O zaman hepimizin yaşadığı böyle şeyler oluyor. Bende genelleme öyle olurum. Ama 4 sonra oldum diye birdaha ki ay 4 gün öne çekti çok piss akıllı vucud kadın vucuduYook her zaman 29-30 gün içinde gelir
Ya canım 1.gün pik dene 3. Gün dene baktın o sırada silindi dene al Birtane daha deO zaman o iki üç gün aralıksız denemek gerek
Mantıken öyle ama o günler geçip de hala sonuç hüsran olunca insan orda da denese miydik acaba diyorYa canım 1.gün pik dene 3. Gün dene baktın o sırada silindi dene al Birtane daha deama hergün ilişki işi saçma geliyor. Sperm yollandı baya yaşıyorsa sürekli yollamak niye
16 ve 17yi de degerlendirmeniz lazimŞimdi kontrol ettim 14. Gün başlamış 15.gün devam etmiş 16. Gün silinmiş ve biz de 13. Ve 15. Günler denemişiz. Acaba 14ünde ilişki olmadığı için mi kaçtı ?
Yumurtlama bittikten sonra da gebelik mümkün mü ?16 ve 17yi de degerlendirmeniz lazim
Sebeb arayana herşey çok onu da dene belki deneyince olur aaa denemiştim dersin oldu dersin. Hatta kimisi bir ilişki ile kalır onu söyler.Mantıken öyle ama o günler geçip de hala sonuç hüsran olunca insan orda da denese miydik acaba diyor
İnşallah canım inşallah hazırlığını bu ay tamamlamıştır çoktan :)Luteal fazda da bu değer çıkabilir. Luteal dönemde rahim kendini hamilelige hazırladığı için progesteron yükselir. Değer çok yüksek olmadığı için hamilelik var diyemeyiz beta hcg olsaydı ancak öyle bilinebilirdi.
Ama iyi haber rahmin de hamis olman yönünde çalışıyor canmm :)
Doğru söylüyorsun.. hayırlısıysa olsun sağlıkla inşallahSebeb arayana herşey çok onu da dene belki deneyince olur aaa denemiştim dersin oldu dersin. Hatta kimisi bir ilişki ile kalır onu söyler.Bu iş bizim bu kadar düşündüğümüz kadar zor değil zor olan Allah vermeyimce olmayışı. Bunu böyle kabullendim bende nasip etsin diyerek geçiyor günlerim bekliyorm bakalım ne zaman gelecek.
Hahahayy. İsyan demek.Ayyy bıktım iyice şunlardan ben hamiş olmak istiyorum çatlatmaymiş pikmiş şıkıldım
Benm de ilk denememdi kimyasal oldu ya. O daha kotu once umut sonra hayal kirkligiGebe kalmada sıkıntı olmuyor da 3 ay içinde 2 kere hamile kalıp 2 Side kimyasal olması beni tedirgin ediyor bakalım bu sefer ki inşallah tutar
Peki bir sorum olacak bu progesterona hep 21.gün mü bakalım?Luteal fazda da bu değer çıkabilir. Luteal dönemde rahim kendini hamilelige hazırladığı için progesteron yükselir. Değer çok yüksek olmadığı için hamilelik var diyemeyiz beta hcg olsaydı ancak öyle bilinebilirdi.
Ama iyi haber rahmin de hamis olman yönünde çalışıyor canmm :)
Esas onemli olan catlamadir. Pik iken iliski de cok degerli ama siliklestiginde yumurta dollenmeye hazir oluyorYumurtlama bittikten sonra da gebelik mümkün mü ?
Canm oyle kacar mi. 13 undeki iliski te kac gun etkili kaliyor. 15. Gunku de oyle. Yani tutacagi varsa illaki birinde tutar. Kacirmamissin. Ay icinde iki defa da yumurta catlayabiliyor takibini iyi yap. Benm gecen ay iki defa catladi.Şimdi kontrol ettim 14. Gün başlamış 15.gün devam etmiş 16. Gün silinmiş ve biz de 13. Ve 15. Günler denemişiz. Acaba 14ünde ilişki olmadığı için mi kaçtı ?
Yok işyan değil sabırşızlıkHahahayy. İsyan demek.Sabrdecegiz ve kazanacagiz. Ben efendi efendi ovulasyonlarima basladim sogan kurune de. Akisina birakcaz. Gorev gibi oldu zaten. Esim dio hani bu gece yanina geleyim . Diyorm oomaz daha catlamadi
Ay valahi billahi bilmiyorum bi de güya sağlıkçıyım insan başına gelmeyince öğrenemiyomuş. 4buçuk yıllık evliyim 3 ay önce karar verdim çocuk yapmayaCanm oyle kacar mi. 13 undeki iliski te kac gun etkili kaliyor. 15. Gunku de oyle. Yani tutacagi varsa illaki birinde tutar. Kacirmamissin. Ay icinde iki defa da yumurta catlayabiliyor takibini iyi yap. Benm gecen ay iki defa catladi.
Doğru peki çatlayp çatlamadığını kendi kendimize bulmanın bir yolu yok değil miEsas onemli olan catlamadir. Pik iken iliski de cok degerli ama siliklestiginde yumurta dollenmeye hazir oluyor
Pik siliklesince catladi demek oluyor. Ama bazen catlama gerceklesmeyip basit kist de olabiliyor onu lh testinde göremeyizDoğru peki çatlayp çatlamadığını kendi kendimize bulmanın bir yolu yok değil mi
Canım benim kafam mı bulandı yorgunum biraz. Yoksa senin kafan mı karıştı ben bişey anlamadımCanım Benim yumurtam şubat ayında hemen pik oldu ve çatladı pik uzun sürmedi. Ve ben adet oldum hemide 4 gün önceçok şaşırdım. Şimdi mart ayında pik iki gün sürdü çatlama geç oldu ama günümden birgün önce oldum diyebilirim. Ben bunu şimdi anladım neden normal iken olmaz adet eder ki yani uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?