Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

İlk aşılama yaptırdığımda gaz problemim olmuştu, bunda yaşamadım.. Kasık batmalarım var sol bacağım ağrıyor, ve göğüs hassasiyetim var bugün 3. Gün.. Göğüs hassasiyeti muhtemelen iğneden oluyo

Pazartesi yaptırdık aşılamayı hiç o modda değilim biliyomusun.küskün bıkkın olmayacak gibi aynı
Hayır en önemlisi moral… demesi kolay ama ben de yüksek tutmaya çalışıyorum
Merhabalar, konuyu takibe aldım birlikte bekleyelim 4nisan ovitrelle, 6 nisan aşılama günüm. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Amiiiiin hoşgeldin ben de dün yaptırdım
benim bugün çatlatma iğnesinin 10. günü sabah kaset test yaptım pozitif çıktı ama silik di gerçekten zaman geçmiyor negatife dönecek diye resmen korkuyorum
Bence korkma hiç belli olmaaaazz
Benim de sancılarım kramplarım geçti ama bi uyku bastı bugün bayıldım sanki. Progestan içiyorum ondan geralde
Eki Görüntüle 3232363
Benim de adet sancısı gibi ara ara sürüm oluyor bugün daha çoktu göğüslerim de ara ara böyle acıyor ama öyle uyku hali miğde bulantısı gibi bir şey yok
Ay görünüyor bulantı hemen olmuyor ama herkeste de olmuyor

Canım iki tane 20 mmdi benim yumurtam. Dün gece oldum. Yarın da ilk kez aşılama olacağım.
Beninde iki tane 20mm yumurta vardı. İnşallah tutar ikiside
Benim dün oldu aşılamam. Sürekli kramplar oldu belde kasıklarda.. bbugün azaldı. Ateşimde düşük garip bi şekilde
Tüp bebekten önce bence mutlaka dene… çünkü çok zor diyorlar
Peki aşılama sürecinde size ilişki önerdi mi bir kaç konuda doktor gün aşırı ilişki önermiş aşılama sonrasında
Bize önerdi iki günde bir
Bende hiç göğüs hassasiyeti yok ateşinde düşük. İlaç kullanmadığım aylarda elleyemezdim o kadar ağrırdı. Anlamadım beden hiç belirti yok yumurtlamaya dair

Canım doktor sana progesteron ya da başka bir ilaç verdi mi? Bir de birliktelik için hangi günlerde öneride bulundu?

Bana progestran kullanmana gerek yok dedi doktor sadece folik asit kullanıyorum
Benimki de vermedi hiçbir şeye gerek yok dedi de bazı arkadaşlara progesteron veriyorlarmış bebek tutunsun diye ondan merak ettim. Birlikteliği bile bir de cumartesi yapın tamam dedi.

Bana progestran kullanmana gerek yok dedi doktor sadece folik asit kullanıyorum
Benimki de vermedi hiçbir şeye gerek yok dedi de bazı arkadaşlara progesteron veriyorlarmış bebek tutunsun diye ondan merak ettim. Birlikteliği bile bir de cumartesi yapın tamam dedi.
Ben duphaston be Estrofem kullanıyorum aşılama sonrası

Ben duphaston be Estrofem kullanıyorum aşılama sonrası
Hımm bak sana vermiş kuzum. Neye göre veriyorlar bilemedim. Ayrıca lütfen umutlu ol ben de bir senedir deniyorum, son zamanlarda adet olunca ağlamaya başladım artık, yoruldum ama umudumuzu kaybetmememiz lazım. Umarım bebişlerimize kavuşuruz bu ay

Canım doktor sana progesteron ya da başka bir ilaç verdi mi? Bir de birliktelik için hangi günlerde öneride bulundu?
Evet progestan verdi sabah akşam içiyorum. Adet Olana kdar içeceksin dedi. Adet olursan kesicez yoksa devam edicem dedi. Ve evet aşılama günü akşam değerlendirebilirsiniz Ya da ertesi gün değerlendirin dedi. Sonra gün aşırı ilişki öneriyorum ama görev gibi yapmayın içinizden geldiği gibi devam edin dedi

Hımm benimki de hiç birşey vermedi ya. Hatta cumartesiye değerlendirin yeter dedi. Ama ben yarın sabahı da değerlendirmeyi planlıyorum. İlk aşılama mıydı canım senin

Şuan göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok tutmadı sanki bu ay ilk aşılamamdı üstelik
Öylemi bence adet olmadığın sürece umut vardır ya bi bekle adetini kimler kimler kaç kez sonradan hamile kalıyor tedavi bu canım inşallah tutmuştur

Ah şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine
Ben progestron vermiyomusunuz diye sorduğumda duphasoton onun görevini görüyor zaten dedi.Estrofem rahim duvarını korumak içinmiş birde proxy femin kullanıyorum folik asit olarak

Hımm benimki de hiç birşey vermedi ya. Hatta cumartesiye değerlendirin yeter dedi. Ama ben yarın sabahı da değerlendirmeyi planlıyorum. İlk aşılama mıydı canım senin
Evet ilk aşılamamdı. Konuyu ben açtım zaten. Hep beraber takip edelim diye. Progestan yüzünden heralde çok midem bulanıyor hiç bi şey yiyemiyorum. Üstüne bi de bugün bi an bi uykum geldi bayılmışım resmen

Ben folik asit olarak elenatal 1 kullanıyorum

Progestan malesef mahvediyor insanı ama onu alttan da kullanabiliyosun fitil şeklinde, bence öyle dene

Canımm inşallah ilk seferde bebiş haberini alırsın benimde bu ayın sonuna doğru olacak gibi yumurtalarım gelişir de herşey yolunda giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…