Nişan atilcak galiba:( yardim edin

😭 o kadarmi kotu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nisanda olmayanlar ne taktik nisanda gorsun diye

Komik olduğunu sende bliiyosun dimii

Eee aramadı mı sizi nişanlınız hala..

Sizin arayıp özür dilemenizi mi bekliyordur nedirr..

İste bende buna kizip merak etmeyin diye cumle kullandim. Biz 3 kurus altinami yatcaz allah dusurmesin.

keşke bir kanun gelse, takı olayı kalksa şu düğünlerden, nişanlardan.. bu ne yahu kim ne takmış, ne kadar takmış.. görende aşiret düğünü yapılıyor sanır.. ayıp yani kızı bu kadar yıprattıktan sonra istersen kapalıçarşının kendisini taksınlar..

nişanlın tam bir odun konu sahibi, allah korusun şimdiden bunu yapıyorsa ileride ne olur bilemedim.. hele hele hala aramamış olması beni daha da korkuttu, resmen zeytinyağı gibi..

Aramadi hala ne ailesi ne o cit yok kafayi yicem(

Yeme kafayı falan, sen belki imalı konuşmuş olabilirsin ama,
Onun tepkisi çok ağır..
Şimdi bu tepkiyi vermezsen ona, bu kız nasıl olsa kendi barıştı benimle deyip,
Aynı saygısızlığı yapmaya dewam edecektir daha sonraları...

Peki kacip ne yapacaktin yani nasil hayata tutuncaktin

konun var ofişcim
hatta görünce bende şaşırdım
dügünde nişanda takılan takılar kızındır diye...

İcimdekileri dokmek istiyorum ona. Barismak degil derdim ama bilsin ne hissettigimi istiyorum. O kadar assagilanmaya sessiz kaliyorum. Eziyorum kendimi gbi gelio

Aynen ya evet. Resmen nazlanio. Hayatimda en nefret ettigim sey arada kalmak. Ya bitsin ya devam desin bisey desin beni surunduruo heralde aklinca

bence nisanda takılan takilar zaten senin hakkın.bunu dile getirmeleri bile yanlış.kesinlikle verme altınları.evlendikten sonra bile verme.bir söylerler,iki söylerler ucuncude susarlar merak etme..

böyle bir konu

annesine lanlı lunlu konusandan Hayır gelmez bile bile lades deme

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Peki nolur soyleyin hayata nasi baslicam. Ben el bebek gul bebek yetistim okul bitti nisanlim istemedi calismadim cevrem gitti. Simdi herseye sifirdan baslicam ama nasil cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…