Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım kuzu benim ovülasyon da takvimde 17 mart diye gösteriyor bende dediğin gibi 20 ila 21 martta oldu benimde büyük ihtimalle... inşallah kuzu inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat sanıp etsin inşallah tamam canım haberleşelim sende yaz bana

I ipti Golldd Bence de gebelik yok da işte bazen vücudunu tanıyamıyor insan. Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum ben de artık. Öyle olmasını istediğimiz için sebep arıyoruz işte. Dün erken gebelik testi yapmıştım onda da negatifi gördüm yine. Dönüşleriniz için teşekkür ediyorum.

Belli oluyor zaten canım iletişimin güzel genel olarak, ben tipik bir oğlak burcuyum

Belli oluyor zaten canım iletişimin güzel genel olarak, ben tipik bir oğlak burcuyum
Benim kaynanam da oğlak çok severim pamuk şekeri gibi bir incilecek lafını duymadım kimseden birşey istemez asla kendi dünyasında. Bana akşama kadar evde iş olsun şunu yapalım demez yap demez evi pislik götürsün demez şunu yapalım otursak akşama kadar orada neden oturuyorsun demez herkese iyi offf bu ne ya benden beter dediğim olmuştur oturur dertleşiriz ben çocuk meselesini kendim açarım ağzını açıp bir kere sormaz. Sonra olsun kızım kimin olmamışsa sonradan olmuş örnekler vererek beni avutmaya çalışır. Kalp çok farklı eşimde aynı onun gibi annesinin oğlu iyi ki var ikisinin kalbi çok büyük. Ama görümcem oğlak onu hiçç sevmiyorum soğuk yine oğlakların hepsi de aynı değil kişilik farkı oluyor. Bu kadınlar kulubunde de birisi oğlak diye takılırdım tiksindim o kadından işte her oğlak bir değil. Mesela seni de sevdim naif senin daha çok profil resmini beğenmiştim çok hoş ya diyerek. Bu yüzden hepsinden önemli olan İyi İnsan olmak hepsinin üstünde kalıyor. İster burç diyelim ne dersek diyelim herkese nasip olmuyor.

Bat 19 Nisan yaş 29 hayırlısı bakalım

Nisan 13 yaş 23 rabbim dileyen herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın birbirimize bol bol dua edelim..

Haklısın canım herkes bir olmuyor, insanın kendi karakteride çok önemli,benim eşimde annesinin karakterini almış senin dediğin gibi bende bunyüzden kayınvalidemi çok severim eşimde çok iyi niyetlidir sağolsun

T tulperde bat. 8 nisan yaş 28

Aynen kuzum ya bende öyleyim dün tekrar sol taraf kasıkta batma oldu ya inşallah olur

Günaydın kızlar dün hayali çizgi demiştim ama bugün baya belirgin sanki 9 aydır deniyorum bebiş 34 yaşındayım
Evet çok belirgin bence hamşsiniz inşallah bekleyişiniz bitmiştir Bebeğiniz sizdedir. Baya düne göre net ben dünkünü çözememiştim ama bugün çok net yani

Günaydın kızlar dün hayali çizgi demiştim ama bugün baya belirgin sanki 9 aydır deniyorum bebiş 34 yaşındayım
Günaydın canım bebişin seninle diye düşünüyorum senin adına çok çok mutlu oldum kan testi sonucunu da bizimle paylaşırsın inşallah

Yaa ne güzel kuzum var bebiş bencede hemen kan ver bugün iki güne bir tekrar et artışı inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin bizlere de dua et canım iki buçuk senedir deniyorum bende geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu bu ay ovulasyon testi yaptım değerlendirdim inşallah bende gebeyim dir yaa

Günaydın kızlar benim 18 mart yumurtlama oldu 31 martta bat. Sizce ne zaman idrar testi yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…