Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde kafamda deli sorular. Ben bekleyemem ya 1 nisan dedin mi yaparım erken gebelik testini. Fırsatını bulursam gider o gün kan da veririm. Yoksa da yok varmı acaba diye düşünmekten iyidir sonucu bilmek.
Hayırlı haberlerinizi beliyoruz canimm

Yanlış biliyorsun canım, regl dönemin kısa o halde senin, kaçıncı günde yumurtlamayı görüyorsun? yumurtlamadan itibaren 14 gün sayacaksın, iğne vurulduysan +1 gün daha eklemelisin.

hayır canım reglin düzenliyse 28 gün sonra yine regl olursun. Ama gebelik testini yumurtlamadan 14 gün ve sonrasında yapman lazım. erken gebelik öğrenmek istersen 12. günden yapmalısın.

hayır canım reglin düzenliyse 28 gün sonra yine regl olursun. Ama gebelik testini yumurtlamadan 14 gün ve sonrasında yapman lazım. erken gebelik öğrenmek istersen 12. günden yapmalısın.
Teşekkür ederim. Yarın tam 14. Gün oluyor testi tekrar deneyeyim o zaman.

Yanlış biliyorsun canım, regl dönemin kısa o halde senin, kaçıncı günde yumurtlamayı görüyorsun? yumurtlamadan itibaren 14 gün sayacaksın, iğne vurulduysan +1 gün daha eklemelisin.
16cı günde yumurtlama görüyorum canım adetimde ortalama 29/30 günde bir olur. İğne olmuyorum. Kısmet artık bakalım ya varsa zaten belli olur teşekkürler

Kizlar çizgi görmeye çalışır mısınız banaminoyle.geliyor ya diğer gruotada paylaştım:)

Eklentiler

• IMG20210324151056.webp
    15 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar çizgi görmeye çalışır mısınız banaminoyle.geliyor ya diğer gruotada paylaştım:)
Hayalet biseyler var gibi bat ne zmn canm birde ben bu hayalet çizgilerden korkuyormmm yaaa bende geçen ay silik çizgiler gördüm ama yoktu malesef ama bunda da var gibiii hayalet çizgi gibi bisey

Evet dediğiniz gibi aldım randevu 2 düşüğüm var ailemdede böyle sıkıntılar var desem yaparlar mı yoksa kesin olarak 3 mi demeliyim

Kizlar selam Mart ayindan Nisan a gectim bende. Gecen ay cok acayip seyler yasadim. Gebeligin butun erken belirtileeini yasadim derken Reglim 3 gun erken geldi diye uzuldum, gerisi gelmedi yerlesme kanamasidir diye dusundum sonra test yaptim aninda silik 2. cizgi cikti sevindim.derken 3 gun sonra hastalandim falan hayal kirikligi yasadim baya. Kismet bakalim yani normalde duzenli olan adetim de şaşti. 6 gunluk lekelenmeden somra baya bi agrili kanamam oldu ve 12 gune tamamladi adetim. Zannedersem bebek tutunmaya calisti ve daha sonra tutunamadi dustu. Cunku cok agrili bir regl yasadim. Su an Batimi bile net bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…