Rabbim çok bekletmeden inş sağlıklısını ve hayırlı olanı nasip etsin canımYaa ne güzel kuzum var bebiş bencede hemen kan ver bugün iki güne bir tekrar et artışı inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin bizlere de dua et canım iki buçuk senedir deniyorum bende geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu bu ay ovulasyon testi yaptım değerlendirdim inşallah bende gebeyim dir yaa
Varolsun kayunvalidelerHaklısın canım herkes bir olmuyor, insanın kendi karakteride çok önemli,benim eşimde annesinin karakterini almış senin dediğin gibi bende bunyüzden kayınvalidemi çok severim eşimde çok iyi niyetlidir sağolsun
Canım geçen ayda benim öle oldu geciktim test yaptırdım negatif di ertesi gün regl oldum inş senin vardır Allah'ım umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallahNormalde reglm hiç gecikmez sonradan kan testinde pozitife döner mi acaba
En az 10 12 gün bekle canım barına birşey kalmamış zaten bence bekle sonra çizgi görmeyince moral yerlerde oluyor inş vardır inşGünaydın kızlar benim 18 mart yumurtlama oldu 31 martta bat. Sizce ne zaman idrar testi yapmalıyım?
Aynen canim bekleyecem artıkEn az 10 12 gün bekle canım barına birşey kalmamış zaten bence bekle sonra çizgi görmeyince moral yerlerde oluyor inş vardır inş
Kendini çok fazla dinleme aklını başka yere yoğunlaştır biliyorum zor ama birde bunu dene geçen ay kendimi dinledim tam gebelik belirtisi var adetim gecikti nasıl mutluyum tamam kesin var diyorum gittim kan verdim sonuç negatif ertesi gün regl olunca daha dedim kendimi dinlersem bu ay daha rahatım olmqzsada napalım bir tane var rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin onun için diyorum hayal kırıklığına uğrama rabbim hayırlısını versin inşallahAynen canim bekleyecem artık
T tulperde Bat 22 Nisan ,Yaş 29Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Beklemek çok zor gerçekten.. test yapmadan geçen 1 günün olmaması....Evet çok belirgin bence hamşsiniz inşallah bekleyişiniz bitmiştirBebeğiniz sizdedir. Baya düne göre net ben dünkünü çözememiştim ama bugün çok net yani
Işte bunu yapmamak mümkün mü yani aklımı dağıtmak çok zor.. çünkü bir tek ona odaklanmissin .. sürekli belirti atriyorsun kendinde. Ay nasıl döndü. Ay midem bulantı m. R gün kala test yapsam mı belirtiler neler .. benim gibi yaşayan varmı dur bir arastirayim sorusturayim . Ne kadar zor . Hayırlısını istiyoruz ama bekleyemiyoruz .. olmuşsa zaten o olur ama bende bekleyemiyorum .. benimde bat 5 nisan beklemek çok zorKendini çok fazla dinleme aklını başka yere yoğunlaştır biliyorum zor ama birde bunu dene geçen ay kendimi dinledim tam gebelik belirtisi var adetim gecikti nasıl mutluyum tamam kesin var diyorum gittim kan verdim sonuç negatif ertesi gün regl olunca daha dedim kendimi dinlersem bu ay daha rahatım olmqzsada napalım bir tane var rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin onun için diyorum hayal kırıklığına uğrama rabbim hayırlısını versin inşallah
Canım gelirse gideceksin tabi ki ama gitsen de gitmesende son sıvı alımından en az 1 saat geçsin hatta 2 saat olması daha net olurKızlar bişey soracağım şimdi ovulasyon testinde 1 saat önce sıvı alımını kesiyoruz ya sıvı alımını kesip WC ye gidiyormuyuz yada 1 2 saatlik idrarlamı yapıyoruz idrar olayını bi açıklık getirir misiniz
Aynen öle bende öleydim ama bu ay öle olmak istemiyorum gerçekten bu stres insanı çok yoruyor çok Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallahIşte bunu yapmamak mümkün mü yani aklımı dağıtmak çok zor.. çünkü bir tek ona odaklanmissin .. sürekli belirti atriyorsun kendinde. Ay nasıl döndü. Ay midem bulantı m. R gün kala test yapsam mı belirtiler neler .. benim gibi yaşayan varmı dur bir arastirayim sorusturayim . Ne kadar zor . Hayırlısını istiyoruz ama bekleyemiyoruz .. olmuşsa zaten o olur ama bende bekleyemiyorum .. benimde bat 5 nisan beklemek çok zortest yapsam bi dert adeti beklemek bi dert.
Kesinlikle öyle . Bende diğer aya göre daha sakinim. Bakalım bir an önce hayirli haberler alırız.Aynen öle bende öleydim ama bu ay öle olmak istemiyorum gerçekten bu stres insanı çok yoruyor çok Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Tamam canım 2 saate endeksleyim ozaman akşam 6 da kesip 8 de yapıyımCanım gelirse gideceksin tabi ki ama gitsen de gitmesende son sıvı alımından en az 1 saat geçsin hatta 2 saat olması daha net olur
İnşallah canım inşallahKesinlikle öyle . Bende diğer aya göre daha sakinim. Bakalım bir an önce hayirli haberler alırız.
Ovulasyon testini gün içinde yapman daha doğru sonuç verir gündüz 12 ile 4 arası yap canmTamam canım 2 saate endeksleyim ozaman akşam 6 da kesip 8 de yapıyım
Olablr ama genel olarak 6 dan sonra yapılmamasını tavsiye ediyorlar neden bilmyrm 4 gibi bırakıp 6 da yapsan daha iyi olablrTamam canım 2 saate endeksleyim ozaman akşam 6 da kesip 8 de yapıyım
Gündüz işteyim canım ya burda yapamam birde gündüz su felan çok içiyorumOvulasyon testini gün içinde yapman daha doğru sonuç verir gündüz 12 ile 4 arası yap canm
Baska marka test ile yapip emin olabilirsin benim gecen ay bi testte pozitif cikti diğerlerinde negatif çıkmıştı ordna anladim artik o marka testi almiyorum o marka testten 3 tane test yaptim hepsi pozitif çıkmıştı ama kan testi yaptim uzerine negatiftiAmin canım inş testte sorun yoktur Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?