Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim çok bekletmeden inş sağlıklısını ve hayırlı olanı nasip etsin canım

Varolsun kayunvalideler Allah uzun ömür versin iyilerine. Kötüleri uzak etsin iyi insanların üstünden

Merhaba,
Benide eklermisiniz umarım hayırlı olurrr :)
Yaş 27 Bat 15 Nisan :) Qtulperde

Normalde reglm hiç gecikmez sonradan kan testinde pozitife döner mi acaba
Canım geçen ayda benim öle oldu geciktim test yaptırdım negatif di ertesi gün regl oldum inş senin vardır Allah'ım umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

Günaydın kızlar benim 18 mart yumurtlama oldu 31 martta bat. Sizce ne zaman idrar testi yapmalıyım?
En az 10 12 gün bekle canım barına birşey kalmamış zaten bence bekle sonra çizgi görmeyince moral yerlerde oluyor inş vardır inş

Kızlar bişey soracağım şimdi ovulasyon testinde 1 saat önce sıvı alımını kesiyoruz ya sıvı alımını kesip WC ye gidiyormuyuz yada 1 2 saatlik idrarlamı yapıyoruz idrar olayını bi açıklık getirir misiniz

Aynen canim bekleyecem artık
Kendini çok fazla dinleme aklını başka yere yoğunlaştır biliyorum zor ama birde bunu dene geçen ay kendimi dinledim tam gebelik belirtisi var adetim gecikti nasıl mutluyum tamam kesin var diyorum gittim kan verdim sonuç negatif ertesi gün regl olunca daha dedim kendimi dinlersem bu ay daha rahatım olmqzsada napalım bir tane var rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin onun için diyorum hayal kırıklığına uğrama rabbim hayırlısını versin inşallah

T tulperde Bat 22 Nisan ,Yaş 29

Evet çok belirgin bence hamşsiniz inşallah bekleyişiniz bitmiştir Bebeğiniz sizdedir. Baya düne göre net ben dünkünü çözememiştim ama bugün çok net yani
Beklemek çok zor gerçekten.. test yapmadan geçen 1 günün olmaması....
Umutlar hayaller .. inşallah bir an önce hayirli haberler alırız.. benimde bat 5 nisan

Işte bunu yapmamak mümkün mü yani aklımı dağıtmak çok zor.. çünkü bir tek ona odaklanmissin .. sürekli belirti atriyorsun kendinde. Ay nasıl döndü. Ay midem bulantı m. R gün kala test yapsam mı belirtiler neler .. benim gibi yaşayan varmı dur bir arastirayim sorusturayim . Ne kadar zor . Hayırlısını istiyoruz ama bekleyemiyoruz .. olmuşsa zaten o olur ama bende bekleyemiyorum .. benimde bat 5 nisan beklemek çok zor test yapsam bi dert adeti beklemek bi dert.

Canım gelirse gideceksin tabi ki ama gitsen de gitmesende son sıvı alımından en az 1 saat geçsin hatta 2 saat olması daha net olur

Aynen öle bende öleydim ama bu ay öle olmak istemiyorum gerçekten bu stres insanı çok yoruyor çok Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Aynen öle bende öleydim ama bu ay öle olmak istemiyorum gerçekten bu stres insanı çok yoruyor çok Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Kesinlikle öyle . Bende diğer aya göre daha sakinim. Bakalım bir an önce hayirli haberler alırız.

Canım gelirse gideceksin tabi ki ama gitsen de gitmesende son sıvı alımından en az 1 saat geçsin hatta 2 saat olması daha net olur
Tamam canım 2 saate endeksleyim ozaman akşam 6 da kesip 8 de yapıyım

Amin canım inş testte sorun yoktur Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı nasıp etsin
Baska marka test ile yapip emin olabilirsin benim gecen ay bi testte pozitif cikti diğerlerinde negatif çıkmıştı ordna anladim artik o marka testi almiyorum o marka testten 3 tane test yaptim hepsi pozitif çıkmıştı ama kan testi yaptim uzerine negatifti ama testin güvenirliğine inaniyorsan marka olarak simdiden hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…