- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Aldığım her nefeste belirti arayan benAşılama günü hariç 5. Günden sesleniyorum. Yumurtalarını hareket ettikçe hissediyorum ama sancı gibi değil. Geriden gelen yumurtam da çatlıyor olabilir veya kiste çevirmiş olabilir. Başka da farklı bir durumum yok kızlar. Sizlerde durum nedir?
Aynen yaaaAldığım her nefeste belirti arayan benönümde iki tane bomba var sanki.. Çok Uyuyorum bide..
Ben hem.telegramdayim hemde buralardayim
Siz gidince Buralar sessizleşti iyice grupta çıt yok burdaBen hem.telegramdayim hemde buralardayim
Sende gel telegramaSiz gidince Buralar sessizleşti iyice grupta çıt yok burdabaşka topiklere kaydım ben de mecbur
Telegram indirmiyorum canım ben işim gereği. Hiç ona da bulaşmaak istemiyorum walla.Sende gel telegrama
Peki cnm sen bilirsin:)Telegram indirmiyorum canım ben işim gereği. Hiç ona da bulaşmaak istemiyorum walla.İdare ediyorum burda
Belirtisiz yola devam ediyorum kuzum sen de nasıl?edahandro nasıl durumlar kuzum sende??
Amaan ben bir garip hallerdeyim.. Galiba kendimde belirti aramaktan yoruldumBelirtisiz yola devam ediyorum kuzum sen de nasıl?
Canım senle aynı gun asılama yaptırdık galıba bende kasık ağrısı var ya 2 gündür sende varmıBelirtisiz yola devam ediyorum kuzum sen de nasıl?
Oo maşallah maşallah Allah artirsin sağlıklı gebelik olur insallah... belirtilerin var mi cnm ?Betam bugün 82 çıktı aşılama dahil 14.gündeyimmUmutla bekleyen arkadaşlarım Allah size de pozitif görmeyi nasip etsin, hepimize saglıklı gebelik saglıklı evlatlar nasip etsin
Bir güzel haber dahaBetam bugün 82 çıktı aşılama dahil 14.gündeyimmUmutla bekleyen arkadaşlarım Allah size de pozitif görmeyi nasip etsin, hepimize saglıklı gebelik saglıklı evlatlar nasip etsin
Adet olcakmış gibi hafif ağrı giriyor onun dısında yok canım bir de pzt akşamdan beri hafif leke oluyor ama yerleşmeden oldu sanırımOo maşallah maşallah Allah artirsin sağlıklı gebelik olur insallah... belirtilerin var mi cnm ?
İnşallah canım darısı sizlere bu grup uğur getirsinBir güzel haber dahatebrik ediyorum sağlıkla devam eder inşallah canım
Ben de hiç yok canım. Bomboş hissediyorum. Hatta geçen ayların birinde de o kadar hamile hissediyordum ki kesin var diyorum o ay boş geçmişti. İnşallah şimdi belirtin yok ama vardır bebiş yaa. Gerçekten zaman geçmiyor. Saat sayıyorum. Bir de hüsrana uğrarsam, tutmazsa ağlayacağğım sanırım bu ay.Canım senle aynı gun asılama yaptırdık galıba bende kasık ağrısı var ya 2 gündür sende varmı
Ay nasıl seviniyorum anlatamam canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok çok mutlu bir haber şu verdiğn. Ne güzel yükselmiş maşallah bebişine maaşaalllaah ona.Betam bugün 82 çıktı aşılama dahil 14.gündeyimmUmutla bekleyen arkadaşlarım Allah size de pozitif görmeyi nasip etsin, hepimize saglıklı gebelik saglıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?