- 17 Mayıs 2022
- 989
- 421
- 53
- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Aynı günlerimiz işte ikimizin de. 11. Gün erken gebelık testi yapanlar olmuş ben de yapsam mı diye düşünüyorum ama korkuyorumBenim normalde döngüm kısa 24 gün sürüyor ama klomen kullanınca uzuyor. Normalde haftaya salı 25 nisan bat ama ben aşılama günün esas alacağım ve aşılamadan 14 gün sonra 27 Nisan Perşembe olarak düşünüyorum. Allah nasip eder gecikirsem de cuma idrar testi yapacağım. Doktorum aslında ne idrar ne kan hiç bir testi yapmamı istemiyor. Gecikme olduktan bir kaç gün sonra gel ultrasonla bakalım diyor.
Evet yapılabiliyor ama ben cesaret edemem. Çok yanıltıcı da olabiliyor. Belki sen denersinAynı günlerimiz işte ikimizin de. 11. Gün erken gebelık testi yapanlar olmuş ben de yapsam mı diye düşünüyorum ama korkuyorum
Bilmiyorum korkuyorumEvet yapılabiliyor ama ben cesaret edemem. Çok yanıltıcı da olabiliyor. Belki sen denersin
Kız benim msjları okuya okuya kendi kendime ağrıtıyor gibi oluyorum. Hep kasık ağrısı mesajları okuyunca psikolojik olarak bi sızladı gibi oldu ama aslında yok walla ben de ağrı mağrı. Biraz önce bi zıpladım gibi oldu o zaman hissettim yumurtalarımın olduğu tarafı ama öyle sancı girmesi hiç yokBilmiyorum korkuyorumsanki kasıklarımda hafif ağrı var sen de var mı bişey?
Evet okudukça oluyo olabilirKız benim msjları okuya okuya kendi kendime ağrıtıyor gibi oluyorum. Hep kasık ağrısı mesajları okuyunca psikolojik olarak bi sızladı gibi oldu ama aslında yok walla ben de ağrı mağrı. Biraz önce bi zıpladım gibi oldu o zaman hissettim yumurtalarımın olduğu tarafı ama öyle sancı girmesi hiç yokhafif akıntım başladı gibi, göğüs hassasiyeti var gibi. Ama şöyle kesin şu var diyemiyorum walla.
İnşallah canım. 6 Nisan aşılaman +14 gün ayın 20si yapıyor. Lekelenme bir iki gün önceden olabiliyor diye okumuştum. Umarım sadece lekelenmedir.Wc gittikce leke olarak geliyor ama koyu kahveye dönmedi yerlesmedir insallah
Ben ben ben@pptyaaaa P Pinklady06 J jester H hzl00 Nisan aşılama yaptıranlar @Hayirlisi123Haziran1907 edahandro @evremm22
Ay canım bende artık tek çizgilere o kadar alıştım ki iğneden sonra bi test yapayımda bi kere de olsa şu çifti göreyim diye düşünüyorum artıkYa kızlar iğne etkisi ne zaman geçiyo aşılamanın 7. İğnenin 9. Günü tüh yalanda olsa şu hcg de yine çift göremedim ilk testim
Femara daha mı etkili canım klomene göreAyyy aminiğneli vermedi bana doktor femera kullandım. Klomen kullansam daha çok yumurtam büyürmüş ama şimdi femera çok büyütmeyecek dedi. Pazartesi yine yumurta kontrolüm var çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah güzel olur her şey. Bi doktor %8 şans demişti aşılama şansı için ama bu doktorum %20 dedi inşallah inşallah tutar
Diyarbakır da hangi hastanede yaptın canım tuttu mu acaba.bende dbakırda yımDiyarbakırdayım , evet diğer özel hastanelere kıyasla daha uyguna geldi
Hangi doktora gidiyorsun canımDiyarbakırdayım , evet diğer özel hastanelere kıyasla daha uyguna geldi
Tuttu canım Özel Genesis hastanesine gittim Beşire Aydın Öztürk hoca , ilk aşılamamdıDiyarbakır da hangi hastanede yaptın canım tuttu mu acaba.bende dbakırda yım
Bende olmadı ama az da olsa hafif lekelenmeler normal tabiWc gittikce leke olarak geliyor ama koyu kahveye dönmedi yerlesmedir insallah
Valla bilmiyorum ki doktor şey demişti klomen kullansaydın daha çok sayıda yumurta büyürdü dediFemara daha mı etkili canım klomene göre
Bende memorial gidiyorum bakalımTuttu canım Özel Genesis hastanesine gittim Beşire Aydın Öztürk hoca , ilk aşılamamdı
Pko varmı sizde acaba canımTuttu canım Özel Genesis hastanesine gittim Beşire Aydın Öztürk hoca , ilk aşılamamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?