Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kullanmıştım. 14. Gün ovülasyonda pil görünmüştü, o günü değerlendirmiştik ertesi gün birden silinmişti ama olmadı. O zaman benim bat şu an 21 nisan görünüyor
Çatlama hangi tarihte olduysa. Onun üstüne 14 gün sayıcaksın. 14. Gün reglm geliyor benim. Hep aynısı oluyor

Aynen ya ilk gebeligm ilk aydan olunca bir ozguven vardim aldim havami.oturuyorm. benm kimyasal oldu ya indallh bu ay gebe kalmami engellemez bir oneksikti
O ozguven bende de vardı havamızı aldik rabbim dedi sizin istediginiz zamanda degil benim istedigim zamanda olur

Bu ay bence havalardan boyle oldu bize baska bi aciklamasi yok cogu kisi boyle olmuş mwvsim geçişi olabilir mi ?

Benim bugun regl olacak gibi ağrıdan dahada hafif bi ağrı hissediyorum canım. Hayırlısı tabi kafayı yemişte olabilirim

Doğru peki çatlayp çatlamadığını kendi kendimize bulmanın bir yolu yok değil mi
Aslında akıntını takıp edersen anlarsın. Benim pikken şeffaf sıvı akıntı gelmeye başlıyor. Çatladığında daha kıvamlı ve rengi beyaz oluyor ordan anlayabilirsin..

Bence biraz daha bekle canm bazen erken gebelik testi bilr o kadar erken göstermiyoo 3 gün kala yap bnce dayanabilir misin bilemiyorn ama umarum vardır canm Allah gönlüne göre versin
Çok ederim canım inşallah bı an çok heveslendimde belki yarında bakarim bida bı anda da geri bı boşa heves ettim hissi geldi

3 Nisan beni de ekler misin

Bu ay bence havalardan boyle oldu bize baska bi aciklamasi yok cogu kisi boyle olmuş mwvsim geçişi olabilir mi ?
Mevsim sizn orada bizum burası gibi mi dersin
Ben artık neyi neye bağlayacağımı bilmediğim için saldım canım ne hali varsa görsün test gelsin değerlendirip köşeme çekilecem. Biz onu kurcaladıkça bizimle oynuyor resmen

Aynen ya ilk gebeligm ilk aydan olunca bir ozguven vardim aldim havami.oturuyorm. benm kimyasal oldu ya indallh bu ay gebe kalmami engellemez bir oneksikti
Aynıyız canım. Benim de kızım ilk denemede olmuştu. Geçen ay da pozitifi gördüğümde ne havalar atıyorum ikisi de ilk denemede oldu diye ama sonu hüsran oldu maalesef kimyasal.
Bu ay 2.denememiz bakalım.

Aynıyız canım. Benim de kızım ilk denemede olmuştu. Geçen ay da pozitifi gördüğümde ne havalar atıyorum ikisi de ilk denemede oldu diye ama sonu hüsran oldu maalesef kimyasal.
Bu ay 2.denememiz bakalım.
Aynı şeyleri yaşamışız. Ben de kızıma ilk denemede hamile kalmıştım..2.de ilk denemede oldu derken 5 haftalıkken kimyasal gebelik yaşadım. Düşük yaptım. Şimdi 3.aydayım, bakalım bu 3.ay nasıl olacak..

Kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor diyorlar bakalım tutacak mı. Bu ay pek ümidim yok gerçi hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…