Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayalet biseyler var gibi bat ne zmn canm birde ben bu hayalet çizgilerden korkuyormmm yaaa bende geçen ay silik çizgiler gördüm ama yoktu malesef ama bunda da var gibiii hayalet çizgi gibi bisey
y bat 30 Mart tta bende hayallere hayalet bı çizgi gördüm heyecan yaptım ama hem erken hemde doğru olmayabiliyor cidden bunlar yarın bidaha yapacam ama birazda a yapacak test aldım:))

y bat 30 Mart tta bende hayallere hayalet bı çizgi gördüm heyecan yaptım ama hem erken hemde doğru olmayabiliyor cidden bunlar yarın bidaha yapacam ama birazda a yapacak test aldım:))
Bence biraz daha bekle canm bazen erken gebelik testi bilr o kadar erken göstermiyoo 3 gün kala yap bnce dayanabilir misin bilemiyorn ama umarum vardır canm Allah gönlüne göre versin

Merhaba kızlar benim de ilk defa reglim 4 gün önceden geldi yerleşme kanaması veya üstüne görme böyle regl gibi bir şey değil heralde dimi

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ❤
Liste ekleme ve güncellemelerini çalıştığım için 16.30 civarı yapabiliyorum..
Hepinizi kaydettim merak etmeyin akşam eklicem listeye
Merhaba benide eklermisiniz. 18 nisan 26 yaş

Evet dediğiniz gibi aldım randevu 2 düşüğüm var ailemdede böyle sıkıntılar var desem yaparlar mı yoksa kesin olarak 3 mi demeliyim
Bende bugun kafin doguma gittim bemim bir bos gebelik birde kimyasal oldugu icin dr direk genetik taramaya yolladi ama genwtikmtest icin kan pazartesi ve sali alindigi icin beremedim.haftaya kaldi bakalim

Merhaba kızlar benim de ilk defa reglim 4 gün önceden geldi yerleşme kanaması veya üstüne görme böyle regl gibi bir şey değil heralde dimi
Acaba ondan önceki ay geçikmeniz olmuş muydu? Benim böyle oldu geçen ay şubatta martta günümde yine oldum

Merhaba,bugün adet oldum bat dediğiniz beklenen adet tarihi mi ? Bu döngüde yeniden deneyeceğiz önerlerniz olacak mı ? Çevremden gördüğüm en önemli şey stres olmamak sanırım, ama elimde değil birazcık oldum 3. Deneme ayımız olacak bu ay. Tavsiyelerniz var mı ?

Yok artık bunu da duydum bilmezdim ben erken çatlama olursa erken adet olunduğunu. Ama benim erken çatladığı ay yumurtam erken adet oldum bu da ayrı şey canım ya
Canım yumurtan çatladıktan sonra 14.gün regl olursun.. Eğer erken çatlarsa erken olursun geç çatlarsa geç olursun

Evet canım bat beklenen adet tarihi.. Peki ovulasyon testi kullandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…