Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yumurtan çatladıktan sonra 14.gün regl olursun.. Eğer erken çatlarsa erken olursun geç çatlarsa geç olursun
Canım Benim yumurtam şubat ayında hemen pik oldu ve çatladı pik uzun sürmedi. Ve ben adet oldum hemide 4 gün önce çok şaşırdım. Şimdi mart ayında pik iki gün sürdü çatlama geç oldu ama günümden birgün önce oldum diyebilirim. Ben bunu şimdi anladım neden normal iken olmaz adet eder ki yani uffff

Niye boyle oldu ya anlamadim ki tuhaf geliyor bana alismisiz güldür güldür gelmesine
Aynen ya ilk gebeligm ilk aydan olunca bir ozguven vardim aldim havami.oturuyorm. benm kimyasal oldu ya indallh bu ay gebe kalmami engellemez bir oneksikti

Benim de o koyu çizgi geçen ay toplasan 36 saat sürmüştür normalde kaç gün koyu görünmesi normal ?

Yok artık bunu da duydum bilmezdim ben erken çatlama olursa erken adet olunduğunu. Ama benim erken çatladığı ay yumurtam erken adet oldum bu da ayrı şey canım ya
Benm normalde 14. Gun catlardi adet dongum 30 du. Bu ay ikinci yumrtlama 18. Gun oldu adette 4 gun sarkti ya ona bagladm

Niye boyle oldu ya anlamadim ki tuhaf geliyor bana alismisiz güldür güldür gelmesine
Benimde adetim bu ay çok az geldi olup rahat olamadım diyebilirm canım. Hatta çörek otu bal tarçın kür yaptım 3.gün bugün 8.günüm sankim kasık ağrım arada bir sonra sümüksü akıntıyla kanamam oldu ben şok ama peçeteye geldi normal de öyle sürekli olan birşey kanama yok geçti gitti ne yaşadım çözemedim hala şoktayım

Kızlar bugün progesteron testi verdim, sonuç bu şekilde çıkmış, bu değer gebelik tahminiyle ilgili bişi ifade eder mi?
Luteal fazda da bu değer çıkabilir. Luteal dönemde rahim kendini hamilelige hazırladığı için progesteron yükselir. Değer çok yüksek olmadığı için hamilelik var diyemeyiz beta hcg olsaydı ancak öyle bilinebilirdi.
Ama iyi haber rahmin de hamis olman yönünde çalışıyor canmm :)

Maşallahhhh Allah daim etsin canm

Benim de o koyu çizgi geçen ay toplasan 36 saat sürmüştür normalde kaç gün koyu görünmesi normal ?
Çok ama çoook güzel soru sordun inan ki bende hep bunu merak ederim hala net bir cvp bulamadım. Ama sayfada baktığım arkadaşlardan kimin pik uzun olsa hamiş ondan eminim birazcık yanıltma olmasın benim gördüklerim öyle

O zaman o iki üç gün aralıksız denemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…