Nişan atilcak galiba:( yardim edin

annesine lanlı lunlu konusandan Hayır gelmez bile bile lades deme

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Peki nolur soyleyin hayata nasi baslicam. Ben el bebek gul bebek yetistim okul bitti nisanlim istemedi calismadim cevrem gitti. Simdi herseye sifirdan baslicam ama nasil cok korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İste bende buna kizip merak etmeyin diye cumle kullandim. Biz 3 kurus altinami yatcaz allah dusurmesin.

Bu hayatta yapılan bazı şeyler unutulmaz hele ki saygısızlıklar Allah yardım etsin

İcimdekileri dokmek istiyorum ona. Barismak degil derdim ama bilsin ne hissettigimi istiyorum. O kadar assagilanmaya sessiz kaliyorum. Eziyorum kendimi gbi gelio

Ozaman bi mesaj döşeee şimdi ona dök içiniii

konun var ofişcim
hatta görünce bende şaşırdım
dügünde nişanda takılan takılar kızındır diye...

aa cidden mi? o zaman yeni bir kanunla k.validelerin altınlara dokunması da yasaklansın

yazık kaçıncı konu bu altınlar yüzünden.

Ben anlamadım eski güzel hayatınıza dönmek zor, ama böyle kaba bir insanla hayatınızı birleştirmek mi kolay? Cidden kavramlar ne kadar da değişiyor kişiden kişiye :44:

Allah belasini versin bu altinlarin. 3 kurus icin etimden can gidiyor resmen

çok çok haklısın, gaz vermek istemiyorum ama yapılan terbiyesizlik.. biraz daha bekle, baktın aramıyor aileni sok devreye.. onlar ciddi bir konuşma yapsınlar bakalım o zaman ne olacak.. hiç üzülme canım ya, allah hakkında hayırlısını versin.. o zaman da inadından vazgeçmezse bırak gitsin.. annesine lan diyen sana neler der..

yeniden özgür günlerine dönmek mi bu kadar zor geliyor,evlendiğin zaman başına gelecekleride biliyosun değilmi

Ben anlamadım eski güzel hayatınıza dönmek zor, ama böyle kaba bir insanla hayatınızı birleştirmek mi kolay? Cidden kavramlar ne kadar da değişiyor kişiden kişiye :44:

Hersey bikac sene icinde oldu iste. Cok bunaldim ettim suan tehlike canlari caldikca kafama dank ediyor hersey. Ben bildigin eski yasamimdan kopmusum bitmis o hayat. Yaslanmisim gbi hissediyorum

yeniden özgür günlerine dönmek mi bu kadar zor geliyor,evlendiğin zaman başına gelecekleride biliyosun değilmi

Biliyorum. Ama simdi yeniden o cevreyi yapmak. Hayatimda hic yapmadigim sey is bulmak sabah kalkip calismak hersey o kdr gozumde buyuyoki. Biliyorum size mantiksiz geliyor hatta bana bile ama hislerim suan da boyle

Gencecik insansın korkacak bir şey yok
Çalış, bas ayaklarının üzerine
Arkana da bakma

Ben anlamiyomuyum acaba. Beynim fikrim dondu her aramadigi saat gectikce

Ha anlaşıldı şimdi. Siz evlenince ooh rahatıma bakacağım nerden çıktı şimdi bu kavga diyorsunuz. E madem bu kadar korkuyorsunuz çalışmaktan erken kalkmaktan, siz arayın nişanlınızı beni yanlış anladın öyle bir şey demek istemedim deyin. Ne diyelim?

Bu nişanlınız geçenlerde bahsettiğiniz şu Samsun'daki kişi mi? Haziranda evleneceğiz demiştiniz o yüzden farklı biri mi acaba diye düşündüm :44:

Yok o. Hayir beni yanlis anladin ben asla gocunmam hicbiseyden Yaradan bile calisan insani sever. Ben sadece sundan korkuyorum. Sifirdan baslamaktan. Yapabilcekmiyim vb bu son bikac senede kendime olam guvenim sifirlandi. Kendimi asalak gbi goruyorum

canım öncelikle merhaba aynı şey ablamın başınada geldi nişanda 2 bilezik takmışdı kayınvalidesi ıkı ay sonra geri istedi ablam hemen geri götürdü ve düğünde bana hiç bir şey takma dedi. Nişanlısıda annesine kızdı annesiyle arası açıldı. sonradan unutuldu gitti şuan 1 aylık evliler. senin nişanlın sana hakaret etmiş bağırmış. yapmamsı gerekiyomuş ama olmuş bi kere insan neticede bence başka bişeye sinirliydi senden çıkardı sana patladı. iyi düşün kararını öyle ver derim. gitmek istiyorsanda kalmak istiyorsanda hem aklına hem kalbine sor bu ilşkiyi yaşayan sensin

hiç bişey için gec degildir...
toparlan sirkelen.
önce kendine güven... kimseye muhtac degilsin...
aileni kaybettin... cok zaman gecmeden(nişanlınla evlendin diyelim) eşinide kaybettin...
o zamanda yine böyle aciz gibi hissedicekmisin kendini...

Olurum heralde boyle bi durumda Allah vermesin ya ben bu kadar gucsuz degildim ya seneler icinde tamamen ona endekslemisim varolan 3 gram gucumude aptal ben aptal aptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…