- Konu Sahibi Bettybooplu
-
annesine lanlı lunlu konusandan Hayır gelmez bile bile lades deme
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
İste bende buna kizip merak etmeyin diye cumle kullandim. Biz 3 kurus altinami yatcaz allah dusurmesin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İcimdekileri dokmek istiyorum ona. Barismak degil derdim ama bilsin ne hissettigimi istiyorum. O kadar assagilanmaya sessiz kaliyorum. Eziyorum kendimi gbi gelio
konun var ofişcim
hatta görünce bende şaşırdım
dügünde nişanda takılan takılar kızındır diye...
aa cidden mi?o zaman yeni bir kanunla k.validelerin altınlara dokunması da yasaklansın
yazık kaçıncı konu bu altınlar yüzünden.
Peki nolur soyleyin hayata nasi baslicam. Ben el bebek gul bebek yetistim okul bitti nisanlim istemedi calismadim cevrem gitti. Simdi herseye sifirdan baslicam ama nasil cok korkuyorum
Allah belasini versin bu altinlarin. 3 kurus icin etimden can gidiyor resmen
Peki nolur soyleyin hayata nasi baslicam. Ben el bebek gul bebek yetistim okul bitti nisanlim istemedi calismadim cevrem gitti. Simdi herseye sifirdan baslicam ama nasil cok korkuyorum
Ben anlamadım eski güzel hayatınıza dönmek zor, ama böyle kaba bir insanla hayatınızı birleştirmek mi kolay?Cidden kavramlar ne kadar da değişiyor kişiden kişiye :44:
yeniden özgür günlerine dönmek mi bu kadar zor geliyor,evlendiğin zaman başına gelecekleride biliyosun değilmi
Gencecik insansın korkacak bir şey yok
Çalış, bas ayaklarının üzerine
Arkana da bakma
Sen altını maltını boşver de,bu nişanlı zat annesine lan diye hitap edioyr,sana lan diye hitap ediyor,bağırıyor hakaret ediyor küfrediyor sen hala altın yasal hakkım şu bu diyorsun.İster hakkın olsun ister olmasın mevzu ne olursa olsun.İstersen baştan sona haksız sen ol.Bu tavrını normal karşılayıp nişan bozulacak GALİBA diyorsan ne diyelim.Allah bazen gösteriyor öncesinden anlayana.
Biliyorum. Ama simdi yeniden o cevreyi yapmak. Hayatimda hic yapmadigim sey is bulmak sabah kalkip calismak hersey o kdr gozumde buyuyoki. Biliyorum size mantiksiz geliyor hatta bana bile ama hislerim suan da boyle
Basimda beni destekleyen bi anada yok cok yanliz hissediorum kendimi herseyde suan
Ha anlaşıldı şimdi. Siz evlenince ooh rahatıma bakacağım nerden çıktı şimdi bu kavga diyorsunuz. E madem bu kadar korkuyorsunuz çalışmaktan erken kalkmaktan, siz arayın nişanlınızı beni yanlış anladın öyle bir şey demek istemedim deyin. Ne diyelim?
Bu nişanlınız geçenlerde bahsettiğiniz şu Samsun'daki kişi mi? Haziranda evleneceğiz demiştiniz o yüzden farklı biri mi acaba diye düşündüm :44:
hiç bişey için gec degildir...
toparlan sirkelen.
önce kendine güven... kimseye muhtac degilsin...
aileni kaybettin... cok zaman gecmeden(nişanlınla evlendin diyelim) eşinide kaybettin...
o zamanda yine böyle aciz gibi hissedicekmisin kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?