Nişan atilcak galiba:( yardim edin

bak güzelim evli ve çocukluyum o yüzden beni bir abla olarak gör
biz flört ederken hiç tartışmadık.nişanlandık.eşimin ailesi ne nişanımda ne düğünümde gün parasıyla aldığı 1 takı setinden başka bişey takmadı.
erkek tarafını yapacağı,alacağı şeyleri bile eşimle ortak aldık.(ailesi biz emekliyiz paramız yok diyordu ama düğünden sonra bankada 120 bin tl paraları olduğunu öğrendim.annesi düğün için kendine kıyafet bile almadı para gidecek diye).gelinliğime kadar kendim aldım.
düğün yaklaştıkça eşim annesinin istekleri yüzünden sürekli beni kırdı.herşeylerine aman nişanlandım,aman millete rezil olmayalım,düğün stresinden böyle yapıyordur,sevgiliyken böyle değildi diye sesimi çıkarmadım.hep alttan alan ben oldum.(ki babaannem,büyükler eşimle evlenmemi kesinlikle istemedi)
ama şimdi ki aklım olsa arkama bakmadan kaçardım.nişanı falan hiç düşünmezdim.nişanlıyken bana ve aileme yapmadığı hakaret kalmadı annesinin fişfiklemesi yüzünden.inan evlenince daha beter oluyor.hiçbir şey düzelmiyor.
inan şuan evlendiğim için çok pişmanım.sakın kendini ezdirme.çünkü bir kere taviz verince arkası daha da beter geliyor.
sana ayrıl demek haddime değil ama çoook iyi düşün derim.dünyadaki tek erkek nişanlın değil

Reactions: anu
Altın davasından nişan atmış biri olarak söylüyorumki;inan bana ayrıldığına hiç pişman olmayacaksın güzel arkadaşım.çok çok daha iyi bi insan çıkacak karşına;sonra eski nişanlının adını bile unutacaksın tecrübeyle sabittir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen altını maltını boşver de,bu nişanlı zat annesine lan diye hitap edioyr,sana lan diye hitap ediyor,bağırıyor hakaret ediyor küfrediyor sen hala altın yasal hakkım şu bu diyorsun.İster hakkın olsun ister olmasın mevzu ne olursa olsun.İstersen baştan sona haksız sen ol.Bu tavrını normal karşılayıp nişan bozulacak GALİBA diyorsan ne diyelim.Allah bazen gösteriyor öncesinden anlayana.

Reactions: anu
Aynı durum benimde başıma geldi.
Nişanlımla aynı şehirdeydik, düğün memleketimizde olacaktı.
Bayramda bana bilezik taktılar incecik hiç beğenmedim, kb dedi ki düğündede bunun setini takarız şakayla güldük geçtik.
Meğerse adam ciddiymiş bana sürekli hatırlatmalar düğüne gelirken o bileziği aman unutmayın aman bilmem ne kolyesiyle küpesini ve o taktıkları bileziği taktılar düğünümde.
Taş patlasın 2bin etmeyecek kalitede ve bana sormadan alınan şeylerdi set dedikleri. Çok bozuldum hatta nişanı atmayı bile düşündüm.
İnan çok içimde kaldı çoğu şey.
Bu nedenle eşime hala çok yüklenirim.
Ailesi çok paragöz, cimri ne desem az kalır.
Ara sıra o bayramda keşke bıraksaydım dediğim doğrudur arkama bakmadan kaçsaydım keşke diye.

kesınlıkle katılıyorum.... yolla gıtsın o adamı bugn bunu yapan yarın ne yapmaz

bırde altın mevzusunu gectım ben adamın uslubunu kufurlerıne takıldım annesine lan dıyen adam sana neeler demezzzve ortada bukadar gerılcek ne varkı.ınan bana evlılıkte neler oluyo bıtıyo karı koca bırbırnı boğazlayası anlar oluyo oyle bı durumda artık bu adam sana neler yapar bılemıyorum

diğer konularınızda haziran ayında evleniceniz fakat hiç istemedğinizden bahsetmişsiniz. düğünü ertelediniz sanırım e madem istemiyosunuzda daha ne bekliyosunuz ki.

Yok artık Pardon ama nişan altınları senin nişanlının tarafının değilki daha önce aranızda bi laf geçtimi ki erkek tarafına verilcek diye. Nişan zamanı hep böyle olur şeytan uğraşır. Allah yardımcınız olsun ama yapılan şey çok yanlış unutsan nolcak ki sanki 5 günlük yola gelin gitcen alırsın. hemenmi lazım. ki kayınvaliden akıllı biri olsa istemez düğün günü neresine koyck altınları ev boy olcak akıl var mantık var evde bişey bırakılr mı düüğün günü

Eşinin suçu ne sen eşinle evleniyosun. Eşine yüklenmen yanlış bence. Eğer ki eşin seni ttutup gözetip kolluyorsa

annesine lanlı lunlu konusandan Hayır gelmez bile bile lades deme

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Eşinin suçu ne sen eşinle evleniyosun. Eşine yüklenmen yanlış bence. Eğer ki eşin seni ttutup gözetip kolluyorsa

Ailesine karşı beni savunmaması.
Kendide sürekli aman bileziği unutma falan demesi.
Annemlerde bana sorulmadan seti falan almalarına sinir olmuştu.
Eşim ağzını açıpta hiçbirşey diyeemedi.
Ve kayınvalidem kendi kızı evlendiğinde aynısı başına geldi ortalığı birbirine kattı.

He o ayrı eşin seni savunmamışsa haklısın sonuna kadar
yanlş yapmış ama gnede şeytana uymayan güldürmeyn. eğer eviniz varsa başınızı soktuğunuz altın vs önemli değli konu sahibi arkadaşn durumuna bakınbide

Bir cümleyle bu hale döndüyse
Evet niyetleri altındır
Kimse bu kadar kükremez yoksa
Ucuz kurtuluyosun onlar atmazsa sen at zaten nişanı
Şimdiden belli ettiler renklerini...

Haklısınız ama insan kendine yediremiyor bazı şeyleri.
Aklıma gelince sinirden ölüyorum daha neelr var eski konularıma bakarsanız görürsünüz.
Ama en güzeli böyle insanları allaha havale etmek :)

Nişanlının muhtemelen biriktirdiği problemleri var ve sana patlamış.

Yalnız bu sorunları irdelemelisin, belki sorunlarda sende varsındır,

Evlilik öncesi ciddi sinyaller bunlar.

Magdem altin meraklilari degilmislerde sana taktiklari bes kurus altinami kalmislar geri zekalilar ! acayip sinir oldum süs olsun diyemi takilmis bu altinlar sana ne kdr gorgusuzlermis bunlar simdiden sana bu sekilde davraniliyorsa Allah bilir evlenince daha neler neler yapacaklar bana donersin Allah muhafaza dugun gecesi bana takilan takilari calip daha sonrasindada butun altinlarimi alip bozdurduklari ve onunla kalmayip birde annemin bana takmis oldugu bir kac altini istedikleri gibi ! derhal kac bu salaklardan ! nisanlin belliki annesi tarafindan yonetiliyor ondan ne es ne nisanli nede bisi olur hepsi psikopat bunlarin annesine bagirmalari cagirmalari hepsi palavra gozunu boyamak icin ben bu tur insanlarin cigerini bilirim ! alsinlar baslarina calsinlar altinlarini !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…