Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok Canim erken yumurtlayanda var geç yumurtlayanda. Iki kere yumurtlayanda

28-14= 14. Gün yumurtlaman gerçekleşicektir , öyle söyleniyor yani,
Ben 25 günde bir oluyorum 25-14=11. Gün yumurtlamam gözüküyor benimde,

28-14= 14. Gün yumurtlaman gerçekleşicektir , öyle söyleniyor yani,
Ben 25 günde bir oluyorum 25-14=11. Gün yumurtlamam gözüküyor benimde,
Bende takvime güvenemedim ovulasyon testi yapayım dedim, takvimle aynımı çıkıcak diye karşılaştırıcam

İlişkiden 5 gün sonra öğrenenler nasıl öğreniyor ya Bende istemem test o zaman. Madem öyle bende beklicem 1 nisanda falan erken gebelik testi yaparım artık
Canım onların bazıları üstüne görme yaşıyor hamile oluyor bazılarıda erken yumurtluyor haberi olmuyor tutmuş oluyor erken çıkıyor sonuç normalde imkansız 5 günde çıkması 5 6 günde ancak döllenme oluyor çünkü rahme inmemiş oluyor daha inmediği içinde tutunma olmuyor asla çıkmaz yani heleki idrarda

Benimde kafamda deli sorular. Ben bekleyemem ya 1 nisan dedin mi yaparım erken gebelik testini. Fırsatını bulursam gider o gün kan da veririm. Yoksa da yok varmı acaba diye düşünmekten iyidir sonucu bilmek.

Evet 10 gün sonrasında test öneriliyoe zaten

İlişkiden 5 gün sonra öğrenenler nasıl öğreniyor ya Bende istemem test o zaman. Madem öyle bende beklicem 1 nisanda falan erken gebelik testi yaparım artık
Bekle canım çatlamanın en erken 12.günü varsa çok silikte olsa çıkabilir ayın 1 inde yapman daha mantıklı olur

Erken gebelik testini bende yapayım diyorum ama negatiften korkuyorum... yani ilişkiden 7 gun sonra öğrenen kanda ögreniyor canim
Ya oturup kara kara düşünmekten iyidir olup olmadığunı bilmek sanırım. Çünkü hep aklımda mümkün değil başka bişi düşünemiyorum.

Bekle canım çatlamanın en erken 12.günü varsa çok silikte olsa çıkabilir ayın 1 inde yapman daha mantıklı olur
Şuan anladım. En mantıklısı çok merak ediyorsan o zaman 12ci gün falan kan vermek sanırım. 13,14te de erken gebelik testi ile öğrenmek 1 Nisan da erken gebelik yapıcam Hayırlısı artık. Sağol canım kafamda daha güzel oturdu şuan herşey.

Evet 10 gün sonrasında test öneriliyoe zaten
Karışık işlermiş. Normalde kasmam belki bu kadar bi kaç gün erken öğrensem ne olcak derim ama benim bir dış gebeliğim var ne kadar erken o kadar iyi tedavi için O yüzden çok korkuyorum. Hayırlısı hepimiz için artık.

Amin canım inşallah... tamam daha ilk günüm, çift belirgin çizgi herhalde 10-15 gün sonra çıkar ama yine de riske girmeyim her gün aynı saatte takip edeceğim. Kızıma kardeş istiyoruz,yaş farkı da çok olsun istemiyoruz zaten şu an bile 4 yaşında Kardeşi olsun mu olmasın mı diye karar verene kadar 4 yaşını buldu yavrum.. hayırlısı olsun inşallah, umarım bu ay sen de gebe kalırsın

Bende takvime güvenemedim ovulasyon testi yapayım dedim, takvimle aynımı çıkıcak diye karşılaştırıcam
Bende yumurtlamamı hep 14.gün diye düşünüyordum ama 17. Gün olunca çok şaşırdım artık yumurtlamam diye düşünüyordum hatta

Cnm adet oldun mu sen de. Ne bereketsiz bir aydi yahu benm de bu ay sadece 2 gun surdu. 3 gundr sadece lekelenme var

Ben de aman dogum tatillere denk gelmesin diye diye cocuk oldu 4

Ne demek canım bencede sabredemezsen 12.günü kan verirsin

Merhaba bende genetik için gidicem de ne dediniz kaç tane düşük diyince yapıyolar birde kendi adınıza randevu alıp eşinizle mi gittiiniz
Canım bulunduğun ilde tıbbi genetik bölümü var ise. Oraya randevu al. Kendi adına da alacaksınn eşinin adına da alıcaksın. Gidip 3 tane düşüğüm var araştırılmasını istiyorum dersen yaparlar.

Kızlar birşey danışacağım benim adetime 12 gün var dün ve bugün gebelik testi yaptım. İlk denememizin üstünden de bir hafta geçti. Test kuruduktan sonra ikinci çizgi belirginleşiyor. Bugün yaptığım test öncekinden daha belirgin. Hamile olabilir miyim çok erken olduğu için mi geç belirginleşiyor acaba?

SANMIYORUM CANIM ÇIKMAZ DAHA RESİM ATABİLİRSEN BAKALIM YİNE DE

Tabikii her şeyin hayırlısı
10 gün sonrasında testler doğru çıkıyor diye biliyorum ama inşallah olumludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…