Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Ya kızlar iğne etkisi ne zaman geçiyo aşılamanın 7. İğnenin 9. Günü tüh yalanda olsa şu hcg de yine çift göremedim ilk testim
Hafiften var kuzum. Ben karartı gördüm. Acele etme. Ya her gün takip edip bittiği günü yakala (muhtemelen 11. Gün) ya da adet gecikince yap. Yoksa çok üzücü olabiliyor bu testler.

Ya kızlar iğne etkisi ne zaman geçiyo aşılamanın 7. İğnenin 9. Günü tüh yalanda olsa şu hcg de yine çift göremedim ilk testim
İğnenin ertesi günden saymaya başlayarak 10.gün çizgi yoktu bende etkisi geçmişti senin bu testte hafif de olsa gölge gibi çizgi var duruyor, bence 3 gün sonra duzenli yapmaya başla takip etmek de yoruyor

Hafiften var kuzum. Ben karartı gördüm. Acele etme. Ya her gün takip edip bittiği günü yakala (muhtemelen 11. Gün) ya da adet gecikince yap. Yoksa çok üzücü olabiliyor bu testler.

İğnenin ertesi günden saymaya başlayarak 10.gün çizgi yoktu bende etkisi geçmişti senin bu testte hafif de olsa gölge gibi çizgi var duruyor, bence 3 gün sonra duzenli yapmaya başla takip etmek de yoruyor
Elf gözlerinize hayranım kızlar bak vallahi ben zorladım acaba biz yerini biliyoruz çizginin ondan mı görünüyor bize

Bakalım canım beklemiyorum zaten yüne de bir umut işte

A
Ah kurban olduğum yakalanacak bişey yok
Allah'tan ümit kesilmez canım hiç hiç öyle düşünme. İnşallah hepimizin bebişleri olur ama bak şunu bile görebiliriz: senin olur, bizim bu ay boş geçer. Olur mu olur. Bu işler hiç hesap kitap sayı mayı işi değil kuzum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canım

BETA 20 ÇIKTII Daha çok küçük miniğim inşallah sağlıklı bir gebelik olur hafif leke oluyor korkuyorum dua edin olur mu
Masallah maşallah rabbim arttirsin insallah. Asilama dahil kacinci gunde test verdin cnm belirtin varmi ?
[/QUOTE]

Aşılama dahil 12de verdim canım yarın tekrar vereceğim belirti adet olcak gibi hafif sancık ve leke var onun disinda yok hic

Masallah maşallah rabbim arttirsin insallah. Asilama dahil kacinci gunde test verdin cnm belirtin varmi ?

Aşılama dahil 12de verdim canım yarın tekrar vereceğim belirti adet olcak gibi hafif sancık ve leke var onun disinda yok hic
[/QUOTE]
Anladim cnm inşallah sağlıklı gebelik olur. Sey kadet test yaptinmi acaba ? Orada da belli olur mu ki

Anladim cnm inşallah sağlıklı gebelik olur. Sey kadet test yaptinmi acaba ? Orada da belli olur mu ki
[/QUOTE]

Dünkü mesajlarımda var test bakabilirsin erkende de kasette de silik çıkıyor

M Mrv135 Bu arada konudan bağımsız mesaj alıntılarken gri kutucuğu silmene gerek yok onun altına yazman gerek o yüzden yazdıkların öyle geliyor hatta bazılarında senin yazdıklarını ben yazmışım gibi olmuş şimdi farkettim

Yaq Ya silmedim aslinda da telefondan kaynakli oldu sanırım yada yanlislikla oldu bende onu anlamaya calisiyordum neden oyle oldu diye

Aşılama günü hariç 5. Günden sesleniyorum. Yumurtalarını hareket ettikçe hissediyorum ama sancı gibi değil. Geriden gelen yumurtam da çatlıyor olabilir veya kiste çevirmiş olabilir. Başka da farklı bir durumum yok kızlar. Sizlerde durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…