Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

P pptyaaaa H hzl00 Birsey sorcam hamile arkadaslarım sizde lekelenme oldu mu az önce oldu benim açık kahve normalde adetim de öyle başlar çok moralim bozuldu kan sonucum da yarın çıkcak
Canım bende öyle lekelenme olmadı ama doktorum kanaman olursa korkma yerleşme kanaması olabilir dedi bende ilk hafta inanılmaz göğüslerim acıyordu ve belim çok ağrıyordu adet sancısı gibi ve ciddi bir şekilde ellerim ayaklarım burnum üşüyordu

Canım adet 2 nisanda oldum ama benim hep 4 gün fln geri geliyor tam kestiremiyorum haftaya perşembe gibi yanı asılamanın tam 14. Günü senin ne zaman?

Canım adet 2 nisanda oldum ama benim hep 4 gün fln geri geliyor tam kestiremiyorum haftaya perşembe gibi yanı asılamanın tam 14. Günü senin ne zaman?
Benim normalde döngüm kısa 24 gün sürüyor ama klomen kullanınca uzuyor. Normalde haftaya salı 25 nisan bat ama ben aşılama günün esas alacağım ve aşılamadan 14 gün sonra 27 Nisan Perşembe olarak düşünüyorum. Allah nasip eder gecikirsem de cuma idrar testi yapacağım. Doktorum aslında ne idrar ne kan hiç bir testi yapmamı istemiyor. Gecikme olduktan bir kaç gün sonra gel ultrasonla bakalım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…