- 17 Mayıs 2022
- 989
- 421
- 53
- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Bende cok üzülücem gerçekten. Kasıklarım baya ağrıyo dun ve bugun galiba olmadıBen de hiç yok canım. Bomboş hissediyorum. Hatta geçen ayların birinde de o kadar hamile hissediyordum ki kesin var diyorum o ay boş geçmişti. İnşallah şimdi belirtin yok ama vardır bebiş yaa. Gerçekten zaman geçmiyor. Saat sayıyorum. Bir de hüsrana uğrarsam, tutmazsa ağlayacağğım sanırım bu ay.
Benimde kasiklarim agriyorBende cok üzülücem gerçekten. Kasıklarım baya ağrıyo dun ve bugun galiba olmadı
Cok sagol canım sizden de guzel haberler alcaz inaniyorumAy nasıl seviniyorum anlatamam canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok çok mutlu bir haber şu verdiğn. Ne güzel yükselmiş maşallah bebişine maaşaalllaah ona.
Sağol canım inşallah dediğin gbi olur. Sen zaten umut oldun banaCok sagol canım sizden de guzel haberler alcaz inaniyorum
Bu arada belirti aramayın herkesin bunyesi farklı bende hala göğüs hassasiyeti sızlama vs yok mesela sadece adet olcakmış gibi karnımda ara sıra agrı oluyor
Canım aşılama tüp bebek gibi değil. Kalkabilirsin. Gündelik hayatına dönebilirsin. İkinci denemenmiş sen daha tecrübeliyim benim ilk canım daha.Kızlar merhaba bugün benim ilk günüm aşılama oldum kac gun kalkmayım sağ yumurtalikta ağrı var bugun Protestan fitil verdi 2. Deneme Rabbım emeklerimizi boşa cikarmasin
Yaaaaa çok üzüldüm. Hayret ya. İnşallah bu doktorun iyidir iyi olarak da devam eder canım. Benim doktorum hiçbirşeyden sakınmamamı söyledi. Hatta bana fitil, ilaç falan da vermedi. İnşallah güzel haberlerini alırsın kuzum. Benim de daha 6. Günüm aşılamadan sonra. Dakikalar geçmiyor.İlkini yumurta büyütme işlemi yaptı ve doktorum tamamıyle yanlış ilaclar kullanmış yumurtaliklarmi çok büyüttü ağrıdan ölecektim bu ikinci doktorum ve ilk doktor bana hiç bilgilendirme yapmamıştı
İyi kız niye ümitsizliğe kapılıyorsun. Bir sürü kişi de kasık ağrısı var. Ben de hiç ağrım yok diye üzülüomBende cok üzülücem gerçekten. Kasıklarım baya ağrıyo dun ve bugun galiba olmadı
Valla benimde kasık ağrım var bana da olmadi gibi geliyor ne yalan soyliyyeimİyi kız niye ümitsizliğe kapılıyorsun. Bir sürü kişi de kasık ağrısı var. Ben de hiç ağrım yok diye üzülüomkadın olmak zor kız. Herşeye üzülüyoruz
Bana da gunluk hayatina devam et ağır ev işi yapma yeter dedi hatta aşılama sonrası yarım saat yatarım diye dusunmustum 15dk yeterli dediDoktorum hemşireler bugün çok hasas davrandi ayagimi bile atarken yavaş yavaş felan dediler korkuyorum.simdi kalkmaya
Ama adet ağrısı gibi://İyi kız niye ümitsizliğe kapılıyorsun. Bir sürü kişi de kasık ağrısı var. Ben de hiç ağrım yok diye üzülüomkadın olmak zor kız. Herşeye üzülüyoruz
Bende de adet agrısı var ama hamileyim umutsuzluga kapılma canımAma adet ağrısı gibi://
Kacıncı gün başlamıştı sizde ben perşembe günü yaptırdım 6. Gunumde dün baya böyle adet olcakmışım gibi iki gündür ağrıyorBende de adet agrısı var ama hamileyim umutsuzluga kapılma canım
Ben de sarı akıntı var ne demekse artık kim bilir . Herşeyde bir anlam arayan benKacıncı gün başlamıştı sizde ben perşembe günü yaptırdım 6. Gunumde dün baya böyle adet olcakmışım gibi iki gündür ağrıyor
Ilk gün aksam inanılmaz ağrıdı otururken bile sızlıyordu sonra 10-12gün falan hiç belirtim yoktu yeni yeni tekrar adet agrısı gibi başladıKacıncı gün başlamıştı sizde ben perşembe günü yaptırdım 6. Gunumde dün baya böyle adet olcakmışım gibi iki gündür ağrıyor
Benimse 6. Gun basldi bugünde 7 gunum yine var agri gecmis degil dun ve bu sabah siddetliydiKacıncı gün başlamıştı sizde ben perşembe günü yaptırdım 6. Gunumde dün baya böyle adet olcakmışım gibi iki gündür ağrıyor
Bende aynııBenimse 6. Gun basldi bugünde 7 gunum yine var agri gecmis degil dun ve bu sabah siddetliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?