Ben genelde akşamları yapıyorum 2 kere denk geldi yumurtlamaOlablr ama genel olarak 6 dan sonra yapılmamasını tavsiye ediyorlar neden bilmyrm 4 gibi bırakıp 6 da yapsan daha iyi olablr
Tamam ama her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. Bugün adetinin kaçıncı günü adet dongun kaç?Gündüz işteyim canım ya burda yapamam birde gündüz su felan çok içiyorum
Adetimin 9.günü 4 gün önce bitti 28 günde döngüm oluyor canımTamam ama her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. Bugün adetinin kaçıncı günü adet dongun kaç?
Ummadığımız anda açar çiçek içimizde inşllah hevesiniz olarak kalmaz. Böyle içini olumlu düşün güzel olsun üzülüyoruz ama hangi üzüntü sonrası vazgeçtik ki tekrar devam ediyoruz. Önemli olan hayırlı olması dileğiyleBeklemek çok zor gerçekten.. test yapmadan geçen 1 günün olmaması....
Umutlar hayaller .. inşallah bir an önce hayirli haberler alırız.. benimde bat 5 nisan
Amannnn ya denk gelmesin öyle testler kimseye hayal kırıklığı vallaBaska marka test ile yapip emin olabilirsin benim gecen ay bi testte pozitif cikti diğerlerinde negatif çıkmıştı ordna anladim artik o marka testi almiyorum o marka testten 3 tane test yaptim hepsi pozitif çıkmıştı ama kan testi yaptim uzerine negatiftiama testin güvenirliğine inaniyorsan marka olarak simdiden hayirli olsun
Öyle deme canım ya
Aynen canım hayırlısı olsunda herşeye razıyım. Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip eylesin .. bekleyişimiz inşallah olumlu sonuclanir bu sefer ...Ummadığımız anda açar çiçek içimizde inşllah hevesiniz olarak kalmaz. Böyle içini olumlu düşün güzel olsun üzülüyoruz ama hangi üzüntü sonrası vazgeçtik ki tekrar devam ediyoruz. Önemli olan hayırlı olması dileğiyle
Kanda çıkar bence baya belli oluyor ay hadi hayırlı olsun çok sevindimGünaydın kızlar dün hayali çizgi demiştim ama bugün baya belirgin sanki9 aydır deniyorum bebiş 34 yaşındayım
Kanda çıkar bence baya belli oluyor ay hadi hayırlı olsun çok sevindim
Canım 20 sinde çatlama olDuysa erken değil mi test iCin.. yumurtlama gunundenn 17 gün sonra belli oluyor yaBu ay 17 sinde ovulasın testimde T ile C aynı koyuluktaydı. Sonra giderek koyulaştı. 20 sinde sabah T çizgisi nerdeyse siyah gibi olmuştu. 20 sinin akşamında da çatladı. O günden beri bitmeyen kasık batmalarım var. Sabah hızlı gebelik testi yaptım yine negatif. Bu ay soğan suyu kürü de denemiştim.
artık o markayı beynime kazıdımAmannnn ya denk gelmesin öyle testler kimseye hayal kırıklığı valla
O kadar uzun sürmüyordur. Ama ben de sanırım çok erken yaptım. Testlerin hepsini çöpe atasım var. O kadar üzülüyorum ki. Mazoşistlik resmen. Bile bile üzülüyorum. Ama valla karar verdim bata kadar test falan yapmayacağım.Canım 20 sinde çatlama olDuysa erken değil mi test iCin.. yumurtlama gunundenn 17 gün sonra belli oluyor ya
Hangi marka canımartık o markayı beynime kazıdımbu ayda tesadüf eşim almış denedim yine sonuç aynı pozitif çıktı ama kan tahlili yaptığım için emindim gebe olmadığıma bir daha asla almam bence içinde boya var idrarı damlatınca pembeleşiyor
Yanı aslında beklememiz en doğalı çünkü zaten adet günü gelecek ve adet olmazsak 1 test yaparız ve negatifse 1 kere üzülürüz sonra gene çalışmalara devam. Böyle her gün test yaptığımız zaman çok fazla üzülüyoruz bide kafamızda 2 soru işareti oluyor. Bu sefer acaba negatifti pozitif oldumu olmiycakmi adet olcammi .. bir çok soru geliyor kafamız bunlarla doluyor.. tek biseye odaklanmamiz lazım oda adet donememiz.. ve sen lütfen üzülme üzüldüğün zaman stresten olmama sansı daha yüksek...O kadar uzun sürmüyordur. Ama ben de sanırım çok erken yaptım. Testlerin hepsini çöpe atasım var. O kadar üzülüyorum ki. Mazoşistlik resmen. Bile bile üzülüyorum. Ama valla karar verdim bata kadar test falan yapmayacağım.
Benimle aynı nerdeyse. 17 pik 20 çatlama. Test yaptım bugün. Negatif çıktıKızlar erken gebelik testi ne zaman yapılmalı sizce ya 19 pik 20 çatlama bat 2 Nisan
One step ilk adim canimHangi marka canım
Canım normalde döllenme rahime yerleşme 12 günü buluyor inan erken döllenme olmadıysa cabuk gözükmüyor.. hani bu adetten hemen sonra yyumurtlayan kadınlar adetten çok önce pozitifi görüyor.Benimle aynı nerdeyse. 17 pik 20 çatlama. Test yaptım bugün. Negatif çıktı
Çok teşekkür ederim gerçekten, nasıl güzel kalpli bir insansın sen.Yanı aslında beklememiz en doğalı çünkü zaten adet günü gelecek ve adet olmazsak 1 test yaparız ve negatifse 1 kere üzülürüz sonra gene çalışmalara devam. Böyle her gün test yaptığımız zaman çok fazla üzülüyoruz bide kafamızda 2 soru işareti oluyor. Bu sefer acaba negatifti pozitif oldumu olmiycakmi adet olcammi .. bir çok soru geliyor kafamız bunlarla doluyor.. tek biseye odaklanmamiz lazım oda adet donememiz.. ve sen lütfen üzülme üzüldüğün zaman stresten olmama sansı daha yüksek...
Bunları bende çok tecrübe ettim 1 ayda 20 tane test yaptım 1 gün 1 gün dedim belki dedim bir çok kere üzüldum. Ama değil mi ki allahım var dedim bizim için hayırlısını elbette düşünmüş planlamıştır... Rabbim isteklerimizi bir çok şekilde cevap verir . Isteriz hayirlisidir hemen verir isteriz hayirli degildir vermez.. isteriz en son sonunda kat ve kat iyisini verir
Hayırlı haberlerini bekliyor olacağım sakin ol sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?