Yok kan vermedim regl 3 gün var daha ozaman veririm kan malum korona çok gitmek istemem... Benim ilk hamilelikteki belirtinin aynısı inanılmaz ağrım var kasık bacak ve göğüs valla çorba yapabildim kendimi koltuğa attım hemenKan verdiniz mi merak ettim. Bir de belirtileriniz var mıydı?
Eşim doktor zaten. Devlet hastanesinde çalışıyor ama test versem de orda vermem diyorAynen canım onlar tamam deyip yapıyor hemen 1 yıl geçti de yeter kiahh eşine olacak olan o hastanede onu vermek ahhh ahh al bir randevu tamam mı ama eşin randevuya göre hazırla. Mesela 4 Nisan randevu diyelim sen en son ilişki 1 Nisan gecesi yap 4 gün git alsınlar testinizi. Ama şunu sorun sperm için belli günleri öğrenin benim hastanemde salı ve perşembe yapılırdı araştırmada. Birde sakın randevuyu öğlen sonrası alma ben öyle yaptım bir kere yandı randevum
Bende olsam asla orada vermemEşim doktor zaten. Devlet hastanesinde çalışıyor ama test versem de orda vermem diyor
Ben çok anlam veremedim ama kendisi asla çalışmam hastanede sperm testi yapmam dedi. En iyisi anlayışla karşılayıp ne olacak ki demeyeyim.Bende olsam asla orada vermemgerçi verse ne olacak sankim yinede orada vermesin onu bu iyi hissettirmeyebilir
Yaa benim de adetim az geliyor yani bana göre hava hoş ama bir sorun mu acaba diyorum bazen hele bu ay adetin 1.günü ağrı kesici içmiştim daha bı az geldiAynen benimde korunmadığım ay azaldı sanki adetim acaba nasıl bi ilişkisi var ilginç
Hayırlı olsun özel bir şey yaptınız mıGünaydın kızlar dün hayali çizgi demiştim ama bugün baya belirgin sanki9 aydır deniyorum bebiş 34 yaşındayım
Hoşgeldin aramıza burda 15 nisan bat çok
Hoşbulduk canım, hadi bakalım inşallah..geçen aylarda kimyasal gebelik geçirdim, bir çocuğum var 4 yaşında, bu sefer olursa 2.bebeğim olacak...senin ilk mi ?Ho
Hoşgeldin aramıza burda 15 nisan bat çokbende yaşım 35
9 aydır deniyorum bu ay hiçbirşey yapmadim umursamadım artik heralde olmucak dedim troid falanda var bende. 1 mart regl başlangıcı idi 9-11-13 mart değerlendirdim olursa olur dedim teste göre olmuş görünüyor ins öyledir kısacası sıkıldım artık bu ay öylesine denedimHayırlı olsun özel bir şey yaptınız mı
Dr prüfer one step canım ilk adım diye yazıyor altında karalamak gibi olmasın ama kadınlar klubu konuları arasında bi çok kişi one step markasının yalancı çizgi çıkardığını söylemiş bende 3 defa çıkardı yani şahidim :)Hangi test
Dr prüfer one step ilk adım diye geçiyor canım inşalah o değildir..Markası ne bende onu yapmış olmayayım
Valla trendyolda gördüm sanki soyledigin testi iyiki almamışımDr prüfer one step ilk adım diye geçiyor canım inşalah o değildir..ama değildir ya o kadar test varken seninde şansa o testse artık tesadüüfn böylesi
Ohh cok sukur ben bile rahatladimValla trendyolda gördüm sanki soyledigin testi iyiki almamışımPREFERTIL mis benimki baktım simdi
Yaa tıp da çekinme utanma yok diyen doktorlar böyle yapması da ilginçBen çok anlam veremedim ama kendisi asla çalışmam hastanede sperm testi yapmam dedi. En iyisi anlayışla karşılayıp ne olacak ki demeyeyim.
Bennm lekelenmem bitmesi ama sabirskla baaladm. Cunku enfeksiyon hissediyirm ya. O da gebeligi engellio
İmamın dediğini yap, yaptığını yapma demiş ya büyüklerimiz. Öyle bir şey işteYaa tıp da çekinme utanma yok diyen doktorlar böyle yapması da ilginçdeme deme bırak onunda vardır bilindiği
O da var en iyisi o bildiğini yapsın kendisini nasıl iyi hissedecekse zaten yapacağı şey zor birşeyİmamın dediğini yap, yaptığını yapma demiş ya büyüklerimiz. Öyle bir şey işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?