- Konu Sahibi Bettybooplu
-
konu sahibesi neden cvp vermezki
barıştılarmı acaba
Çok saçmaa
Millette aaa ne kadar çok şey taktılar desin dimii :)
Magdem altin meraklilari degilmislerde sana taktiklari bes kurus altinami kalmislar geri zekalilar ! acayip sinir oldum süs olsun diyemi takilmis bu altinlar sana ne kdr gorgusuzlermis bunlar simdiden sana bu sekilde davraniliyorsa Allah bilir evlenince daha neler neler yapacaklar bana donersin Allah muhafaza dugun gecesi bana takilan takilari calip daha sonrasindada butun altinlarimi alip bozdurduklari ve onunla kalmayip birde annemin bana takmis oldugu bir kac altini istedikleri gibi ! derhal kac bu salaklardan ! nisanlin belliki annesi tarafindan yonetiliyor ondan ne es ne nisanli nede bisi olur hepsi psikopat bunlarin annesine bagirmalari cagirmalari hepsi palavra gozunu boyamak icin ben bu tur insanlarin cigerini bilirim ! alsinlar baslarina calsinlar altinlarini !
Bir cümleyle bu hale döndüyse
Evet niyetleri altındır
Kimse bu kadar kükremez yoksa
Ucuz kurtuluyosun onlar atmazsa sen at zaten nişanı
Şimdiden belli ettiler renklerini...
Hungur hungur aglamaktan cevap yazamiyorum
Nisanda olmayanlar ne taktik nisanda gorsun diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok artık Pardon ama nişan altınları senin nişanlının tarafının değilki daha önce aranızda bi laf geçtimi ki erkek tarafına verilcek diye. Nişan zamanı hep böyle olur şeytan uğraşır. Allah yardımcınız olsun ama yapılan şey çok yanlış unutsan nolcak ki sanki 5 günlük yola gelin gitcen alırsın. hemenmi lazım. ki kayınvaliden akıllı biri olsa istemez düğün günü neresine koyck altınları ev boy olcak akıl var mantık var evde bişey bırakılr mı düüğün günü
Komik olduğunu sende bliiyosun dimii
Eee aramadı mı sizi nişanlınız hala..
Sizin arayıp özür dilemenizi mi bekliyordur nedirr..
nişanlınızdan bi adım varmı?
yada siz ne düşünüyosunuz
ağlayın.. dökün içinizdekileri başka türlü gecmez
diğer konularınızda haziran ayında evleniceniz fakat hiç istemedğinizden bahsetmişsiniz. düğünü ertelediniz sanırım e madem istemiyosunuzda daha ne bekliyosunuz ki.
Aramadi halane ailesi ne o cit yok kafayi yicem (
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı durum benimde başıma geldi.
Nişanlımla aynı şehirdeydik, düğün memleketimizde olacaktı.
Bayramda bana bilezik taktılar incecik hiç beğenmedim, kb dedi ki düğündede bunun setini takarız şakayla güldük geçtik.
Meğerse adam ciddiymiş bana sürekli hatırlatmalar düğüne gelirken o bileziği aman unutmayın aman bilmem ne kolyesiyle küpesini ve o taktıkları bileziği taktılar düğünümde.
Taş patlasın 2bin etmeyecek kalitede ve bana sormadan alınan şeylerdi set dedikleri. Çok bozuldum hatta nişanı atmayı bile düşündüm.
İnan çok içimde kaldı çoğu şey.
Bu nedenle eşime hala çok yüklenirim.
Ailesi çok paragöz, cimri ne desem az kalır.
Ara sıra o bayramda keşke bıraksaydım dediğim doğrudur arkama bakmadan kaçsaydım keşke diye.
Yok hala aramadi ben aramamak icin kendimi tirmaliyorum ama Allahin izniyle aramayi dusunmuyorum
keşke bir kanun gelse, takı olayı kalksa şu düğünlerden, nişanlardan.. bu ne yahu kim ne takmış, ne kadar takmış.. görende aşiret düğünü yapılıyor sanır.. ayıp yani kızı bu kadar yıprattıktan sonra istersen kapalıçarşının kendisini taksınlar..
nişanlın tam bir odun konu sahibi, allah korusun şimdiden bunu yapıyorsa ileride ne olur bilemedim.. hele hele hala aramamış olması beni daha da korkuttu, resmen zeytinyağı gibi..
Yeme kafayı falan, sen belki imalı konuşmuş olabilirsin ama,
Onun tepkisi çok ağır..
Şimdi bu tepkiyi vermezsen ona, bu kız nasıl olsa kendi barıştı benimle deyip,
Aynı saygısızlığı yapmaya dewam edecektir daha sonraları...
keşke bir kanun gelse, takı olayı kalksa şu düğünlerden, nişanlardan.. bu ne yahu kim ne takmış, ne kadar takmış.. görende aşiret düğünü yapılıyor sanır.. ayıp yani kızı bu kadar yıprattıktan sonra istersen kapalıçarşının kendisini taksınlar..
nişanlın tam bir odun konu sahibi, allah korusun şimdiden bunu yapıyorsa ileride ne olur bilemedim.. hele hele hala aramamış olması beni daha da korkuttu, resmen zeytinyağı gibi..
Bdv de sık sık rastladığım bir konu, düğünde takılan altınlar meselesi
Ben de bunu paylaşmak istedim, altınların kime ait olduğu hakkında mahkeme kararları
Evlilik sırasında kadına takılan ziynetler kim tarafından alınmış olursa olsun kadına bağışlanmış sayılır ve artık onun kişisel malı niteliğini kazanır. (Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, 3.7.2013, E.2012/9-1849, K.2013/1006)
Evlilik nedeniyle geline düğünde takılan ziynet eşyaları kim tarafından alınmış olursa olsun ona bağışlanmış sayılır ve kadının kişisel malı özelliğini kazanır. (Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, 10.11.2010, E.2010/6-533, K.2010/578)
Diğer karar örnekleri
Yargıtay 2. Hukuk D. 20.06.1995, E.1995/10121, K.1995/11061
Yargıtay 8. Hukuk D. 17.12.2009, E.2009/2348, K.2009/6173
annesine lanlı lunlu konusandan Hayır gelmez bile bile lades deme
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?