- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Yani ümitlendirmek istemem tabi vakti gelince öğrenirsin cnm zaten inşallah vardırMart topiğine de sormuştumda bir arkadaş buna göre değerlendirme bir arkadaşın yüksek çıkmıştı ama adet oldu dedi. O yüzden ben ümitlenmeyeyim canım
Ayy çok tatlıısın canım ya :))) biz de eşimle güleriz sonra konsantrasyon sıfır... o günlere izin alması da daha enteresan, kız kocan seni çok seviyiiiii :))Benim eşim olmadığı için iş gereği yumurtlama takibi yaparak oluyor robotlaşmak durumu olmuyorben geleceği günü o da aynı can attığı için iş eğlenceye dönüyor iznini ovulasyon dönemi kullanıyor toplu balayı gibi oluyor bana kocam sırnaşık sırnaşık işler Ama evdeyse eşler adama belli etmeden ovulsayon zamanlarında keyfi ilişki yaşamak daha iyi görevmiş gibi olmamalı. Zaten ovulasyon dönemlerinde 2 günde bir olursa birisi tabi ki bulacaktır. Birde hadi yapalım deyince o cidden olmuyor yaa onu da yaşadım. Yatakda yarım saat güldüğüm olmuştur ciddiyet sıfır eşimde aynen
Stres etkiliyor olabilir , bende bu ay hamile kalmışmıyım acaba diye stres yaptım ilk defa kanamam az oldu, ilk gün geldi sonra 2 gün bomboştu pedim, farkında olmadan stres oluyoruz sanırımkızlar ya bişey sorcam ben dün öğlen 12 gibi adet oldum ama bugün hala sökülmedim.. Gebelik testi yaptım yok negatif zaten biliyordum kan tahlili de yapmıştım.. bugün oldu hala günlük pedi doldurmuyor... Neden böyle olur sizin hiç böyle oldu mu ? kist var ama geçen aylarda da vardı hiç böyle olmamıştı.. soğan suyu kekik suyu maydanoz falan yiyorum yine sökülmüyor.. adet bitiminde doktora gidicem doktorum adet bitince gel dedi
malesef canım, çok düşük... gelecek sefere inş olur .Kızlar regl tarihim 3 gün geçti kasık ağrım sürekli devam ediyor bugün kan testi yaptırdım 0.1 çıktı, varsa da şu an çıkmama durumu var mı sizce? Bu durumu yaşayan kimse var mı çok moralim bozuldu
Yarasin canimmmm
Çook ilk gün aldığım gibi ben iyiysem o iyi ben mutluysam o mutlu. Evde yeni tanışmış aşıklar gibiyizAyy çok tatlıısın canım ya :))) biz de eşimle güleriz sonra konsantrasyon sıfır... o günlere izin alması da daha enteresan, kız kocan seni çok seviyiiiii :))
Oh be yalnız değilmişim, kitap okumaya çalışıyorum olmuyor, gezeyim biraz diyorum yok canım istemiyor. Home office çalışıyorum zaten ama iş falan hakk getire asla kafamı veremiyorum. Normalde üf yine adet zamanım gelmiş sanki daha dün oldum ya derdim şimdi bırak günü saatler geçmiyo. Resmen hormonların oyununa geliyoruzIşte bunu yapmamak mümkün mü yani aklımı dağıtmak çok zor.. çünkü bir tek ona odaklanmissin .. sürekli belirti atriyorsun kendinde. Ay nasıl döndü. Ay midem bulantı m. R gün kala test yapsam mı belirtiler neler .. benim gibi yaşayan varmı dur bir arastirayim sorusturayim . Ne kadar zor . Hayırlısını istiyoruz ama bekleyemiyoruz .. olmuşsa zaten o olur ama bende bekleyemiyorum .. benimde bat 5 nisan beklemek çok zortest yapsam bi dert adeti beklemek bi dert.
aynn ya bu ay çok düşündüm geçen ay bile o kadar düşünmemiştim inşallah bu ay çok rahat atlatırız. ya hamile kalmadan evvel adet günüm gelirdi lavaboya gidince fark ederdim şimdi takvim takvim takip ettiğimiz için böyle oluyor vücut bünye etkileniyor...Stres etkiliyor olabilir , bende bu ay hamile kalmışmıyım acaba diye stres yaptım ilk defa kanamam az oldu, ilk gün geldi sonra 2 gün bomboştu pedim, farkında olmadan stres oluyoruz sanırım
artık bu mesajları okuyup araştırmaktan bile vücudum kasılıyor hayırlısı ,aynn ya bu ay çok düşündüm geçen ay bile o kadar düşünmemiştim inşallah bu ay çok rahat atlatırız. ya hamile kalmadan evvel adet günüm gelirdi lavaboya gidince fark ederdim şimdi takvim takvim takip ettiğimiz için böyle oluyor vücut bünye etkileniyor...
Maşallah size ..Çook ilk gün aldığım gibi ben iyiysem o iyi ben mutluysam o mutlu. Evde yeni tanışmış aşıklar gibiyizherşey zirvede Bende onu çok seviyorum hep iyikim diyorum böyle kavgamız bile olamamıştır büyük küçük şeylerde küserim zaten küsmelerde ciddiyet olsun istyrm ama hafif şeyler ise uzatmaya gerek yok elinde sonunda al gülüm ver gülüm barışacağız yani ufak şeyleri uzatmamak anlayışlı olmak en iyisi. Zaten eşimin böyle olması düşman etti ailesini bana kıskançlık oldu çekemediler beni hiç. Eşim ezmedi şunu al şuraya koy demedi diye zaten hayat zor bir süreç bunun içinde böyle olması insanı mutlu ediyor birşeylere sarılıyor olmak çok güzel bende eşime sarıldım nasip nereye kadar giderse.
Aynen öyle ben diyorum 1 nisanda test yapayım ama işte 5 nişanı bekle diyorum bi taraftan .. adetime 12 gun var takvimden sürekli takip ediyorum gözlerim bozulcak artık. 20 sinde yumurtlama oldu benim 21 çatlama 21 inden saysam diyorum 10 günlükten kanda baktirayim yani kafamda deli sorular aslında...Oh be yalnız değilmişim, kitap okumaya çalışıyorum olmuyor, gezeyim biraz diyorum yok canım istemiyor. Home office çalışıyorum zaten ama iş falan hakk getire asla kafamı veremiyorum. Normalde üf yine adet zamanım gelmiş sanki daha dün oldum ya derdim şimdi bırak günü saatler geçmiyo. Resmen hormonların oyununa geliyoruzBenimde bat 4 nisan canım. Artık burdan dur dicez sürekli birbirimize başka yapçak bişi yok sanırım.
Aminnnnnnn canımiçi amin seninde aynen tüm isteyen herkesin dilerimMaşallah size ..Allah sevginizi daim etsin, bebeklerle taçlandırsın
Nisan ayı umudumuz olsun lütfen ❤artık bu mesajları okuyup araştırmaktan bile vücudum kasılıyor hayırlısı ,
nisan ayı umudumuz olsun
İlişkiden 5 gün sonra öğrenenler nasıl öğreniyor yaBenimde aynı canım 20 si çatlama daha çıkmaz ben 31 inde test yapmayı planlıyorum..
Erken gebelik testini bende yapayım diyorum ama negatiften korkuyorum... yani ilişkiden 7 gun sonra öğrenen kanda ögreniyor canimİlişkiden 5 gün sonra öğrenenler nasıl öğreniyor yaBende istemem test o zaman. Madem öyle bende beklicem 1 nisanda falan erken gebelik testi yaparım artık
Güzel sonuçlar verelim birbirimize inşallahNisan ayı umudumuz olsun lütfen ❤
Inşallah.. Bende dediginiz gibi bu mesajları okuyu araştırmaktan benimde öyle oldu artık çok yoruldum
Bende 2 ci denemem inşallah ovulasyon aldım bende ona gore yaptım... 20 si yunurtlama oldu 21 çatlama. 5 nisan da bat.bakalim inşallah canım güzel haberler verelimGüzel sonuçlar verelim birbirimize inşallah
İlk denenelerim bugün ovulasyona başladım bende , riske atmak istemedim hemen sonuç alayım diyebekleyişi bile çok heyecanlıyken,kendisini düşünemiyorum
İnşallah canımmBende 2 ci denemem inşallah ovulasyon aldım bende ona gore yaptım... 20 si yunurtlama oldu 21 çatlama. 5 nisan da bat.bakalim inşallah canım güzel haberler verelim
Çatlamadan 14 gün sonra kanda çıkar... 4 nisan tam 14 güne denk geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?