Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Aklim git diyor salaklik yapma diyor. Kalbim konusamicak kadar aciz onun yaninda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeniden sorayım, bu nişanlınız geçenlerde bahsettiğiniz şu Samsun'daki kişi mi? Haziranda evleneceğiz demiştiniz o yüzden farklı biri mi acaba diye düşündüm.

öncelikle gecmiş olsun arkadasım tüm yorumları okumadım neler yazdıgını tam bilmiyorum ama düğün yakın diye sakın ola bu olayı örtbas etme. bence kesinlikle ailenle paylas. bak benim cok sevdiğim bi akrabam var nişanlıyken kv si bi olay yüzünden telefonda ne hakaretler saymıstı. benle paylasıyordu bi tek nişanlısı kızdı annesine falan ama bence kesinlikle yeterli değildi. ailesine söylemesi konusunda ısrar ettim. söyler söylemez baska ildeler yanlarına gidip konustular annesine dediler bu nasıl tavır vs annesi kaç defa özür diledi 3 yıl olcak nerdeyse şimdi kv hiç kötü bişe demiyo. ailenin ve arkanda olduklarının farkında olsunlar.
ama nişanlını hiç sevmedim lan lun küfürler Allah göstermesin kınamıyorum.eminimki çok daha iyilerine layıksın. bu konuyu düşün artı ailen de ayrılman konusunda fikir verrse hiç düşünme bence derse ayrılın bence.
Alllah yar ve yardımcın olsun

büyük ihtimal kötü niyetle istediklerini zannetmiyorum. unutursun diye düşünmüşlerdir. nişanlınız da onlara altın meraklısı mualemesi yaptığınızı düşündüğünden bu kadar delirmiştir ama yine de bu size yaptığı hakaretleri haklı çıkartmaz. iyi dinlemişsiniz o kadar hakareti telefonu kapatmadan. hala ne yapacağınızı düşünmeyin bence annesine lan lun diyen size de aynı şekilde hitap eden saygısız terbiyesiz bir adamdan ne bekleyebilirsiniz ki. bu kadar gram saygısı olmayan bir insan size şiddette uygular. hayırlısı olsun deyin. hayırlısı ayrılmaksa ucuz kurtulmuşsunuz derim ben..

Allah razi olsun. Ailem karari bana birakti. Ya suan hislerim boyle sanki ruyadayim saka gbi hersey. O kdr hazirlik su bu allahin belasi 3 gram altin yuzundenmiymis hersey ya. Kafayi yicem

Olurum heralde boyle bi durumda Allah vermesin ya ben bu kadar gucsuz degildim ya seneler icinde tamamen ona endekslemisim varolan 3 gram gucumude aptal ben aptal aptal

burda bi cok bayanımız bagırır...
erkegi hayatının merkezi yapmayın diye...
şuan görüyorumki gercektende cok ama cok ciddilermiş...
sen kendin vermişin hep... şunu yapma bunu yapma...
sanki her dakikada görüşüyosunuzda senin can sıkıntını gideriyo...
cok yazık etmişin gercekten kendine

Aslinda annesine bu sekilde hitap eden biri degildi. Ama anlatamam oyle bir gozu donduki ben taniyamadim ya bu benim sevdgm adammi oyle kaldim telefonun ucunda. Cok agir geldi bana. Ustune haksiz oldugunu dusunuyorum halan daha aramamasi dahada agir geldi

Diğer yazdıklarını da gördüm, kendine yazık etme bence, sana nasıl çalışma diyor, çevreni kısıtlıyor, giysilerine karışıyor nasıl müsade ediyordun hiç anlam veremiyorum. Arkadaşlarını tek tek aramış bir de, ya hu nasıl bir şey bu aklım almıyor, üniversite mezunusun çalışıp çalışmamana o mu karar veriyor ...sen zaten başta bunlara izin vermekle kendinden ödün vermişsin, saygısı yok ki sana, küfür de eder bağırır da. Başta kendinden bu kadar ödün vermen sebep olmuş. Sana saygı duymadığını ve eşya gibi gördüğünü düşünüyorum, ufak bir gerginlikte bile olay çıkarıp bağırış çağırış küfürler bunlar çok çirkin...
Okumuş etmiş bir insansın kendine hayat kurabilirsin, sanırım ona bağımlı olmuşsun ama bu seni yıpratır ve mutsuz eder. Böyle bir hayat mı tercih ediyorsun kendine...Hayat kuramam tutunamam diyorsun, maddi durumunuz iyi, eğitimin var, genceciksin, sağlığın yerinde,ailen yanında destek oluyorlar sana, daha ne gibi bir zorluk olabilir ki, Bu adam dışında da kısmetlerin çıkar hiç kaygı etme. Nice insanlar var çocuğuyla boşanan, ailesi destek olmayan zorluklar yaşayan. Böyle ayrılık süreçleri zordur sancılıdır kolay olmaz yıpranırsın gözünde büyür insanın ama olup bittiğinde bitmiş dersin.
Babam derdi ki cahil kendini bilmezle evlenmeyin, parasız adamla bile olur da cahille geçim olmaz. Para kazanılır ama erkeklerin o anlattığın halleri hiç geçmiyor, 20 sene de geçse geçmiyor.Burada her gün yazılıyor bir sürü konu, aç oku.

Evet o ayni kisi yetisemedi erteledik bizde bidaki aya.

E o zaman bu nişan olayı da değilmiş ki sizin tek sorununuz? Daha öncesinde de sizi değersiz hissettirdiğinden ve başka sorunlarınızdan bahsetmiştiniz. Hiç böyle değildi noldu bu adama birden :44: demeyin hiç Kaba ve bencil bir insan olduğu bariz.

Allah'ım sen ne büyüksün gösteriyorsun kuluna ama o görmek istemiyor. Senin gösterdiğini görmüyor da biz nasıl gösterelim şimdi kendisine. Yaşayıp görecek.

Bol şans

Ya ben oyle biri degildim ah keske onceden beri tanio olsaydiniz beni. Su akillari verem hep bendim. Bi erkege boyun egeyim edeyim hah benle alakasi olamicak konulardi. Ama nisanlimda basiretim baglandi resmen herseye olur dedim kendimi gozden cikardim resmen. Hata ustune hataydi hepsi suan bu boyun egmelerimin cezasini cekiyorum.

adam tüm sülalenizi sıradan geçirmiş, hakaretler etmiş, evlenince sizi hiç bilmediğiniz bir şehirde eve kapatıp baskılar uygulayacağını söylemiş evlenip bu hayatı yaşamak gözünüzü korkutmuyor da her şeye yeniden başlamak mı korkutuyor, yapmayın allahınızı severseniz. gençsiniz eğitimlisiniz şu noktada bu cesareti kendinizde bulamazsanız evlendiğinizde sizi ezim ezim ezerler 5 yıl sonra allahım ben ne yaptım dersiniz silkelenip kendinize gelino olmadan da siz vardınız gene var olursunuz allah daha büyük sınavlardan korusun, ha çok seviyorum diyorsanız inanın kısmetinizse olacaktır zaten ama siz güçlü durursanız size hayranlıkla gelir ve evliliğiniz sizin de söz sahibi olduğunuz mutlu bir beraberlik olur, siz kendnizi böyle ezerseniz evliliğiniz eşinizin ego tatmini olur ve çok mutsuz olursunuz. bunları düşünün ve kendinize güvenin, unutmayın siz kendinizi böyle ezerseniz başkaları suyunuzu çıkarır yapmayın. hakkınızda hayırlısı olsun

evet şuan cezasını cekiyosun ama
evlenmedigini görünce ilerde acın dinince... kendini kutlucaksın...

bi arkadaşım vardı benimde...
kac yıl önce işte...
nişanlısıyla kavga ettiler... buna cok fena küfür etti...annesine bile etti küfür. (bu arada kız arkadaşımında 2. nişanlılıgı. 2.nişanı atmak tabi ona zor geldi)
ayrıl bak şimdiden neler yapmış dedik. ve cok pislik bi adamdı.
ayrılmadı göz göre göre gitti kendini ateşe attı. neler cekti..
arkadaşım kapalıydı... açılcaksın dedi acıldı. oda cok pasif biri olunca haliyle...
cocugu oldu. annesi cocuguna bakardı. bi bedel ödemezlerdi. ama annesine marketten kücük bişey alsın kıyamet kopardı..
bi ara ayrılıyolardı. sonra tekrar cocuk için barıştılar. mecbur...
şuanda ne durumdalar bilmiyorum hiç.

Evlenince kesin döver bu seni

Annesine lan diyen adamdan sana ne hayir gelir hemen kurtul o adamdan

Ya lan ne ki annesine sonrasinda onlarin yaninda ne kufurler sulalemi gecirdi kufurleriyle agzindan

yani düğünde takmak için altın istenmezki. bizdede nişanda takılanlar düğünde tekrar takar erkek tarafı ama kızın annesi kızkardeşi çıkarır takar geline kv sinden diye söylenir yada takı anında kv takar o altınları

Ben anlamiyomuyum acaba. Beynim fikrim dondu her aramadigi saat gectikce

Güzelim Allah sana akıl fikir versin.Adam küfrediyo hakaret ediyo bağırıyo çağırıyo yazıyoruz bu böyle olmaz.Anasına saygısı yok.Hala aramadı diyorsun ya.Otur bekle.Arar kendini affettirirsin sen suçlusun ne de olsa.Evlenince de dayağını yer oturursun ne diyelim sana daha.

eski konularını da okudum en başta zaten onu sevmeden kabul etmişsin,onun sana olan sevgisine saygı duyarak.Saygıyla evlilik nereye kadar yürür,seviyorum diyosun ama ben sevdiğini düşünmüyorum alışkanlık seninki.Eve kapatmalar,arkadaşlarına karışmalar,madem seni böyle sevdi böyle kabul etcekti,niye seni değiştirmeye uğraşıyor,dışarda bir sürü insan var istediği tipte.Daha fazla taviz verme.Hayata nasıl başlıycam diyorsun,nefes alıyorsun ya insan istedikten sonra elinden bişey kurtulmaz.Annenden ya da başka birinden destek görmene ihtiyacın yok kendine olan inancın yetmeli.Başarılı bir öğrenciydim diyorsun ,evde oturmak istemiyorum diyosun ,boşuna mı okudun okadar.Kendine güven başla.Zaten başardıkça destek olanlar artacak.
Hem buraya içini döktüğüne göre hiç tanımadığın bizler bile sana destek olabiliriz.Kendine güven herkesin hayatta dönüm noktası var,sadece sen sıfırdan başlamıyorsun.

Reactions: anu
Canım aynısı bendede olmuştu niye unutalım ki altınları saçmalığa bak ! Hesabını sorunca da suçlu duruma düşürüyorlar insanları. Sen merak etme en fazla 10 gün sonra kayınvalideler gelir konuşursunuz barışırşınız

Hiç kimsenin acisini küçümsemek istemem fakat evlat acisi yasayan insanlar var. Eslerini 20 yil sonra kaybeden insanlar var. Aslinda onlar sifirdan basliyorlar tekrar hayata, hatta sifirin altinda. Aslinda onlar büyük kayiplar yasiyorlar.

Yani gerçekten sana ve ailene küfür eden adam, seni degistirmeye çalisan adam hayatindan çiksa, çok büyük bir eksimi olur? Yapmayin bunu! Özgüvenin sifirin altinda olabilir, ya gurur? Nasil sana küfür etmis bir adami özleyebilirsin? Seni arkadaslarindan ayiran bir adami?

Eger simdi bu sahisi birakmazsan, evlenirsen çok mutsuz olursun. Bu adam her sinirlendiginde küfüre basacak, siddet uyguluyacak. Simdi özgüvenin sifirin altindaysa, bakalim evlendikten sonra nasil olur bir düsünsene. O dayagi yemek, evde kapanmak sana korkutucu gelmiyor, onsuz yasamak korkutucu geliyor. Ya baska ne diyiim ben bilemedim artik :44:

Senin göremediğini annen görmüş ,o nişanlının kişiliğini çözmüş seni evlendikten sonra üzeceğini biliyor çünkü kadında eli öpülesi analarımızda hayat tecrübesi var ,ondandır seni desteklememesi , ama sen aşıksın bu evlilik herşeye rağmen gerçekleşecek neyse sonra boşanırsın şiddet başlarsa
Basimda beni destekleyen bi anada yok cok yanliz hissediorum kendimi herseyde suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…