Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım öyle şikayetlerim yok 5 gün filan sürüyor sadece az geliyor benim adetim. Bu ay daha da az geldi bu bir sorun mu acaba
Doktora göründün mü herhangi.bir sorun var mi vajinal ultrasonda görünür. Insallah o değildir seninki leke yok bide zaten

Valla kuzu bende sen gibi düşünüyorum ovulasyon yapmadım 20 21 çatladı diye sayıyorum bilmiyorum daha bi belirti yok ama 2 3 gündür sadece kasıklarım da sancı var kan verirsen belki çıkar ya senin kuzu
Kasık ağrım var ama soğuktanda olabilir benim üşüyünce hemen olur çünkü. Endokrine gidicem ama bi isticem sanırım ondan test ya. Zaten bi sürü teat yapıyolar bhcg de baksın ne olmuş yani

Kasık ağrım var ama soğuktanda olabilir benim üşüyünce hemen olur çünkü. Endokrine gidicem ama bi isticem sanırım ondan test ya. Zaten bi sürü teat yapıyolar bhcg de baksın ne olmuş yani
Kuzu ben bu ay ilk defa yumurtladigimi hissettim biliyo musun batmalar şişlik vs yoğun yaşadım Rabbım inşallah nasip eder sen git doktora o zaten istiyor inşallah mucizen seninledir❤ bide şey yazmışsın bazı arkadaşlara takvimde 2 nisan yumurtlamaya göre 4 nisan diye o nasıl oluyo anlamadım ben

Merhabalar hanımlar adetin 18. Günü bayağı koyu oldu ama sanki pik değil 19. da ise siliklesti sizce yumurta gelişip çatladı mi yoksa hiç olmadı mı?? Lütfen fikrinizi bekliyorum
Benim de böyle oldu testim baya koyulaşmıştı ama ertesi gün silikeşti ama sonra devam ettim tekrar daha koyu pik gördüm

Hani uygulama varya telefonlarda adet takip ettiğimiz ona göre yumurtlamam 18 martta olcaktı ama ovuluasyon testinde 20sinde pik gördüm. 21 çatlama oldu çatlamadan 14 gün sonra adet oluyor ya uygulama hatalı gösterdi yani. Ben de baya hissettim kuzum bu ay baya böyle sancı falan girdi tatlı tatlı. Daha öncede oluyordu belki ana dikkat etmemiştim hiç. Hayırlısı ile inşallah bizimledir bebişler Bi belirti farklı bişi falan hissedersen yaz bana

Kızlar 19,20 mart yumurtlama 21 mart çatlama. Bat 4 Nisan. 26 martta doktora gidicem başka bir sebepten ama kan testinde çıkarmı sizce varsa? Batı 4 nisan olanlar nedir durumlarınız?
Çok erken bence yani bende aynı 20 yumurtlama 21 çatlama yani 5 nisan bat .. en erken 1 nisanda belli olur canım.

Süpersin canım, sen ne burcusun yaa yengeçmi Allah kucağınıda en yakın zamanda doldursun

Kayınvalidem koç burcu çok iyi niyetli bir kadın bak onu tahmin edemedim, yengeçlerde öyledir dedimmheralde yengeç bu kız
İyi niyetli oluyoruz da bunu herkesin anlaması kolay olmuyor kimseye kötülük beslemem asla kötü kalplere denk gelince insan anlamasını beklemesi de acı oluyor. Yengeçlerde naif bir kalbe sahip. Ben genelleme anlaşırım ama hislerim çok kuvvetli anlaşamadığım sevmediğimden hemen uzaklaşırım. Senin burcun ney peki merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…