Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Aldığım her nefeste belirti arayan ben önümde iki tane bomba var sanki.. Çok Uyuyorum bide..

Oo maşallah maşallah Allah artirsin sağlıklı gebelik olur insallah... belirtilerin var mi cnm ?
Adet olcakmış gibi hafif ağrı giriyor onun dısında yok canım bir de pzt akşamdan beri hafif leke oluyor ama yerleşmeden oldu sanırım
Bir güzel haber daha tebrik ediyorum sağlıkla devam eder inşallah canım
İnşallah canım darısı sizlere bu grup uğur getirsin

Canım senle aynı gun asılama yaptırdık galıba bende kasık ağrısı var ya 2 gündür sende varmı
Ben de hiç yok canım. Bomboş hissediyorum. Hatta geçen ayların birinde de o kadar hamile hissediyordum ki kesin var diyorum o ay boş geçmişti. İnşallah şimdi belirtin yok ama vardır bebiş yaa. Gerçekten zaman geçmiyor. Saat sayıyorum. Bir de hüsrana uğrarsam, tutmazsa ağlayacağğım sanırım bu ay.

Betam bugün 82 çıktı aşılama dahil 14.gündeyimm Umutla bekleyen arkadaşlarım Allah size de pozitif görmeyi nasip etsin, hepimize saglıklı gebelik saglıklı evlatlar nasip etsin
Ay nasıl seviniyorum anlatamam canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok çok mutlu bir haber şu verdiğn. Ne güzel yükselmiş maşallah bebişine maaşaalllaah ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…