SANMIYORUM CANIM ÇIKMAZ DAHA RESİM ATABİLİRSEN BAKALIM YİNE DE
Canım yaaa❤Ya oturup kara kara düşünmekten iyidir olup olmadığunı bilmek sanırım. Çünkü hep aklımda mümkün değil başka bişi düşünemiyorum.
Hayırlı haberlerinizi beliyoruz canimmBenimde kafamda deli sorular. Ben bekleyemem ya 1 nisan dedin mi yaparım erken gebelik testini. Fırsatını bulursam gider o gün kan da veririm. Yoksa da yok varmı acaba diye düşünmekten iyidir sonucu bilmek.
VALLA YAVRUM KURUMA ÇİZGİSİ GİBİ DURUYOR AMA DAHA 12 GÜN VARSA REGLİNE BU YANILTIR SENİ. ERKEN GEBELİK TESTİNİ DENEMELİSİN 1 HAFTA SONRA. EN ERKEN 5-6 GÜN KALA ÖĞRENEBİLİRSİN.
Çok silik duruyor çizgi varla yok arası gibi 3,4 gün daha bekle istersen canım
Yanlış biliyorsun canım, regl dönemin kısa o halde senin, kaçıncı günde yumurtlamayı görüyorsun? yumurtlamadan itibaren 14 gün sayacaksın, iğne vurulduysan +1 gün daha eklemelisin.Benim kafam karıştı sanırım ya. Çatlamadan 14 gün sonra adet oluyoruz ya zaten. Bu erken gebelik testleri var hani adetten 5 gün önce yapılan o zaman onların 10cu günde falan çıkartması gerekiyor gebelik varsa. Ben mi yanlış biliyorum yoksa
hayır canım reglin düzenliyse 28 gün sonra yine regl olursun. Ama gebelik testini yumurtlamadan 14 gün ve sonrasında yapman lazım. erken gebelik öğrenmek istersen 12. günden yapmalısın.Kızlar merhaba benim size sormak istediğim bir şey var. Normalde 28 günde bir düzenli regl olurum. Tarihin şaştığını görmedim hiç. 2 ay denedik olmayınca bu ay ovulasyon testi deneyeyim dedim. 17.günde yani 11 martta yumurtlama oldu. Maalesef sadece 2 gün öncesini değerlendirebildik yani 9 martı. 2 gün önce regl olmayınca test yaptım negatifti. Hala regl de olmadım. Regl her zaman yumurtlamadan 14 gün sonra mı görülüyor?
Teşekkür ederim. Yarın tam 14. Gün oluyor testi tekrar deneyeyim o zaman.hayır canım reglin düzenliyse 28 gün sonra yine regl olursun. Ama gebelik testini yumurtlamadan 14 gün ve sonrasında yapman lazım. erken gebelik öğrenmek istersen 12. günden yapmalısın.
16cı günde yumurtlama görüyorum canım adetimde ortalama 29/30 günde bir olur. İğne olmuyorum. Kısmet artık bakalım ya varsa zaten belli olurYanlış biliyorsun canım, regl dönemin kısa o halde senin, kaçıncı günde yumurtlamayı görüyorsun? yumurtlamadan itibaren 14 gün sayacaksın, iğne vurulduysan +1 gün daha eklemelisin.
Hayalet biseyler var gibi bat ne zmn canm birde ben bu hayalet çizgilerden korkuyormmm yaaa bende geçen ay silik çizgiler gördüm ama yoktu malesef ama bunda da var gibiii hayalet çizgi gibi biseyKizlar çizgi görmeye çalışır mısınız banaminoyle.geliyor ya diğer gruotada paylaştım:)
Benimde bir kürtajım birde 3 yaşında kızım var olursa 2.bebis olacak hakkımızda hayırlısı
Evet dediğiniz gibi aldım randevu 2 düşüğüm var ailemdede böyle sıkıntılar var desem yaparlar mı yoksa kesin olarak 3 mi demeliyimCanım bulunduğun ilde tıbbi genetik bölümü var ise. Oraya randevu al. Kendi adına da alacaksınn eşinin adına da alıcaksın. Gidip 3 tane düşüğüm var araştırılmasını istiyorum dersen yaparlar.
Benim arkadaşım aynı şekilde gitti iki düştükten sonra yaptılar testiEvet dediğiniz gibi aldım randevu 2 düşüğüm var ailemdede böyle sıkıntılar var desem yaparlar mı yoksa kesin olarak 3 mi demeliyim
Bende 3 diyip abartmak istemiyorum ama bakalım inşallah yaparlarBenim arkadaşım aynı şekilde gitti iki düştükten sonra yaptılar testi
Yaparlar. Test sonucunun çıkmasında uzun sürüyor biraz 1 aya yakın. Geç olsun güzel olsun inşallahBende 3 diyip abartmak istemiyorum ama bakalım inşallah yaparlar
Olsun canım, yapmaz belki bazıları yapmıyor 3 de benceEvet dediğiniz gibi aldım randevu 2 düşüğüm var ailemdede böyle sıkıntılar var desem yaparlar mı yoksa kesin olarak 3 mi demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?