Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan verdiniz mi merak ettim. Bir de belirtileriniz var mıydı?
Yok kan vermedim regl 3 gün var daha ozaman veririm kan malum korona çok gitmek istemem... Benim ilk hamilelikteki belirtinin aynısı inanılmaz ağrım var kasık bacak ve göğüs valla çorba yapabildim kendimi koltuğa attım hemen kişiden kişiye değişiyor tabi belirti

Eşim doktor zaten. Devlet hastanesinde çalışıyor ama test versem de orda vermem diyor

Bende olsam asla orada vermem gerçi verse ne olacak sankim yinede orada vermesin onu bu iyi hissettirmeyebilir
Ben çok anlam veremedim ama kendisi asla çalışmam hastanede sperm testi yapmam dedi. En iyisi anlayışla karşılayıp ne olacak ki demeyeyim.

Hayırlı olsun özel bir şey yaptınız mı
9 aydır deniyorum bu ay hiçbirşey yapmadim umursamadım artik heralde olmucak dedim troid falanda var bende. 1 mart regl başlangıcı idi 9-11-13 mart değerlendirdim olursa olur dedim teste göre olmuş görünüyor ins öyledir kısacası sıkıldım artık bu ay öylesine denedim

Dr prüfer one step canım ilk adım diye yazıyor altında karalamak gibi olmasın ama kadınlar klubu konuları arasında bi çok kişi one step markasının yalancı çizgi çıkardığını söylemiş bende 3 defa çıkardı yani şahidim :)

Dr prüfer one step ilk adım diye geçiyor canım inşalah o değildir.. ama değildir ya o kadar test varken seninde şansa o testse artık tesadüüfn böylesi
Valla trendyolda gördüm sanki soyledigin testi iyiki almamışım PREFERTIL mis benimki baktım simdi

Kızlar yumurtlamadan beri kasık, bacak ve bel ağrılarım hiç geçmemişti ta ki düne kadar. 2 gündür hiçbir şey yok. Sanırım boşuna umutlanmışım.

Valla trendyolda gördüm sanki soyledigin testi iyiki almamışım PREFERTIL mis benimki baktım simdi
Ohh cok sukur ben bile rahatladim cok sevindim ben bi daha asla almam belki de benim idrara karşı bi hassasiyeti vardir 1.20 cikiyor hep kan tahlillerim hic altina düşmüyor ilk hamile kaldığımda degerlerim hep 0.17 falan cikardi acaba degerlerimde bi sorun mu var diyorum

kızlar ya bişey sorcam ben dün öğlen 12 gibi adet oldum ama bugün hala sökülmedim.. Gebelik testi yaptım yok negatif zaten biliyordum kan tahlili de yapmıştım.. bugün oldu hala günlük pedi doldurmuyor... Neden böyle olur sizin hiç böyle oldu mu ? kist var ama geçen aylarda da vardı hiç böyle olmamıştı.. soğan suyu kekik suyu maydanoz falan yiyorum yine sökülmüyor.. adet bitiminde doktora gidicem doktorum adet bitince gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…