Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende genetik için gidicem de ne dediniz kaç tane düşük diyince yapıyolar birde kendi adınıza randevu alıp eşinizle mi gittiiniz

napıyosun canım nasıl gidiyor bende kırmızıları gördüm bu ay :) ovulasyon için adetimin bitmesini bekliyorum sen ovulasyona başladın mı ?
Napayım canım çörek otu bal bana kasık ağrısı yaptı bıraktım hatta inanır mısın bugün hafif sümüksü kanamam oldu ilk defa. Zaten geçen ay çok adet olamadım ben kanamam az oldu. İçimde kaldı sankim birşeyler. Teste başlıcam bugün dahalık yapmadım. Kırmızılar göründü yeni aya hazırlan canım o zaman

napıyosun canım nasıl gidiyor bende kırmızıları gördüm bu ay :) ovulasyon için adetimin bitmesini bekliyorum sen ovulasyona başladın mı ?
Canım ya ben ovulasyon testi ilk defa deneyeceğim, 20 li set vardı , yanında da 6 gebelik test hediyesi vardı, marka Laboquick. Adetim dün bitti tam anlamıyla, bugün de öğlen ilk ovulaston testi yaptım 12 gibi..şimdi 2.çizgi koyulaştığında o gün yumurtlamam başlamış ve değerlendirmem mi gerekiyor hemen doğru mu anlamışım..?

Kızlar bugün progesteron testi verdim, sonuç bu şekilde çıkmış, bu değer gebelik tahminiyle ilgili bişi ifade eder mi?

Eklentiler

• Screenshot_20210324_152053.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 48
Yaa simdi oule diyince bende bi tedirgin oldum ben corek otu yagi falan bi ara surekli iciyordum hic bisey olmadi acaba kur gibi yapinca mi etkilesimi de degisiyor insallah bu ay sotres yapmayacagim diyorum ama eminim yine yapacağım o yüzden yine ne oalcak diye düşünmeden edemiyorum umarim bu ay hepimiz icin cok mutlu edici haberlerle gecer

Evet canim simdi orda gebelik testi iki cizgi var istersen sana benim ornek olarak ovulasyon testimi atabilirim geçen yaptigim c cizgisi var ya kontrol cizgisi diye koyu olan ilk cikan T cizgiside onun kadar koyu cikmasi gerek o kadar koyu oldugunda genelde 2 gun oyle koyu cikiyor o iki gunu degerlendireceksin birde koyu çizgilerden sonra ki gün siliklestigi gün yani 3. Gun oluyor onu da değerlendireceksin insallah guzel haberlerini aliriz

T tulperde BAT 9 Nisan yaş 25

Hmm gebelik ihtimali vardır diyorsunuz siz, luteal fazdan da bir tık yüksek aslında.

evet canım yumurtlama gecikirse bat gecikir. İnşallah gelmez de güzel haber alısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…