- Konu Sahibi Bettybooplu
-
canım öncelikle merhaba aynı şey ablamın başınada geldi nişanda 2 bilezik takmışdı kayınvalidesi ıkı ay sonra geri istedi ablam hemen geri götürdü ve düğünde bana hiç bir şey takma dedi. Nişanlısıda annesine kızdı annesiyle arası açıldı. sonradan unutuldu gitti şuan 1 aylık evliler. senin nişanlın sana hakaret etmiş bağırmış. yapmamsı gerekiyomuş ama olmuş bi kere insan neticede bence başka bişeye sinirliydi senden çıkardı sana patladı. iyi düşün kararını öyle ver derim. gitmek istiyorsanda kalmak istiyorsanda hem aklına hem kalbine sor bu ilşkiyi yaşayan sensin
Yok o. Hayir beni yanlis anladin ben asla gocunmam hicbiseyden Yaradan bile calisan insani sever. Ben sadece sundan korkuyorum. Sifirdan baslamaktan. Yapabilcekmiyim vb bu son bikac senede kendime olam guvenim sifirlandi. Kendimi asalak gbi goruyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar. Bugun cok kotu bisey oldu. Ya bana nisanda takilan takilar bende duruyodu dugunede az kaldi. Kaynanam haber yollamis nisanlimla,nisanda taktigimiz takilari getirsin dugun curcunasinda unutur gelin demis. Nisanlimda beni arayip bunu soyledi bana. Bende dedimki bikac haftadir bu altin meselesi dolasip duruyor merak etmeyin altinlari getircem dememle nisanlim bi delirdi biz altinami merakliyiz. 3 kurusluk altininmi meraklisi olcaz. Dur ben sorcam sana dedi annesinin evine gitti. Anne soyle bu altinlari niye istiosun simdi soyle dedi bagirarak annesine. Ben telefondan duyuyorum. Anneside oglum bi sakinles dedi. Soyle lan soyle sen neden altinlari istedin bu kizdan dedi. Anneside oglum dugun karmasasinda unutulur diye istedim dedi. Sonra benim nisanlim iyice delirdi. Duydunmu neden oldugunu lan diye bana ne hakaretler ne kufurler ne bagirmalar. Ben sok oldum agzimi acamadim telefon elimde dinliyorum oyle bi 5 dkka dinlemisimdir sonra arkadan gorumcemin de bagrisini duyunca bi anda kendime geldim. Allah belani versin dedim kapattim telefonu. Aramamis beni. Ben ne yapayim simdi kafayi yicem. 3 kurus altin icin gordugum muameleye bak. Hayir benim hakkim allah katindada yasal olarakta nisan altinlari. Ama ben 1 ceyrege bile dokunmadim. Ailemede dokundurtmadim. Bizim bu dedim benim aslinda ama ben benim demedim nisanlimla benim dedim. Sakladim dugunden oncede getircektim zaten. Bu altinlarin pesine dusme nedir.Ustune hayatimda gormedigim hakareti gormek ne. Ben ne yapacagim.
Yeniden sorayım, bu nişanlınız geçenlerde bahsettiğiniz şu Samsun'daki kişi mi? Haziranda evleneceğiz demiştiniz o yüzden farklı biri mi acaba diye düşündüm.
öncelikle gecmiş olsun arkadasım tüm yorumları okumadım neler yazdıgını tam bilmiyorum ama düğün yakın diye sakın ola bu olayı örtbas etme. bence kesinlikle ailenle paylas. bak benim cok sevdiğim bi akrabam var nişanlıyken kv si bi olay yüzünden telefonda ne hakaretler saymıstı. benle paylasıyordu bi tek nişanlısı kızdı annesine falan ama bence kesinlikle yeterli değildi. ailesine söylemesi konusunda ısrar ettim. söyler söylemez baska ildeler yanlarına gidip konustular annesine dediler bu nasıl tavır vs annesi kaç defa özür diledi 3 yıl olcak nerdeyse şimdi kv hiç kötü bişe demiyo. ailenin ve arkanda olduklarının farkında olsunlar.
ama nişanlını hiç sevmedim lan lun küfürler Allah göstermesin kınamıyorum.eminimki çok daha iyilerine layıksın. bu konuyu düşün artı ailen de ayrılman konusunda fikir verrse hiç düşünme bence derse ayrılın bence.
Alllah yar ve yardımcın olsun
Olurum heralde boyle bi durumda Allah vermesinya ben bu kadar gucsuz degildim ya seneler icinde tamamen ona endekslemisim varolan 3 gram gucumude aptal ben aptal aptal
büyük ihtimal kötü niyetle istediklerini zannetmiyorum. unutursun diye düşünmüşlerdir. nişanlınız da onlara altın meraklısı mualemesi yaptığınızı düşündüğünden bu kadar delirmiştir ama yine de bu size yaptığı hakaretleri haklı çıkartmaz. iyi dinlemişsiniz o kadar hakareti telefonu kapatmadan. hala ne yapacağınızı düşünmeyin bence annesine lan lun diyen size de aynı şekilde hitap eden saygısız terbiyesiz bir adamdan ne bekleyebilirsiniz ki. bu kadar gram saygısı olmayan bir insan size şiddette uygular. hayırlısı olsun deyin. hayırlısı ayrılmaksa ucuz kurtulmuşsunuz derim ben..
Aslinda annesine bu sekilde hitap eden biri degildi. Ama anlatamam oyle bir gozu donduki ben taniyamadim ya bu benim sevdgm adammi oyle kaldim telefonun ucunda. Cok agir geldi bana. Ustune haksiz oldugunu dusunuyorum halan daha aramamasi dahada agir geldi
Evet o ayni kisi yetisemedi erteledik bizde bidaki aya.
burda bi cok bayanımız bagırır...
erkegi hayatının merkezi yapmayın diye...
şuan görüyorumki gercektende cok ama cok ciddilermiş...
sen kendin vermişin hep... şunu yapma bunu yapma...
sanki her dakikada görüşüyosunuzda senin can sıkıntını gideriyo...
cok yazık etmişin gercekten kendine
Ya ben oyle biri degildim ah keske onceden beri tanio olsaydiniz beni. Su akillari verem hep bendim. Bi erkege boyun egeyim edeyim hah benle alakasi olamicak konulardi. Ama nisanlimda basiretim baglandi resmen herseye olur dedim kendimi gozden cikardim resmen. Hata ustune hataydi hepsi suan bu boyun egmelerimin cezasini cekiyorum.
Evlenince kesin döver bu seni
Annesine lan diyen adamdan sana ne hayir gelir hemen kurtul o adamdan
Ya lan ne ki annesine sonrasinda onlarin yaninda ne kufurler sulalemi gecirdi kufurleriyle agzindan
Ya ben cok kotu oldum. Hayatimda duymadigim seyleri duydum. Ya ben ve ailem altin pesinde degiliz. Bundan oncesindede daha esya almadinizmi diye laf ediyodu gittik tek bi altina dokunmadan esyalarimizi aldik tek bi altinlarina dokunmadan nisani en iyi yerde yapmistik zaten. Ve 3 kurusluk altin istenio benden hemde bu hakaretlerle kufurler assagilamalarla
Ben anlamiyomuyum acaba. Beynim fikrim dondu her aramadigi saat gectikce
Atip hayata yeniden baslamak o kdr korkutuyoki beni
Basimda beni destekleyen bi anada yok cok yanliz hissediorum kendimi herseyde suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?