- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Sağolasın kuzum Allah razı olsun darısı başınaTebrikler cnm gözün aydin
Telegram grubu mu açsak ne yapsak
Evet canım ya Telegram çok iyi olur gerçekten
Canım listeyi buraya yapsak keşke. Benim telegramım yok.Kızlar hepinizi etiketleyemedim grup kurdum katılalım listeyi oraya yapalım
Beninde yoktu valla burası için indirdim. Telefon numarası gözükmüyor indirebilirsinCanım listeyi buraya yapsak keşke. Benim telegramım yok.
Numaradan değil canım. İşim gereği telefonumda msj trafiği çok yoğun. Bir de onu indirirsem ordan da hücum ederler. O sebeple indirmemeyi tercih ediyorum. Neyse sağlık olsunBeninde yoktu valla burası için indirdim. Telefon numarası gözükmüyor indirebilirsin
Canım bende öyle lekelenme olmadı ama doktorum kanaman olursa korkma yerleşme kanaması olabilir dedi bende ilk hafta inanılmaz göğüslerim acıyordu ve belim çok ağrıyordu adet sancısı gibi ve ciddi bir şekilde ellerim ayaklarım burnum üşüyordu
Amin cnm cumlemizede bana da insallahSağolasın kuzum Allah razı olsun darısı başına
Canım valla bende de sancı falan yok yaİnşallah kuzum. Hep sancılı msjları okuyunca ben de mi bi sorun var diye düşünmeye başladım. Belirtisiz de hamile kalanları okudum gerçi ama insan şüpheleniyor işte
Aynı gün aşılama ve belirtisiz bir şekilde devam ediyoruz bakalım yolculuğumuzaCanım valla bende de sancı falan yok ya
O ne canımAynı gün aşılama ve belirtisiz bir şekilde devam ediyoruz bakalım yolculuğumuzasenin bat hangi gün kuzum?
sat: adetin başlama günü, bat: sonraki adet olacağın gün (örnek: sat 1 Nisan, bat 25 nisan gibi, başlangıç ve bitiş).. buralarda bu kavramları öğreniyorsun. Ben de başta şaşırmıştım bu kelimeler ne diyeO ne canım
Canım adet 2 nisanda oldum ama benim hep 4 gün fln geri geliyor tam kestiremiyorum haftaya perşembe gibi yanı asılamanın tam 14. Günü senin ne zaman?sat: adetin başlama günü, bat: sonraki adet olacağın gün (örnek: sat 1 Nisan, bat 25 nisan gibi, başlangıç ve bitiş).. buralarda bu kavramları öğreniyorsun. Ben de başta şaşırmıştım bu kelimeler ne diye
Benim normalde döngüm kısa 24 gün sürüyor ama klomen kullanınca uzuyor. Normalde haftaya salı 25 nisan bat ama ben aşılama günün esas alacağım ve aşılamadan 14 gün sonra 27 Nisan Perşembe olarak düşünüyorum. Allah nasip eder gecikirsem de cuma idrar testi yapacağım. Doktorum aslında ne idrar ne kan hiç bir testi yapmamı istemiyor. Gecikme olduktan bir kaç gün sonra gel ultrasonla bakalım diyor.Canım adet 2 nisanda oldum ama benim hep 4 gün fln geri geliyor tam kestiremiyorum haftaya perşembe gibi yanı asılamanın tam 14. Günü senin ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?