Canım ben çok teşekkür ederim...Çok teşekkür ederim gerçekten, nasıl güzel kalpli bir insansın sen.Umarım bekleyen herkes muradına kavuşur. Aynen valla söz veriyorum kendime. Bata kadar test yapmayacağım.
Ya bide canım çatlama silikleşmeye başlayınca oluyor dimi çünkü benim pik oldu ertesi gün silikleşmeye başladıBenimle aynı nerdeyse. 17 pik 20 çatlama. Test yaptım bugün. Negatif çıktı
Bende bunu yaşadım kasık ağrısı gece ateş sonra sürekli su içme isteğim oldu derken adet olunca kurtuldumBu ay 17 sinde ovulasın testimde T ile C aynı koyuluktaydı. Sonra giderek koyulaştı. 20 sinde sabah T çizgisi nerdeyse siyah gibi olmuştu. 20 sinin akşamında da çatladı. O günden beri bitmeyen kasık batmalarım var. Sabah hızlı gebelik testi yaptım yine negatif. Bu ay soğan suyu kürü de denemiştim.
Kendimden örnek vereyim ben sana canımYa bide canım çatlama silikleşmeye başlayınca oluyor dimi çünkü benim pik oldu ertesi gün silikleşmeye başladı
Normalde 1 nisan. Ama ovulasyon testine göre 3 nisan. Haklısınız aslında. Allah evlat acısı vermesin. Çok üzüldüm sizin için. Allah bir daha yaşatmasın. Sağlıkla olsun her şeyCanım ben çok teşekkür ederim...
2 tane evlatla sınandim ben .
Biri doğdu ve 8 ay yaşadı..
Birini 3 aylık düşük yaptım.
Bir tane oğlum var 4.buçuk yaşında..
Inan evlat acısı çok zor
Bak bir zaman sonra
Yanı 1 ay geç olsun ama sağlıklı olsun dersin ..
1 ay geç olsun ama sağ saglim olsun dersin ..
Allahım kimseye evlat acısı yaşarmasın.
Bu yüzden evlat der gözlerim dolar hemen.
Benimde bat 5 nisan 20 yumurtlama 21 çatlama.
Bekliyorum hayırlısı ise olur .. değilse biraz daha beklerim yeterki sağ saglim olsun ..
Inşallah beraber bekleyelim
Bat kaçtı?
Amin hadi bakalim 1 nisanda haberlerinizi bekliyorum ..Normalde 1 nisan. Ama ovulasyon testine göre 3 nisan. Haklısınız aslında. Allah evlat acısı vermesin. Çok üzüldüm sizin için. Allah bir daha yaşatmasın. Sağlıkla olsun her şey
Hosbulduk evet evet ekleyin benide ..Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ❤
Liste ekleme ve güncellemelerini çalıştığım için 16.30 civarı yapabiliyorum..
Hepinizi kaydettim merak etmeyin akşam eklicem listeye
Soğan kürünün öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum. Ama yumurta bayağı gelişti. Hatta ben çatlamayacak galiba dedim. Geçen ay da yapmıştım ama bu ay gibi T çizgisi siyahlaşmadı. Umarım tutmuştur bu ay. Tüm tahlillerim normal. Ama eşimi sperm testi vermeye ikna edemiyorum. Doktorlar da bir yıl korunmasız birliktelik olmadan test yapmak gereksiz deyip önemsemiyorlar. Bu ay ile birlikte 9. Denememiz olacak.Bende bunu yaşadım kasık ağrısı gece ateş sonra sürekli su içme isteğim oldu derken adet olunca kurtuldumsoğan kürü yapıyor onu denediğim zamanda olmuştu. Erken yapmışsın testini sancınların aralıklı devam edebilir sıcak tut ayaklarını özellikle. Belki güzel şeyler yapmaya çalışıyordur öyle düşünelim
Evet çatlama silikleştiği gün oluyorYa bide canım çatlama silikleşmeye başlayınca oluyor dimi çünkü benim pik oldu ertesi gün silikleşmeye başladı
Hangi testartık o markayı beynime kazıdımbu ayda tesadüf eşim almış denedim yine sonuç aynı pozitif çıktı ama kan tahlili yaptığım için emindim gebe olmadığıma bir daha asla almam bence içinde boya var idrarı damlatınca pembeleşiyor
Cok iyi anlatmissinn katiliyorm. Benm kimyasal oldu. Tetsleri devamli yapmasaydm girmeyecektm adetle gidecekti ona da ayri uzuldum meselaYanı aslında beklememiz en doğalı çünkü zaten adet günü gelecek ve adet olmazsak 1 test yaparız ve negatifse 1 kere üzülürüz sonra gene çalışmalara devam. Böyle her gün test yaptığımız zaman çok fazla üzülüyoruz bide kafamızda 2 soru işareti oluyor. Bu sefer acaba negatifti pozitif oldumu olmiycakmi adet olcammi .. bir çok soru geliyor kafamız bunlarla doluyor.. tek biseye odaklanmamiz lazım oda adet donememiz.. ve sen lütfen üzülme üzüldüğün zaman stresten olmama sansı daha yüksek...
Bunları bende çok tecrübe ettim 1 ayda 20 tane test yaptım 1 gün 1 gün dedim belki dedim bir çok kere üzüldum. Ama değil mi ki allahım var dedim bizim için hayırlısını elbette düşünmüş planlamıştır... Rabbim isteklerimizi bir çok şekilde cevap verir . Isteriz hayirlisidir hemen verir isteriz hayirli degildir vermez.. isteriz en son sonunda kat ve kat iyisini verir
Hayırlı haberlerini bekliyor olacağım sakin ol sadece..
Benimde aynı canım 20 si çatlama daha çıkmaz ben 31 inde test yapmayı planlıyorum..Kızlar 19,20 mart yumurtlama 21 mart çatlama. Bat 4 Nisan. 26 martta doktora gidicem başka bir sebepten ama kan testinde çıkarmı sizce varsa? Batı 4 nisan olanlar nedir durumlarınız?
Canım ama soğan kürü 15 gün yapılıp 6 ay sonra tekrarlanmalı. Sana bu ay fazla gelmiş olblr bu durum. Daha yapmamanı tercih ederim sana.Soğan kürünün öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum. Ama yumurta bayağı gelişti. Hatta ben çatlamayacak galiba dedim. Geçen ay da yapmıştım ama bu ay gibi T çizgisi siyahlaşmadı. Umarım tutmuştur bu ay. Tüm tahlillerim normal. Ama eşimi sperm testi vermeye ikna edemiyorum. Doktorlar da bir yıl korunmasız birliktelik olmadan test yapmak gereksiz deyip önemsemiyorlar. Bu ay ile birlikte 9. Denememiz olacak.
Kan verdiniz mi merak ettim. Bir de belirtileriniz var mıydı?Amannnn ya denk gelmesin öyle testler kimseye hayal kırıklığı valla
Ben eşime sadece bir kez dedim. Tamam dedi. Doktora gittik. Doktor gerek yok şimdi dedi. Bir yıl sonra gelin dedi. Benim de onun da kan tahlili yapıldı. Kan tahlili normal çıktı.Canım ama soğan kürü 15 gün yapılıp 6 ay sonra tekrarlanmalı. Sana bu ay fazla gelmiş olblr bu durum. Daha yapmamanı tercih ederim sana.İnşallah tutmuştur tutmazsa devam tutana kadar kendini böyle yorma zaman hızlı geçiyor filan ama nasip olacağı zaman oluyor. Eşine gelince o da ayrı zor durum sen doktora gidiyor musun? Eğer gidiyorsan eşine bana doktor tek taraflı yapmak işimizi çözmez eşinin testini getir dediğini söylersin. Olana kadar 1 seneyi doldurun o sırada arada bir eşne de ama sürekli üstüne gitme o zöana daha da ters tepiyor istemyorlar.birde doktor sana birşey yok deyip evde gelip ona deme o zaman sende birşey olamadığını kendinde olduğuna odaklanıp kaçış yapıyorlar bu durumdan.
Tamam o zaman canım sen düzenli denemelerini yap. 1 yıl dolunca gider tekrar yaparsın sprem testi filan ayrıca 1 yldr olmuyor deyin sankim ne bilecekler ne zaman evli olduğunuzuBen eşime sadece bir kez dedim. Tamam dedi. Doktora gittik. Doktor gerek yok şimdi dedi. Bir yıl sonra gelin dedi. Benim de onun da kan tahlili yapıldı. Kan tahlili normal çıktı.
Aaaa bak bu benim hiç aklıma gelmediTamam o zaman canım sen düzenli denemelerini yap. 1 yıl dolunca gider tekrar yaparsın sprem testi filan ayrıca 1 yldr olmuyor deyin sankim ne bilecekler ne zaman evli olduğunuzuüroloğlar hiç bakmıyor böyle şeylere
Markası ne bende onu yapmış olmayayımartık o markayı beynime kazıdımbu ayda tesadüf eşim almış denedim yine sonuç aynı pozitif çıktı ama kan tahlili yaptığım için emindim gebe olmadığıma bir daha asla almam bence içinde boya var idrarı damlatınca pembeleşiyor
Aynen canım onlar tamam deyip yapıyor hemen 1 yıl geçti de yeter kiAaaa bak bu benim hiç aklıma gelmedivalla süper fikir. Zaten biz iki yıldır evliyiz. Hiç anlamazlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?