Yok Canim erken yumurtlayanda var geç yumurtlayanda. Iki kere yumurtlayandaKızlar merhaba benim size sormak istediğim bir şey var. Normalde 28 günde bir düzenli regl olurum. Tarihin şaştığını görmedim hiç. 2 ay denedik olmayınca bu ay ovulasyon testi deneyeyim dedim. 17.günde yani 11 martta yumurtlama oldu. Maalesef sadece 2 gün öncesini değerlendirebildik yani 9 martı. 2 gün önce regl olmayınca test yaptım negatifti. Hala regl de olmadım. Regl her zaman yumurtlamadan 14 gün sonra mı görülüyor?
28-14= 14. Gün yumurtlaman gerçekleşicektir , öyle söyleniyor yani,Kızlar merhaba benim size sormak istediğim bir şey var. Normalde 28 günde bir düzenli regl olurum. Tarihin şaştığını görmedim hiç. 2 ay denedik olmayınca bu ay ovulasyon testi deneyeyim dedim. 17.günde yani 11 martta yumurtlama oldu. Maalesef sadece 2 gün öncesini değerlendirebildik yani 9 martı. 2 gün önce regl olmayınca test yaptım negatifti. Hala regl de olmadım. Regl her zaman yumurtlamadan 14 gün sonra mı görülüyor?
Bende takvime güvenemedim ovulasyon testi yapayım dedim, takvimle aynımı çıkıcak diye karşılaştırıcam28-14= 14. Gün yumurtlaman gerçekleşicektir , öyle söyleniyor yani,
Ben 25 günde bir oluyorum 25-14=11. Gün yumurtlamam gözüküyor benimde,
Canım onların bazıları üstüne görme yaşıyor hamile oluyor bazılarıda erken yumurtluyor haberi olmuyor tutmuş oluyor erken çıkıyor sonuç normalde imkansız 5 günde çıkması 5 6 günde ancak döllenme oluyor çünkü rahme inmemiş oluyor daha inmediği içinde tutunma olmuyor asla çıkmaz yani heleki idrardaİlişkiden 5 gün sonra öğrenenler nasıl öğreniyor yaBende istemem test o zaman. Madem öyle bende beklicem 1 nisanda falan erken gebelik testi yaparım artık
Benimde kafamda deli sorular. Ben bekleyemem ya 1 nisan dedin mi yaparım erken gebelik testini. Fırsatını bulursam gider o gün kan da veririm. Yoksa da yok varmı acaba diye düşünmekten iyidir sonucu bilmek.Aynen öyle ben diyorum 1 nisanda test yapayım ama işte 5 nişanı bekle diyorum bi taraftan .. adetime 12 gun var takvimden sürekli takip ediyorum gözlerim bozulcak artık. 20 sinde yumurtlama oldu benim 21 çatlama 21 inden saysam diyorum 10 günlükten kanda baktirayim yani kafamda deli sorular aslında...
Yapmayacam diyorum sabrediyorum bakalım ne kadar sabir etcem..
Rabbim hayirlisini versin de
Evet 10 gün sonrasında test öneriliyoe zatenBenim kafam karıştı sanırım ya. Çatlamadan 14 gün sonra adet oluyoruz ya zaten. Bu erken gebelik testleri var hani adetten 5 gün önce yapılan o zaman onların 10cu günde falan çıkartması gerekiyor gebelik varsa. Ben mi yanlış biliyorum yoksa
Bekle canım çatlamanın en erken 12.günü varsa çok silikte olsa çıkabilir ayın 1 inde yapman daha mantıklı olurİlişkiden 5 gün sonra öğrenenler nasıl öğreniyor yaBende istemem test o zaman. Madem öyle bende beklicem 1 nisanda falan erken gebelik testi yaparım artık
Ya oturup kara kara düşünmekten iyidir olup olmadığunı bilmek sanırım. Çünkü hep aklımda mümkün değil başka bişi düşünemiyorum.Erken gebelik testini bende yapayım diyorum ama negatiften korkuyorum... yani ilişkiden 7 gun sonra öğrenen kanda ögreniyor canim
Canım onların bazıları üstüne görme yaşıyor hamile oluyor bazılarıda erken yumurtluyor haberi olmuyor tutmuş oluyor erken çıkıyor sonuç normalde imkansız 5 günde çıkması 5 6 günde ancak döllenme oluyor çünkü rahme inmemiş oluyor daha inmediği içinde tutunma olmuyor asla çıkmaz yani heleki idrarda
Şuan anladım. En mantıklısı çok merak ediyorsan o zaman 12ci gün falan kan vermek sanırım. 13,14te de erken gebelik testi ile öğrenmekBekle canım çatlamanın en erken 12.günü varsa çok silikte olsa çıkabilir ayın 1 inde yapman daha mantıklı olur
Karışık işlermiş. Normalde kasmam belki bu kadar bi kaç gün erken öğrensem ne olcak derim ama benim bir dış gebeliğim var ne kadar erken o kadar iyi tedavi içinEvet 10 gün sonrasında test öneriliyoe zaten
Amin canım inşallah...Evet canim simdi orda gebelik testi iki cizgi var istersen sana benim ornek olarak ovulasyon testimi atabilirim geçen yaptigim c cizgisi var ya kontrol cizgisi diye koyu olan ilk cikan T cizgiside onun kadar koyu cikmasi gerek o kadar koyu oldugunda genelde 2 gun oyle koyu cikiyor o iki gunu degerlendireceksin birde koyu çizgilerden sonra ki gün siliklestigi gün yani 3. Gun oluyor onu da değerlendireceksininsallah guzel haberlerini aliriz
Benimde bir kürtajım birde 3 yaşında kızım var olursa 2.bebis olacak hakkımızda hayırlısıHoşbulduk canım, hadi bakalım inşallah..geçen aylarda kimyasal gebelik geçirdim, bir çocuğum var 4 yaşında, bu sefer olursa 2.bebeğim olacak...senin ilk mi ?
Bende yumurtlamamı hep 14.gün diye düşünüyordum ama 17. Gün olunca çok şaşırdım artık yumurtlamam diye düşünüyordum hattaBende takvime güvenemedim ovulasyon testi yapayım dedim, takvimle aynımı çıkıcak diye karşılaştırıcam
Cnm adet oldun mu sen de. Ne bereketsiz bir aydi yahukızlar ya bişey sorcam ben dün öğlen 12 gibi adet oldum ama bugün hala sökülmedim.. Gebelik testi yaptım yok negatif zaten biliyordum kan tahlili de yapmıştım.. bugün oldu hala günlük pedi doldurmuyor... Neden böyle olur sizin hiç böyle oldu mu ? kist var ama geçen aylarda da vardı hiç böyle olmamıştı.. soğan suyu kekik suyu maydanoz falan yiyorum yine sökülmüyor.. adet bitiminde doktora gidicem doktorum adet bitince gel dedi
Ben de aman dogum tatillere denk gelmesin diye diye cocuk oldu 4Amin canım inşallah...tamam daha ilk günüm, çift belirgin çizgi herhalde 10-15 gün sonra çıkar ama yine de riske girmeyim her gün aynı saatte takip edeceğim. Kızıma kardeş istiyoruz,yaş farkı da çok olsun istemiyoruz zaten şu an bile 4 yaşında Kardeşi olsun mu olmasın mı diye karar verene kadar 4 yaşını buldu yavrum.. hayırlısı olsun inşallah, umarım bu ay sen de gebe kalırsın
Ne demek canım bencede sabredemezsen 12.günü kan verirsinŞuan anladım. En mantıklısı çok merak ediyorsan o zaman 12ci gün falan kan vermek sanırım. 13,14te de erken gebelik testi ile öğrenmek1 Nisan da erken gebelik yapıcam Hayırlısı artık. Sağol canım kafamda daha güzel oturdu şuan herşey.
Canım bulunduğun ilde tıbbi genetik bölümü var ise. Oraya randevu al. Kendi adına da alacaksınn eşinin adına da alıcaksın. Gidip 3 tane düşüğüm var araştırılmasını istiyorum dersen yaparlar.Merhaba bende genetik için gidicem de ne dediniz kaç tane düşük diyince yapıyolar birde kendi adınıza randevu alıp eşinizle mi gittiiniz
SANMIYORUM CANIM ÇIKMAZ DAHA RESİM ATABİLİRSEN BAKALIM YİNE DEKızlar birşey danışacağım benim adetime 12 gün var dün ve bugün gebelik testi yaptım. İlk denememizin üstünden de bir hafta geçti. Test kuruduktan sonra ikinci çizgi belirginleşiyor. Bugün yaptığım test öncekinden daha belirgin. Hamile olabilir miyim çok erken olduğu için mi geç belirginleşiyor acaba?
Tabikii her şeyin hayırlısıKarışık işlermiş. Normalde kasmam belki bu kadar bi kaç gün erken öğrensem ne olcak derim ama benim bir dış gebeliğim var ne kadar erken o kadar iyi tedavi içinO yüzden çok korkuyorum. Hayırlısı hepimiz için artık.
10 gün sonrasında testler doğru çıkıyor diye biliyorum ama inşallah olumludurKızlar birşey danışacağım benim adetime 12 gün var dün ve bugün gebelik testi yaptım. İlk denememizin üstünden de bir hafta geçti. Test kuruduktan sonra ikinci çizgi belirginleşiyor. Bugün yaptığım test öncekinden daha belirgin. Hamile olabilir miyim çok erken olduğu için mi geç belirginleşiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?