne zaman belli olur diye sürekli arastiriyorum.
Benim öyle göğüs hassasiyetim falan da olmuyor midemde bulanmıyor ..
Yanı nasıl anliycam o güne kadar basil durcam hep bi araştırma yapıyorum beklemek çok zor. Rabbim bu zor bekleyişi güzel haberlerle sonuclandirsin inşallah. .
Size hamile olma şansım kaçtır. Yanı her günü degerlendirdik
Saglik sorunum yok çok şükür...Bende 3 hamilelik geçirdim canım bir tane 4 buçuk yaşında oğlum var .. Inşallah Bakalım 1 nisanda çıkarmıBi sağlık sorunun yoksa bence yüksek bi ihtimal. Herkeste belirti vermeyebilir canım 3 hamilelik yasadım 3 ünde de bariz belirtim olmadı tek çare beklemek. Benimde 20. 21 pikti. 22 si çatladı canım yani dün. Hayırlısı olsun 1 nisan da test yap bakalım varsa çıkar
Yok canım öyle şikayetlerim yok 5 gün filan sürüyor sadece az geliyor benim adetim. Bu ay daha da az geldi bu bir sorun mu acabaAdet sonrası camur gibi Leke geliyordu 12 gün falan sürüyordu, sezaryenden sonra doku tamamen iyileşmeyip içerden dikişlerin açılması potluk oluşması. Sperm leke olduğu için ölüyor o yüzden gebe kalamadım. Sende de bu şikayetler var mi ?
Benim oğlumda 3 yaşında. Diğer 2 sini kaybettim maalesef. Çıkar benceSaglik sorunum yok çok şükür...Bende 3 hamilelik geçirdim canım bir tane 4 buçuk yaşında oğlum var .. Inşallah Bakalım 1 nisanda çıkarmı
Bende 2 sini kaybettim biri doğdu 8 ay yaşadı biri karnında 3 aylıkken kalbi durdu ..Benim oğlumda 3 yaşında. Diğer 2 sini kaybettim maalesef. Çıkar bence
Canım çok geçmiş olsun başın sağolsun zor bir durum.. aslında o korunmadığım aylar bende de oluyor bi dengesi şaşıyoor adetin. Bence kesin bi ilgisi var ama bende net bilemiyorumBende 2 sini kaybettim biri doğdu 8 ay yaşadı biri karnında 3 aylıkken kalbi durdu ..
Birde sana bisey danışcam canım
Normalde benim adetim 6 gün sürüyor hatta 7
Son adetimde 3 gün sürdü...
Normalde adetim bol bol geçiyor çok kanamam oluyor bu seferkinde böyle çok az az gelsi .. sence bu hamileliğe hazırlıkmi oldu
Bende 3 sene önce sprial taktırdımCanım çok geçmiş olsun başın sağolsun zor bir durum.. aslında o korunmadığım aylar bende de oluyor bi dengesi şaşıyoor adetin. Bence kesin bi ilgisi var ama bende net bilemiyorum
Canım Bi sıkıntı yokmuş ne güzel inşallah kalırsın.Bende 3 sene önce sprial taktırdım
2 şubatta hastalandım 5 şubatta cikarttirdim..
Sonra Bir daha 5 martta hastalandim. Doktorada göründüm tabi rahime falan bakti hiç bi problem yoķ hemen kalabilirsin Dedi. Bakalım bekliyorum heyecan dorukta
Canim hangi doktora gidiyorsun trabzondaBaktırcam canım o kısmından vazgeçmedim hiç. Az kaldı onadatşkr sadece bilmek için danışmak istedim sana
Hamilelik belirtileri ile regl belirtileri maalesef tamamen aynı canım.Bat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs.
Ben çatlamadan itibaren kabızlık sorunu yaşadım hazımsızlıktan kastın oysa. 1hafta sürdü. Bugünde sağ kasığımda yani yumurtalığın oldu yer gibi hissettim batmalar oldu ama göğüs hassasiyeti yok.Bat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs.
Benimde 21de silikleştiCanım benim ovulasyon testi 19 unda pik oldu 20 sinde silikleşmeye başladı bıraktım testi birkaç gündür benim de bel ağrım var kasıkta batma oldu halsizlik baş ağrısı felan vardı iki gündür ama daha çok erken yaa psikolojik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?