Merhaba bende genetik için gidicem de ne dediniz kaç tane düşük diyince yapıyolar birde kendi adınıza randevu alıp eşinizle mi gittiinizCanım normal karşılanıyor 2 düşük onun için hele kimyasalı düştükten bile saymıyorlar kan pıhtılaşması ile alakalı olmadığı için.. Eşimden de aldılar benden de aldılar genetik temiz çıktı sorun yok ama kan pıhtılaşması var. Gebe kalınca iğne kullanacakmışım. Birde ben ekstra olarak romatolojiye de gittim orda bağışıklığıma baktırdım AFS lupus gibi hastalıklara bakılıyor şükür onlar da temiz çıktı..
napıyosun canım nasıl gidiyor bende kırmızıları gördüm bu ay :) ovulasyon için adetimin bitmesini bekliyorum sen ovulasyona başladın mı ?O da var en iyisi o bildiğini yapsın kendisini nasıl iyi hissedecekse zaten yapacağı şey zor birşey
HaklısınO da var en iyisi o bildiğini yapsın kendisini nasıl iyi hissedecekse zaten yapacağı şey zor birşey
Napayım canım çörek otu bal bana kasık ağrısı yaptı bıraktım hatta inanır mısın bugün hafif sümüksü kanamam oldu ilk defa. Zaten geçen ay çok adet olamadım ben kanamam az oldu. İçimde kaldı sankim birşeyler.napıyosun canım nasıl gidiyor bende kırmızıları gördüm bu ay :) ovulasyon için adetimin bitmesini bekliyorum sen ovulasyona başladın mı ?
Canım ya ben ovulasyon testi ilk defa deneyeceğim, 20 li set vardı , yanında da 6 gebelik test hediyesi vardı, marka Laboquick. Adetim dün bitti tam anlamıyla, bugün de öğlen ilk ovulaston testi yaptım 12 gibi..şimdi 2.çizgi koyulaştığında o gün yumurtlamam başlamış ve değerlendirmem mi gerekiyor hemennapıyosun canım nasıl gidiyor bende kırmızıları gördüm bu ay :) ovulasyon için adetimin bitmesini bekliyorum sen ovulasyona başladın mı ?
Yaa simdi oule diyince bende bi tedirgin oldum ben corek otu yagi falan bi ara surekli iciyordum hic bisey olmadi acaba kur gibi yapinca mi etkilesimi de degisiyorNapayım canım çörek otu bal bana kasık ağrısı yaptı bıraktım hatta inanır mısın bugün hafif sümüksü kanamam oldu ilk defa. Zaten geçen ay çok adet olamadım ben kanamam az oldu. İçimde kaldı sankim birşeyler.Teste başlıcam bugün dahalık yapmadım. Kırmızılar göründü yeni aya hazırlan canım o zaman
Evet canim simdi orda gebelik testi iki cizgi var istersen sana benim ornek olarak ovulasyon testimi atabilirim geçen yaptigim c cizgisi var ya kontrol cizgisi diye koyu olan ilk cikan T cizgiside onun kadar koyu cikmasi gerek o kadar koyu oldugunda genelde 2 gun oyle koyu cikiyor o iki gunu degerlendireceksin birde koyu çizgilerden sonra ki gün siliklestigi gün yani 3. Gun oluyor onu da değerlendireceksinCanım ya ben ovulasyon testi ilk defa deneyeceğim, 20 li set vardı , yanında da 6 gebelik test hediyesi vardı, marka Laboquick. Adetim dün bitti tam anlamıyla, bugün de öğlen ilk ovulaston testi yaptım 12 gibi..şimdi 2.çizgi koyulaştığında o gün yumurtlamam başlamış ve değerlendirmem mi gerekiyor hemendoğru mu anlamışım..?
Canım 1. Trimester görünüyo gebelik görünüyo bn mi yanlış biliyorum kiKızlar bugün progesteron testi verdim, sonuç bu şekilde çıkmış, bu değer gebelik tahminiyle ilgili bişi ifade eder mi?
Keşke beta ya da baktırsaydınKızlar bugün progesteron testi verdim, sonuç bu şekilde çıkmış, bu değer gebelik tahminiyle ilgili bişi ifade eder mi?
Erken diye düşündüm ama baktırsa mıydım acaba neden böyle dedinizKeşke beta ya da baktırsaydın
Gebelik 3 aşamadan oluşuyor 3 trimester de baksana 11 ile diye başlıyo 1.trimester seninki 15 küsürErken diye düşündüm ama baktırsa mıydım acaba neden böyle dediniz
Erken diye düşündüm ama baktırsa mıydım acaba neden böyle dediniz
Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
T tulperde BAT 9 Nisan yaş 25Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Bnce bi test vereblrsnz beklemek istemiyorsanızHmm gebelik ihtimali vardır diyorsunuz siz, luteal fazdan da bir tık yüksek aslında.
Mart topiğine de sormuştumda bir arkadaş buna göre değerlendirme bir arkadaşın yüksek çıkmıştı ama adet oldu dedi. O yüzden ben ümitlenmeyeyim canımBnce bi test vereblrsnz beklemek istemiyorsanız
Çatlamadan 14 gün sonra kanda çıkar... 4 nisan tam 14 güne denk geliyor.Kızlar 19,20 mart yumurtlama 21 mart çatlama. Bat 4 Nisan. 26 martta doktora gidicem başka bir sebepten ama kan testinde çıkarmı sizce varsa? Batı 4 nisan olanlar nedir durumlarınız?
evet canım yumurtlama gecikirse bat gecikir. İnşallah gelmez de güzel haber alısın.Arkadaşlar selam bat 6 Nisan daha önce yazmıştım klomene başladım diye ama bugün kontrolde yumurta daha gelişmemiş dedi perşembe çağırdı yumurtlama gecikirse batta gecikir dimigerçi temennim hiç gelmemesi ama bat bana yakın olanlar yumurtama gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?