- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Çatlama hangi tarihte olduysa. Onun üstüne 14 gün sayıcaksın. 14. Gün reglm geliyor benim. Hep aynısı oluyorEvet kullanmıştım. 14. Gün ovülasyonda pil görünmüştü, o günü değerlendirmiştik ertesi gün birden silinmişti ama olmadı. O zaman benim bat şu an 21 nisan görünüyor
O ozguven bende de vardıAynen ya ilk gebeligm ilk aydan olunca bir ozguven vardim aldim havami.oturuyorm. benm kimyasal oldu ya indallh bu ay gebe kalmami engellemez bir oneksikti
Bu ay bence havalardan boyle oldu bize baska bi aciklamasi yok cogu kisi boyle olmuş mwvsim geçişi olabilir mi ?Benimde adetim bu ay çok az geldi olup rahat olamadım diyebilirm canım. Hatta çörek otu bal tarçın kür yaptım 3.gün bugün 8.günüm sankim kasık ağrım arada bir sonra sümüksü akıntıyla kanamam oldu ben şok ama peçeteye geldi normal de öyle sürekli olan birşey kanama yok geçti gitti ne yaşadım çözemedimhala şoktayım
Benim bugun regl olacak gibi ağrıdan dahada hafif bi ağrı hissediyorum canım. Hayırlısı tabi kafayı yemişte olabilirimKızlar 4 nisan bat olan arkadaşlarım çatlama yumurtlama günlerimiz aynıydı diye tahmin ederek soruyorum sizlere benim kasık ağrıları 3 4 gündür devam ediyo ara ara saf saf bi ağrı tanimlayamiyorum ama sizde de var mı böyle bisey
Aslında akıntını takıp edersen anlarsın. Benim pikken şeffaf sıvı akıntı gelmeye başlıyor. Çatladığında daha kıvamlı ve rengi beyaz oluyor ordan anlayabilirsin..Doğru peki çatlayp çatlamadığını kendi kendimize bulmanın bir yolu yok değil mi
Çok teşekkürler takip edeceğimAslında akıntını takıp edersen anlarsın. Benim pikken şeffaf sıvı akıntı gelmeye başlıyor. Çatladığında daha kıvamlı ve rengi beyaz oluyor ordan anlayabilirsin..
Çok ederim canım inşallah bı an çok heveslendimde belki yarında bakarim bida bı anda da geri bı boşa heves ettim hissi geldiBence biraz daha bekle canm bazen erken gebelik testi bilr o kadar erken göstermiyoo 3 gün kala yap bnce dayanabilir misin bilemiyorn amaumarum vardır canm Allah gönlüne göre versin
3 Nisan beni de ekler misinNisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Mevsim sizn orada bizum burası gibi mi dersinBu ay bence havalardan boyle oldu bize baska bi aciklamasi yok cogu kisi boyle olmuş mwvsim geçişi olabilir mi ?
Ay valla yoldan çıktım resmen bı hayalet cizgi için geride bıraktım boşa heves ettim hissi geldiKız dur artık testler gittiönümüzdeki günlere de bırak
Şuan bende kime ne diyorum kim bana ne diyorCanım benim kafam mı bulandı yorgunum biraz. Yoksa senin kafan mı karıştı ben bişey anlamadım
Vala şasi kaldım görmek için:)Sanki bi gölge var
Biraz daha belirdi mi durunca yoksa aynı mıAy valla yoldan çıktım resmen bı hayalet cizgi için geride bıraktım boşa heves ettim hissi geldi
Aynıyız canım. Benim de kızım ilk denemede olmuştu. Geçen ay da pozitifi gördüğümde ne havalar atıyorum ikisi de ilk denemede oldu diye ama sonu hüsran oldu maalesef kimyasal.Aynen ya ilk gebeligm ilk aydan olunca bir ozguven vardim aldim havami.oturuyorm. benm kimyasal oldu ya indallh bu ay gebe kalmami engellemez bir oneksikti
Güzel düşün güzel şeyler olsun canım Allah hepimize nasip etsin inşallahh böylr güzel bir duyguyuÇok ederim canım inşallah bı an çok heveslendimde belki yarında bakarim bida bı anda da geri bı boşa heves ettim hissi geldi
Aynı şeyleri yaşamışız. Ben de kızıma ilk denemede hamile kalmıştım..2.de ilk denemede oldu derken 5 haftalıkken kimyasal gebelik yaşadım. Düşük yaptım. Şimdi 3.aydayım, bakalım bu 3.ay nasıl olacak..Aynıyız canım. Benim de kızım ilk denemede olmuştu. Geçen ay da pozitifi gördüğümde ne havalar atıyorum ikisi de ilk denemede oldu diye ama sonu hüsran oldu maalesef kimyasal.
Bu ay 2.denememiz bakalım.
Sen de kimyasal geçirmişsin galiba benim gibiBen de aman dogum tatillere denk gelmesin diye diye cocuk oldu 4
Aha onun gibi bendekide çok hafif arada giriyor böyle bide rahmin üstne elimi koyunca bi sertlik hissediyorumBenim bugun regl olacak gibi ağrıdan dahada hafif bi ağrı hissediyorum canım. Hayırlısı tabi kafayı yemişte olabilirim
Ben de aman dogum tatillere denk gelmesin diye diye cocuk oldu 4
Kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor diyorlar bakalım tutacak mı. Bu ay pek ümidim yok gerçi hayırlısı..Aynı şeyleri yaşamışız. Ben de kızıma ilk denemede hamile kalmıştım..2.de ilk denemede oldu derken 5 haftalıkken kimyasal gebelik yaşadım. Düşük yaptım. Şimdi 3.aydayım, bakalım bu 3.ay nasıl olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?