Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Bende de belirti yok Sağ kasikta derinden ince bir sızı var k kadar

Kızlar sizin akıntınız oldu mu olduysa şekli şemali nasıl. Acaba fitil mi yapıyor ben de arada hafif sarımsı arada şeffaf sanki yumurtlama zamanındaki gibi bir akıntı oluyor sizi merak ettim
Evet bnmde akintim var afedersiniz hemen hemen nerdeyse hep islak camasirim. Daha önce hic bu kadar akıntım olmadi. Fitil yapiyor olabilir mi

Kızlar doktordan döndüm , kan sonucum 88 çıktı
Ay maşallahh canım hadi gözün aydın
Benim sarı çok az oluyor. Fitilin etkisi olabilir canım. Gerçi ben de hiç belirti yok. Senin ağrın sızın var mı?
Fitil etkisimi tam bilemedim ben de. Beyaz tortulu da oluyor o fitil orası kesin :)) ağrım ilk gün oldu sadece birde azönce tam kasıklarımım ortasına bıçak saplanır gibi oldu geçti
Benim de sarımsı oldu şeffaf olmadı hiç
Ben de çok garipliklikler var :))
Evet bnmde akintim var afedersiniz hemen hemen nerdeyse hep islak camasirim. Daha önce hic bu kadar akıntım olmadi. Fitil yapiyor olabilir mi
Su gibiyim bende sürekli. Hem sulu hem yumurta akı gibi bi sarı bir şeffaf renk arada ilaçtan dolayı beyaz tortulu sonum hayır olsun :))

Amin canım çok sevindimm bebişin seninle sağlıkla gelsin

Tebriklerr canımm sağlıkla kucağına al inşallahh

Canım canım tebrik ederim muhteşem bir değer. Sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Allah. Bize dua et canım nolur

Kızlar sizin akıntınız oldu mu olduysa şekli şemali nasıl. Acaba fitil mi yapıyor ben de arada hafif sarımsı arada şeffaf sanki yumurtlama zamanındaki gibi bir akıntı oluyor sizi merak ettim
Herkesin akıntısı var benim normalde olan akıntım bile kesildi
Benim sarı çok az oluyor. Fitilin etkisi olabilir canım. Gerçi ben de hiç belirti yok. Senin ağrın sızın var mı?
Sol tarafım ve sol bacağım benim hep ağrıyo Bi de belim iki gündür
Cok sevindimm artış var saglıkla gelsin

Benim de sarımsı oldu şeffaf olmadı hiç

İnşallah kuzum. Hep sancılı msjları okuyunca ben de mi bi sorun var diye düşünmeye başladım. Belirtisiz de hamile kalanları okudum gerçi ama insan şüpheleniyor işte
Bu kadar belirti yaşayanın da olmayabilir bu ağrıların da neden olduğunu bilmiyoruz ki
Canım bisey sorcam doktor takviye verdi mi hic folik asit ya da baska bisey merak ettim
Ben şu an da kullanıyorum folik asit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…