- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Sigarayı bıraktı bir buçuk ay önce. Ona bağladım benCanım maşallah artış için birşey yaptınız mı? Kendiliğinden mi arttı
Hayır en önemlisi moral… demesi kolay ama ben de yüksek tutmaya çalışıyorumPazartesi yaptırdık aşılamayı hiç o modda değilim biliyomusun.küskün bıkkın olmayacak gibi aynı
Amiiiiin hoşgeldinMerhabalar, konuyu takibe aldım birlikte bekleyelim 4nisan ovitrelle, 6 nisan aşılama günüm. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Bence korkma hiç belli olmaaaazzbenim bugün çatlatma iğnesinin 10. günü sabah kaset test yaptım pozitif çıktı ama silik di gerçekten zaman geçmiyor negatife dönecek diye resmen korkuyorum
Benim de sancılarım kramplarım geçti ama bi uyku bastı bugün bayıldım sanki. Progestan içiyorum ondan geraldeHayırlı olsun inşallahbenimde ilk gün ağrım vardı kasılmalar özellikle aöa bir iki güne kadar geçti süreçten haberdar edelim birbirimizi şuan göğüs hassasiyeti dışında bir şey hissetmiyorum bu arada
Ay görünüyorEki Görüntüle 3232363
Benim de adet sancısı gibi ara ara sürüm oluyor bugün daha çoktu göğüslerim de ara ara böyle acıyor ama öyle uyku hali miğde bulantısı gibi bir şey yok
Benim biraz moralim bozuldu kızlar iğneyle birkaç yumurta büyümeye başlamış yarın kan tahlili vereceğim östrojene bakacakmış ve yumurtaların son durumuna bakacağız birden fazla yumurta büyümüşse çatlatma iğnesini yapmayabilirmiş nasıl ilerlenecek hiç bilmiyorum bilgisi olan var mı acaba
Beninde iki tane 20mm yumurta vardı. İnşallah tutar ikisideCanım iki tane 20 mmdi benim yumurtam. Dün gece oldum. Yarın da ilk kez aşılama olacağım.
Benim dün oldu aşılamam. Sürekli kramplar oldu belde kasıklarda.. bbugün azaldı. Ateşimde düşük garip bi şekildeMerhaba öncelikle allahım isteyen herkese nasip etsin ben ilk aşılamamda hamile kaldım şuan 6 haftalık hamileyim. Bende aşılama yaptırdıktan sonra kasık ağrılarım ve bel ağrılarım olmuştu. İlerleyen dönemde kasık ağrılarım şiddetlenmişti 13. Gün kan vermiştim. inşallah hayrlı haberler alırsınız
Tüp bebekten önce bence mutlaka dene… çünkü çok zor diyorlarKızlar bende amh düşüklüğü eşimde de sperm düşüklüğü var doktor aşılama önerdi ben aslında direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum ama doktorum tüp bebeğin daha yıpratıcı bi süreç olduğunu vb. Şeyler söyledi burda da okuyorum aşılama da tutanlarda var ama sanki tutmayanlar daha çok gibi çok kararsız kaldım. Klomen verdi adetin 5. Günü kullanmaya başla 24 Nisan da da kontrole gel bakalım yumurtana dedi ona göre çatlatma iğnesi olacakmışım çok kararsızım kızlar
Bize önerdi iki günde birPeki aşılama sürecinde size ilişki önerdi mi bir kaç konuda doktor gün aşırı ilişki önermiş aşılama sonrasında
Bende hiç göğüs hassasiyeti yok ateşinde düşük. İlaç kullanmadığım aylarda elleyemezdim o kadar ağrırdı. Anlamadım beden hiç belirti yok yumurtlamaya dairİlk aşılama yaptırdığımda gaz problemim olmuştu, bunda yaşamadım.. Kasık batmalarım var sol bacağım ağrıyor, ve göğüs hassasiyetim var bugün 3. Gün.. Göğüs hassasiyeti muhtemelen iğneden oluyo
Canım doktor sana progesteron ya da başka bir ilaç verdi mi? Bir de birliktelik için hangi günlerde öneride bulundu?Hayır en önemlisi moral… demesi kolay ama ben de yüksek tutmaya çalışıyorum
Amiiiiin hoşgeldinben de dün yaptırdım
Bence korkma hiç belli olmaaaazz
Benim de sancılarım kramplarım geçti ama bi uyku bastı bugün bayıldım sanki. Progestan içiyorum ondan geralde
Ay görünüyorbulantı hemen olmuyor ama herkeste de olmuyor
Beninde iki tane 20mm yumurta vardı. İnşallah tutar ikiside
Benim dün oldu aşılamam. Sürekli kramplar oldu belde kasıklarda.. bbugün azaldı. Ateşimde düşük garip bi şekilde
Tüp bebekten önce bence mutlaka dene… çünkü çok zor diyorlar
Bize önerdi iki günde bir
Bende hiç göğüs hassasiyeti yok ateşinde düşük. İlaç kullanmadığım aylarda elleyemezdim o kadar ağrırdı. Anlamadım beden hiç belirti yok yumurtlamaya dair
Benimki de vermedi hiçbir şeye gerek yok dedi de bazı arkadaşlara progesteron veriyorlarmış bebek tutunsun diye ondan merak ettim. Birlikteliği bile bir de cumartesi yapın tamam dedi.Bana progestran kullanmana gerek yok dedi doktor sadece folik asit kullanıyorum
Bana progestran kullanmana gerek yok dedi doktor sadece folik asit kullanıyorum
Ben duphaston be Estrofem kullanıyorum aşılama sonrasıBenimki de vermedi hiçbir şeye gerek yok dedi de bazı arkadaşlara progesteron veriyorlarmış bebek tutunsun diye ondan merak ettim. Birlikteliği bile bir de cumartesi yapın tamam dedi.
Hımm bak sana vermiş kuzum. Neye göre veriyorlar bilemedim. Ayrıca lütfen umutlu olBen duphaston be Estrofem kullanıyorum aşılama sonrası
Şuan göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yokAnladım canım teşekkür ederim , nasıl durumun peki varmı gelişme şuan?
Evet progestan verdi sabah akşam içiyorum. Adet Olana kdar içeceksin dedi. Adet olursan kesicez yoksa devam edicem dedi. Ve evet aşılama günü akşam değerlendirebilirsiniz Ya da ertesi gün değerlendirin dedi. Sonra gün aşırı ilişki öneriyorum ama görev gibi yapmayın içinizden geldiği gibi devam edin dediCanım doktor sana progesteron ya da başka bir ilaç verdi mi? Bir de birliktelik için hangi günlerde öneride bulundu?
Hımm benimki de hiç birşey vermedi ya. Hatta cumartesiye değerlendirin yeter dedi. Ama ben yarın sabahı da değerlendirmeyi planlıyorum. İlk aşılama mıydı canım seninEvet progestan verdi sabah akşam içiyorum. Adet Olana kdar içeceksin dedi. Adet olursan kesicez yoksa devam edicem dedi. Ve evet aşılama günü akşam değerlendirebilirsiniz Ya da ertesi gün değerlendirin dedi. Sonra gün aşırı ilişki öneriyorum ama görev gibi yapmayın içinizden geldiği gibi devam edin dedi
Öylemi bence adet olmadığın sürece umut vardır ya bi bekle adetiniŞuan göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yoktutmadı sanki bu ay ilk aşılamamdı üstelik
Ah şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetineHımm bak sana vermiş kuzum. Neye göre veriyorlar bilemedim. Ayrıca lütfen umutlu olben de bir senedir deniyorum, son zamanlarda adet olunca ağlamaya başladım artık, yoruldum ama umudumuzu kaybetmememiz lazım. Umarım bebişlerimize kavuşuruz bu ay
Amin inşallah hepimizin canımÖylemi bence adet olmadığın sürece umut vardır ya bi bekle adetinikimler kimler kaç kez sonradan hamile kalıyor tedavi bu canım inşallah tutmuştur
Evet ilk aşılamamdı. Konuyu ben açtım zaten. Hep beraber takip edelim diye. Progestan yüzünden heralde çok midem bulanıyor hiç bi şey yiyemiyorum. Üstüne bi de bugün bi an bi uykum geldi bayılmışım resmenHımm benimki de hiç birşey vermedi ya. Hatta cumartesiye değerlendirin yeter dedi. Ama ben yarın sabahı da değerlendirmeyi planlıyorum. İlk aşılama mıydı canım senin
Ben folik asit olarak elenatal 1 kullanıyorumAh şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine
Ben progestron vermiyomusunuz diye sorduğumda duphasoton onun görevini görüyor zaten dedi.Estrofem rahim duvarını korumak içinmiş birde proxy femin kullanıyorum folik asit olarak
Progestan malesef mahvediyor insanı ama onu alttan da kullanabiliyosun fitil şeklinde, bence öyle deneEvet ilk aşılamamdı. Konuyu ben açtım zaten. Hep beraber takip edelim diye. Progestan yüzünden heralde çok midem bulanıyor hiç bi şey yiyemiyorum. Üstüne bi de bugün bi an bi uykum geldi bayılmışım resmen
Canımm inşallah ilk seferde bebiş haberini alırsınEvet ilk aşılamamdı. Konuyu ben açtım zaten. Hep beraber takip edelim diye. Progestan yüzünden heralde çok midem bulanıyor hiç bi şey yiyemiyorum. Üstüne bi de bugün bi an bi uykum geldi bayılmışım resmen
Günaydın canım . Çok heyecanlıGünaydın herkese bugün iğnenin 10.günü test yaptım çizgiden eser yok iğne etkisi geçmiş umarım sonrası pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?