- Konu Sahibi _ASK_MELEGI_
-
başka ne yazdırabilirsin ki düğün olmuş olsaydı GAME OVER yazdırman güzel olurdu ama nişanada gitmezki :) sanırım başka seçeneğin yok sende bizim gibi sıradan olucaksın :))))
pazar gunu bır gelın arabasının arkasında gördüm ''Annemin Güzel Gelini'' yazıyordu bayıldım doğrusu tabı bu damat beye nasıl soylenır blıemyorum kendısının dusunmesı lazım :) he gelin güzelmiydi diye soran olursa bence değildi ama beğenene beğenmiş mutluuklar dılerım onlaradaa.......
dunyam oydu oda benım oldu yazın cok guzel bence ama nısanı olurmu bılemem............
bişey dicem ilk defa duydum bunu nişanda da araba süsletiliyormu_? bizim burda öyle birşey yok da merakımdan soruyorum
ee bunu damadın düşünmesi lazım ...aklinialirimsmile
Sıze bısey soylıyım mı bence bu kadar ınce dusunmeyın cok yıpranırsınız bosver bı suslet yeter ozaman gercekten sıkıntı yapmana degmez........dugununde damat dusunsun yapsın : )
öncelikle hayırlı ugurlu olsun hemşocummma.s.
ben adanalıyım ama suanda doguda bi ildeyim eşim polis tayinimiz cıktı buraya geldik.....
bende annemin tek ve güzel gelini olabilir dicektim ama sölemiş bi arkadas.....
iyiki varsın canım....yada seninle bir ömür boyu.....olabilirmi.....
nişanlanıyoruz mutluyuz da gayet hoş ama degişik olsun istiyosan arastımaya devam edin canım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
bağlılık halkasının takma zamanı gibi birşey olabilir ama sanırım uzun oldu dilerim gönlüne uygun birşey bulabilirsin
peygamber efendimizin hikayesi gerçekten çok güzell olabilir değişik bişeyyy nişanda bu kadar kafa yorarsan düğünde sen yanmışın demektir arkadaşımmm benden söylemesiii :)))))
peygamber efendimizin hikayesi çok güzelmiş ve çok anlamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?