Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Aynı günlerimiz işte ikimizin de. 11. Gün erken gebelık testi yapanlar olmuş ben de yapsam mı diye düşünüyorum ama korkuyorum

Bilmiyorum korkuyorum sanki kasıklarımda hafif ağrı var sen de var mı bişey?
Kız benim msjları okuya okuya kendi kendime ağrıtıyor gibi oluyorum. Hep kasık ağrısı mesajları okuyunca psikolojik olarak bi sızladı gibi oldu ama aslında yok walla ben de ağrı mağrı. Biraz önce bi zıpladım gibi oldu o zaman hissettim yumurtalarımın olduğu tarafı ama öyle sancı girmesi hiç yok hafif akıntım başladı gibi, göğüs hassasiyeti var gibi. Ama şöyle kesin şu var diyemiyorum walla.

Evet okudukça oluyo olabilir gögüs hassssiyeti de akıntı da yok bende

Ya kızlar iğne etkisi ne zaman geçiyo aşılamanın 7. İğnenin 9. Günü tüh yalanda olsa şu hcg de yine çift göremedim ilk testim

Eklentiler

• IMG_9567.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 43
Ya kızlar iğne etkisi ne zaman geçiyo aşılamanın 7. İğnenin 9. Günü tüh yalanda olsa şu hcg de yine çift göremedim ilk testim
Ay canım bende artık tek çizgilere o kadar alıştım ki iğneden sonra bi test yapayımda bi kere de olsa şu çifti göreyim diye düşünüyorum artık

Femara daha mı etkili canım klomene göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…