Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Bende cok üzülücem gerçekten. Kasıklarım baya ağrıyo dun ve bugun galiba olmadı

Ay nasıl seviniyorum anlatamam canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok çok mutlu bir haber şu verdiğn. Ne güzel yükselmiş maşallah bebişine maaşaalllaah ona.
Cok sagol canım sizden de guzel haberler alcaz inaniyorum

Bu arada belirti aramayın herkesin bunyesi farklı bende hala göğüs hassasiyeti sızlama vs yok mesela sadece adet olcakmış gibi karnımda ara sıra agrı oluyor

Sağol canım inşallah dediğin gbi olur. Sen zaten umut oldun bana kuzum

Kızlar merhaba bugün benim ilk günüm aşılama oldum kac gun kalkmayım sağ yumurtalikta ağrı var bugun Protestan fitil verdi 2. Deneme Rabbım emeklerimizi boşa cikarmasin
Canım aşılama tüp bebek gibi değil. Kalkabilirsin. Gündelik hayatına dönebilirsin. İkinci denemenmiş sen daha tecrübeliyim benim ilk canım daha.

İlkini yumurta büyütme işlemi yaptı ve doktorum tamamıyle yanlış ilaclar kullanmış yumurtaliklarmi çok büyüttü ağrıdan ölecektim bu ikinci doktorum ve ilk doktor bana hiç bilgilendirme yapmamıştı

Doktorum hemşireler bugün çok hasas davrandi ayagimi bile atarken yavaş yavaş felan dediler korkuyorum.simdi kalkmaya

Yaaaaa çok üzüldüm. Hayret ya. İnşallah bu doktorun iyidir iyi olarak da devam eder canım. Benim doktorum hiçbirşeyden sakınmamamı söyledi. Hatta bana fitil, ilaç falan da vermedi. İnşallah güzel haberlerini alırsın kuzum. Benim de daha 6. Günüm aşılamadan sonra. Dakikalar geçmiyor.

Bende cok üzülücem gerçekten. Kasıklarım baya ağrıyo dun ve bugun galiba olmadı
İyi kız niye ümitsizliğe kapılıyorsun. Bir sürü kişi de kasık ağrısı var. Ben de hiç ağrım yok diye üzülüom kadın olmak zor kız. Herşeye üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…