Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim gerçekten, nasıl güzel kalpli bir insansın sen. Umarım bekleyen herkes muradına kavuşur. Aynen valla söz veriyorum kendime. Bata kadar test yapmayacağım.
Canım ben çok teşekkür ederim...
2 tane evlatla sınandim ben .
Biri doğdu ve 8 ay yaşadı..
Birini 3 aylık düşük yaptım.
Bir tane oğlum var 4.buçuk yaşında..
Inan evlat acısı çok zor
Bak bir zaman sonra
Yanı 1 ay geç olsun ama sağlıklı olsun dersin ..
1 ay geç olsun ama sağ saglim olsun dersin ..
Allahım kimseye evlat acısı yaşarmasın.
Bu yüzden evlat der gözlerim dolar hemen.
Benimde bat 5 nisan 20 yumurtlama 21 çatlama.
Bekliyorum hayırlısı ise olur .. değilse biraz daha beklerim yeterki sağ saglim olsun ..
Inşallah beraber bekleyelim
Bat kaçtı?

Bende bunu yaşadım kasık ağrısı gece ateş sonra sürekli su içme isteğim oldu derken adet olunca kurtuldum soğan kürü yapıyor onu denediğim zamanda olmuştu. Erken yapmışsın testini sancınların aralıklı devam edebilir sıcak tut ayaklarını özellikle. Belki güzel şeyler yapmaya çalışıyordur öyle düşünelim

Normalde 1 nisan. Ama ovulasyon testine göre 3 nisan. Haklısınız aslında. Allah evlat acısı vermesin. Çok üzüldüm sizin için. Allah bir daha yaşatmasın. Sağlıkla olsun her şey

Normalde 1 nisan. Ama ovulasyon testine göre 3 nisan. Haklısınız aslında. Allah evlat acısı vermesin. Çok üzüldüm sizin için. Allah bir daha yaşatmasın. Sağlıkla olsun her şey
Amin hadi bakalim 1 nisanda haberlerinizi bekliyorum ..
Ama genede negatif olursa üzülmek yok hayat devam ediyor. Elbet olur rabbim verir ben inanıyorum

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ❤
Liste ekleme ve güncellemelerini çalıştığım için 16.30 civarı yapabiliyorum..
Hepinizi kaydettim merak etmeyin akşam eklicem listeye
Hosbulduk evet evet ekleyin benide ..
Yazdim mi hatırlamıyorum ama
Benimde bat 5 nisan 26 yaşındayım

Soğan kürünün öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum. Ama yumurta bayağı gelişti. Hatta ben çatlamayacak galiba dedim. Geçen ay da yapmıştım ama bu ay gibi T çizgisi siyahlaşmadı. Umarım tutmuştur bu ay. Tüm tahlillerim normal. Ama eşimi sperm testi vermeye ikna edemiyorum. Doktorlar da bir yıl korunmasız birliktelik olmadan test yapmak gereksiz deyip önemsemiyorlar. Bu ay ile birlikte 9. Denememiz olacak.

Hangi test

Cok iyi anlatmissinn katiliyorm. Benm kimyasal oldu. Tetsleri devamli yapmasaydm girmeyecektm adetle gidecekti ona da ayri uzuldum mesela

Kızlar 19,20 mart yumurtlama 21 mart çatlama. Bat 4 Nisan. 26 martta doktora gidicem başka bir sebepten ama kan testinde çıkarmı sizce varsa? Batı 4 nisan olanlar nedir durumlarınız?
Benimde aynı canım 20 si çatlama daha çıkmaz ben 31 inde test yapmayı planlıyorum..

Canım ama soğan kürü 15 gün yapılıp 6 ay sonra tekrarlanmalı. Sana bu ay fazla gelmiş olblr bu durum. Daha yapmamanı tercih ederim sana. İnşallah tutmuştur tutmazsa devam tutana kadar kendini böyle yorma zaman hızlı geçiyor filan ama nasip olacağı zaman oluyor. Eşine gelince o da ayrı zor durum sen doktora gidiyor musun? Eğer gidiyorsan eşine bana doktor tek taraflı yapmak işimizi çözmez eşinin testini getir dediğini söylersin. Olana kadar 1 seneyi doldurun o sırada arada bir eşne de ama sürekli üstüne gitme o zöana daha da ters tepiyor istemyorlar.birde doktor sana birşey yok deyip evde gelip ona deme o zaman sende birşey olamadığını kendinde olduğuna odaklanıp kaçış yapıyorlar bu durumdan.

Ben eşime sadece bir kez dedim. Tamam dedi. Doktora gittik. Doktor gerek yok şimdi dedi. Bir yıl sonra gelin dedi. Benim de onun da kan tahlili yapıldı. Kan tahlili normal çıktı.

Ben eşime sadece bir kez dedim. Tamam dedi. Doktora gittik. Doktor gerek yok şimdi dedi. Bir yıl sonra gelin dedi. Benim de onun da kan tahlili yapıldı. Kan tahlili normal çıktı.
Tamam o zaman canım sen düzenli denemelerini yap. 1 yıl dolunca gider tekrar yaparsın sprem testi filan ayrıca 1 yldr olmuyor deyin sankim ne bilecekler ne zaman evli olduğunuzu üroloğlar hiç bakmıyor böyle şeylere

Aaaa bak bu benim hiç aklıma gelmedi valla süper fikir. Zaten biz iki yıldır evliyiz. Hiç anlamazlar ki

Markası ne bende onu yapmış olmayayım

Aaaa bak bu benim hiç aklıma gelmedi valla süper fikir. Zaten biz iki yıldır evliyiz. Hiç anlamazlar ki
Aynen canım onlar tamam deyip yapıyor hemen 1 yıl geçti de yeter ki ahh eşine olacak olan o hastanede onu vermek ahhh ahh al bir randevu tamam mı ama eşin randevuya göre hazırla. Mesela 4 Nisan randevu diyelim sen en son ilişki 1 Nisan gecesi yap 4 gün git alsınlar testinizi. Ama şunu sorun sperm için belli günleri öğrenin benim hastanemde salı ve perşembe yapılırdı araştırmada. Birde sakın randevuyu öğlen sonrası alma ben öyle yaptım bir kere yandı randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…