- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 35
y bat 30 Mart tta bende hayallere hayalet bı çizgi gördüm heyecan yaptım ama hem erken hemde doğru olmayabiliyor cidden bunlar yarın bidaha yapacam ama birazda a yapacak test aldım:))Hayalet biseyler var gibi bat ne zmn canm birde ben bu hayalet çizgilerden korkuyormmm yaaa bende geçen ay silik çizgiler gördüm ama yoktu malesef ama bunda da var gibiii hayalet çizgi gibi bisey
Soğan kürü yapıyorum ama yeni başladım 3 gün olduArkadaşlar hamilelik için ekstra yaptığınız birşey var mı?
Bence biraz daha bekle canm bazen erken gebelik testi bilr o kadar erken göstermiyoo 3 gün kala yap bnce dayanabilir misin bilemiyorn amay bat 30 Mart tta bende hayallere hayalet bı çizgi gördüm heyecan yaptım ama hem erken hemde doğru olmayabiliyor cidden bunlar yarın bidaha yapacam ama birazda a yapacak test aldım:))
Kız dur artık testler gittiy bat 30 Mart tta bende hayallere hayalet bı çizgi gördüm heyecan yaptım ama hem erken hemde doğru olmayabiliyor cidden bunlar yarın bidaha yapacam ama birazda a yapacak test aldım:))
Erken yumurtlama mı oldu?Neden bu kadar erken geldi onu hiç anlamadım zaten
Merhaba benide eklermisiniz. 18 nisan 26 yaşYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ❤
Liste ekleme ve güncellemelerini çalıştığım için 16.30 civarı yapabiliyorum..
Hepinizi kaydettim merak etmeyin akşam eklicem listeye
Yumrtaniz erken catlamissa regl gununzde erken olmus olabilir.Neden bu kadar erken geldi onu hiç anlamadım zaten
Bende bugun kafin doguma gittim bemim bir bos gebelik birde kimyasal oldugu icin dr direk genetik taramaya yolladi ama genwtikmtest icin kan pazartesi ve sali alindigi icin beremedim.haftaya kaldi bakalimEvet dediğiniz gibi aldım randevu 2 düşüğüm var ailemdede böyle sıkıntılar var desem yaparlar mı yoksa kesin olarak 3 mi demeliyim
Öyle oldu demekkiYumrtaniz erken catlamissa regl gununzde erken olmus olabilir.
Benim oluyorYumurtalama günlerinde şişkinlik-gaz belirtisi olan varmı acaba
Acaba ondan önceki ay geçikmeniz olmuş muydu?Merhaba kızlar benim de ilk defa reglim 4 gün önceden geldiyerleşme kanaması veya üstüne görme böyle regl gibi bir şey değil heralde dimi
Sanki bi gölge varKizlar çizgi görmeye çalışır mısınız banaminoyle.geliyor ya diğer gruotada paylaştım:)
Yok artık bunu da duydum bilmezdim ben erken çatlama olursa erken adet olunduğunu. Ama benim erken çatladığı ay yumurtam erken adet oldumYumrtaniz erken catlamissa regl gununzde erken olmus olabilir.
Demek ki erken yumurtlamışsın canımMerhaba kızlar benim de ilk defa reglim 4 gün önceden geldiyerleşme kanaması veya üstüne görme böyle regl gibi bir şey değil heralde dimi
Canım yumurtan çatladıktan sonra 14.gün regl olursun.. Eğer erken çatlarsa erken olursun geç çatlarsa geç olursunYok artık bunu da duydum bilmezdim ben erken çatlama olursa erken adet olunduğunu. Ama benim erken çatladığı ay yumurtam erken adet oldumbu da ayrı şey canım ya
Evet canım bat beklenen adet tarihi.. Peki ovulasyon testi kullandın mıMerhaba,bugün adet oldum bat dediğiniz beklenen adet tarihi mi ? Bu döngüde yeniden deneyeceğiz önerlerniz olacak mı ? Çevremden gördüğüm en önemli şey stres olmamak sanırım, ama elimde değil birazcık oldum3. Deneme ayımız olacak bu ay. Tavsiyelerniz var mı ?
Evet kullanmıştım. 14. Gün ovülasyonda pil görünmüştü, o günü değerlendirmiştik ertesi gün birden silinmişti ama olmadı. O zaman benim bat şu an 21 nisan görünüyorEvet canım bat beklenen adet tarihi.. Peki ovulasyon testi kullandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?