Nişan Nişan Arabasının Arkasına Ne yazdıralım ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

_ASK_MELEGI_

YÜR£GİM£~ßİR~C£MR£~DÜ$TÜ
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
20
0
36
Diğer
selam kızlar.
Allah izin verirse 21 kasımda nişanımız olacak.Sizlerden bir ricam olacak. Nişan arabamızın arkasına alışılagelmiş 'NİŞANLANIYORUZ', 'MUTLUYUZ' gibi sözler yazdırmak istemiyoruz (farklı olsun yani ) sizlerin önerebileceği bişey varmı.. zemuszemus

Şimdiden hepinize çok tşk ediyorum

başka ne yazdırabilirsin ki düğün olmuş olsaydı GAME OVER yazdırman güzel olurdu ama nişanada gitmezki :) sanırım başka seçeneğin yok sende bizim gibi sıradan olucaksın :))))

pazar gunu bır gelın arabasının arkasında gördüm ''Annemin Güzel Gelini'' yazıyordu bayıldım doğrusu tabı bu damat beye nasıl soylenır blıemyorum kendısının dusunmesı lazım :) he gelin güzelmiydi diye soran olursa bence değildi ama beğenene beğenmiş mutluuklar dılerım onlaradaa.......

bişey dicem ilk defa duydum bunu nişanda da araba süsletiliyormu_? bizim burda öyle birşey yok da merakımdan soruyorum

başka ne yazdırabilirsin ki düğün olmuş olsaydı GAME OVER yazdırman güzel olurdu ama nişanada gitmezki :) sanırım başka seçeneğin yok sende bizim gibi sıradan olucaksın :))))

biraz beyin jimnastiği yaparsak güzel şeyler bulacağımıza inanıyorum yerimseniben

nişanlıma söylesem tabiki yazdıralım der altına Annemin yakışıklı damadı yazdırmak kaidesiyle

dunyam oydu oda benım oldu yazın cok guzel bence ama nısanı olurmu bılemem............

güzelmiş sağolun tşk ediyorum

nişanda bende duymamıstım araba süsletildigini ve mersinliyim size yakınım yani ama bence nişanda farklı deilde dugunde farklı bişi yazdırın ne bilim daha özel olsun

Sıze bısey soylıyım mı bence bu kadar ınce dusunmeyın cok yıpranırsınız bosver bı suslet yeter ozaman gercekten sıkıntı yapmana degmez........dugununde damat dusunsun yapsın : )

Sıze bısey soylıyım mı bence bu kadar ınce dusunmeyın cok yıpranırsınız bosver bı suslet yeter ozaman gercekten sıkıntı yapmana degmez........dugununde damat dusunsun yapsın : )

biraz daha araştırıcam bişey bulamazsam benimkide klasik bişey olur heralde :kedi:

öncelikle hayırlı ugurlu olsun hemşocummma.s.
ben adanalıyım ama suanda doguda bi ildeyim eşim polis tayinimiz cıktı buraya geldik.....
bende annemin tek ve güzel gelini olabilir dicektim ama sölemiş bi arkadas.....
iyiki varsın canım....yada seninle bir ömür boyu.....olabilirmi.....
nişanlanıyoruz mutluyuz da gayet hoş ama degişik olsun istiyosan arastımaya devam edin canım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bağlılık halkasının takma zamanı gibi birşey olabilir ama sanırım uzun oldu dilerim gönlüne uygun birşey bulabilirsin

tşk ediyorum sağolasın hemşomm

bağlılık halkasının takma zamanı gibi birşey olabilir ama sanırım uzun oldu dilerim gönlüne uygun birşey bulabilirsin

buda çok hoşmuş tşkler ilginiz için...

ben ilk olarak KÖRDÜĞÜM GİBİ yazdırmayı düşünmüştüm daha güzel bişey bulursam o olur olmazsa bunu yazdırıcam.. Kördüğüm gibi yazdırmayı düşünmemin nedeni Peygamber Efendimizin bu hikayesi çok büyülemişti beni ilk okuduğumda...

.......................

Hz.Aişe, Peygamberimizle yeni evlenmişti.Eşinin kendisini sevip sevmedigini merak etmekteydi,ya da kendisini ne kadar ve nasıl sevdigini…Hz.Aişe bu düşüncesini Peygamber Efendimizle konusmadan edemedi.

“Ey Allah’ın Resulü,beni seviyor musun?”

“evet,Ya Aişe tabi seviyorum!”

Aişe dahasını da merak ediyordu,acaba nasıl seviyordu?Hemen sordu:

“beni nasıl seviyorsun?”

Peygamberimiz sevgi şeklini tanımladı eşine;

“kördüğüm gibi.”

bu cevap Hz. Aişe’yi cok sevindirdi,çünkü kördügüm açılamazdı.Açılmayan, bitmeyen sırlı bir sevgi demekti.
Alacagı cevap onu çok mutlu ettigi için,Hz. Aişe sık sık sorardı:

“Ey Allah’in Resulü, kördüğüm ne alemde?”

Peygamberimiz,Hz.Aişe’yi memnun eden cevabı verirdi her defasında:

“ilk günkü gibi…”

peygamber efendimizin hikayesi gerçekten çok güzell olabilir değişik bişeyyy nişanda bu kadar kafa yorarsan düğünde sen yanmışın demektir arkadaşımmm benden söylemesiii :)))))

peygamber efendimizin hikayesi gerçekten çok güzell olabilir değişik bişeyyy nişanda bu kadar kafa yorarsan düğünde sen yanmışın demektir arkadaşımmm benden söylemesiii :)))))

Düğünede BEKARLIK SULTANLIKSA EVLİLİK KRALLIKTIR gibi bişey olabilir(tabi o zamana kadar beynimi biraz daha yorarım kesin :)) Ben butür detayları düşünmeyi seviyorum Rabbim büyük imtihanlarla sınamasında beynim bu tür tatlı heyecanlarla yorulsun

peygamber efendimizin hikayesi çok güzelmiş ve çok anlamlı

Beğendiğinize çok sevindim.Tşk ediyorum

bende bilmiyordum bu hikayeyi çok güzelmiş gerçekten..bence aklındakinden vaz geçme öyleyse onu yazdır:)) ama o zamanda okuyanlar yanlış anlar mı hani kördüğüm ya..bize kötü anlamlı bişey gibi geliyor ama aslında ince anlamlıymış:))

bende bilmiyodum nişandada süsletildiğini ama öğreniyorum iyi oluyo peki bişey sorucam düğün gibi konvoyda oluyomu,

ben bi düğünde görmüştüm başımız göğe erdi yazıyodu

aslında şöyle birşey duymuştum. klasik yazıların dışında farklı yazılar yazdırmak bir kaç gün sürüyormş. ondan bence arabanızı süsleticeğiniz yer ile önceden gidip görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…