Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Oyle biri cikacakmi acaba benim gibi saf aptal bi kizin karsisina

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyle biri cikacakmi acaba benim gibi saf aptal bi kizin karsisina

şittt kendine hakaret etme.sen kendine saygı duyacaksınki karşındakide sana duysun.mübarek günlerde dua et hayırlısını dile.ayrılırsanız ayrılmanız kötü bişey gibi görünsede hayırlısı dediğin için için hep rahat olsun.eğer hayırlıysa olsun hayırlı değilse geri dursun.

Peki hayatima nasil sifirdan baslicam. Hep korktum hep cesaretsizligimden bunlari yasiyorum ben

Asil bununla evlenirsen kork.
Kuzum bak burda acilan konulara, 1aylik evliler bile bosanabiliyor, 20/30 yil olanlarda.
Ustelik cocuk olunca isler dahada zorlasiyor... Allah yardimcilari olsun.
Dugune bir kac ay kala, 4 yillik iliskimi 1 saniyede son verdim.
Mustakbel es cok cirpindi ama yinede sozumde durdum ve ona donmedim.
Allah'ima binlerce sukurler olsun ki onunla evlenmedim.
O, o gun bana oyle bir cesaret verdiki ben bile inanamadim kendime.

Yani anlicagin herkesin bir donum noktasi olmustur mutlaka hayatinda.
Bu konuda yalniz degilsin inan.
Allah'a bol bol dua et, sana gercek yuzunu gosterdigi icin sukret.
Sence bu kadar sacma bir konu yuzunden, bir kimse neden cinnet gecirir durduk yere?

Son düzenleme:
Peki hayatima nasil sifirdan baslicam. Hep korktum hep cesaretsizligimden bunlari yasiyorum ben

ben bu cümlenizi anlamadım.ne demek sıfırdan başlamak.
size destek olan aileniz var,sağlığınız yerinde,iş bulup,sosyal çevrenizi ve özgüveninizi geri kazanacaksınız sadece.
iflas etmediniz,ailenizi kaybetmediniz.varolmanıza hiç bir katkısı olmayan bir insanı hayatınızdan çıkarmak sıfırdan başlamak değildir.
saklayın ailenizden yaşadıklarınızı,anlatmayın ki şimdi arkalarından ettiği küfürleri evlenince yüzlerine de etsin sayın nişanlınız.

amaaaaan, şaşırdın mı sen canım ya, aklın yok mu senin. hayatını göz göre göre bu adama mı bağlayacaksın. yakışıklıymış, parası varmış ta bilmem ne. evlilik bu değil, gerçekten değil. sana kıymet vermeyen, saygı duymayan adamla ne yapacaksın sen. ne yakışıklılığı kalır ne parası.

daha hayatının baharındasın, bu da bir tecrübeydi benim için de ve önüne bak. hayret ya, adama bak, kızı zorla bağla kendine, ondan sonra yapmadığın eziyet kalmasın, oh valla.

ettiği küfürleri de ailene anlat, seni böyle sıkmasını da. onlar bakalım ne diyecekler.

Bu ne ya, ben olsam nasıl onların yanında hakaret etmeyi biliyorsa ayaklarıma kapanıp herkesin içinde özür dileyene dek affetmem ve baktım hala üste çıkıyor altınlarla beraber yüzüğü de fırlatıp atarım önüne

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sakin olmaisin, ve sakinsinde sanirim
cok guzel bi tepkin var , yumusak yumusak anlatiyosun.
takdir ettim seni
belki hayirlisi deildi
ve bi cok konudada uyusmuyosunuz
evliligin tuhaf bi cekim gucu var , gozu karartiyor
hemde kendi hayatina karsi
gercekleri beyin goruyor ama o cekim gucu cok kuvvetli geliyor
aslinda insan en cok hayati icin adim attigi bi olay kabusa donuyor.
evlendikten sonra daha cok kabus olabilirdi
herseyin basta goruneni hayirli
senin icin hayirlisi olsun

Maksat Tamamen gösteriş. Şu kadar altın takıldı densin bir kere alıyorlar iki merasimi de boyuyorlar hep öyle olmaz mı türk düğünleri.
Ben vermemiştim düğünde takıları. Yoksa takacakları takmasınlar dedim. Dalga geçer gibi ver geri al. Biz biliyoruz kim ne yaptı? Alem bilse ne olacak dedim. Vermedim.

Ailen eksik eşya aldı diye nişanlı iken lafını eden erkek evlenince kuruş hesabı yapar.

Ben eşimden halen alınan edilenin hesabını duymam. Öyle hesapları genelde dırdırcı kadınlar yapar.

Kaldıki küfretmek... O küfrettiği tüm sülalenden helallik istemesi gerekir. Birde onların kızı ile evlenip onlara küfretsin. Sen et bakalım küfür kabul edebilecek mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte allah acımış sana göstermiş nişanlının karakterini...
bu bi işaret emin ol ve görmezden gelme...

Set taktilar 2 tanede bilezik. Dugundede yeni takcaklar bunlarida beraber takmak istediler. Sonu kotu oldu

eşya almadınız diye size hangi cüretle mırın kırın edebilirki...
kız tarafı onlarmı? acaba

yeni altın zaten takıcakalrmış... nişandaki takıları takmasınlar az o dügün salonunda....
az altınmı takdın dicekler...
yada tüm sülale kuyruga girip sana altınmı takıcaklar..(nişanlının ailesinin yaptıgı altınlar)

daha önceki konularınızada baktım...
ve size sacma sapan baskılar yapmış... sizde razı gelmişiniz...
ve onların iline gidersen bu dahada artıcak biliyosun degilmi...
o kadar oku cabala sonra bi el oglu için emeginin karşılıgını evde oturarak heba et
okumasaydın o halde... ailen sana o okul masraflarınla ceyiz yapar. nişanlının aileside laf etmezdi...
küfürleri ailesinin yanında yapmasıda ayrı olay... deginemiyorum bile oralara...
iyi düşün iyi tart... kalbine söz gecirememen mümkün...

ama kalbine bi sor... bu adam seni oldugun gibi kabul etmedi. sürekli değiştirdi. buna etrafındaki arkadaşlarında dahil...

o kadar okuyupta ev hanımı olmanı istemesi ki özel okulda okumuşsun birde
bence bu durumda ciddi düşünmen gerekiyor.

Bunlar çok hassas konular. İkinizin de içinde kötü niyet yok belki ama 40 kere düşünüp bi kere konuşulacak konu bu. Bence olayların başlangıcı senden kaynaklanıyor. Vericem bekleyin vs demek yerine. Kayıvalideni arayıp, ''Anne bayram da geliyo, bayram gezmelerinde takar mıyım acaba? Takayım mı? Bayramdan sonra mı vereyim, şimdi getireyim mi?'' diye sorman gerekirdi. Derse ki yok kızım şimdi görünmesin, düğünde takalım, o zaman da vermen gerekirdi. Zaten adetler de böyle. Verirsin, tekrar geri takarlar... Hiç almayıp düğünde de takabilirlerdi ama güvenmişler almışlar. Zaten senin onlar, belli bişey. Ha o evde durmuş ha bu evde, ne fark eder ki? Keşke boş yere laf ettirmeseydin kendine. Konuşma nasıl gerçekleşti bilmiyorum, sen mi onu o kadar sinirlendirdin yok başka bi olayın üstüne mi geldi de nişanlın o kadar sinirli davrandı bilmiyorum ama ne olursa olsun o kadar fevri davranmamalıydı. Hata etmiş. Ama sen de daha şimdiden onlar benim hakkım demeye başlamışsın. Bunlar mesele edilmeyecek konular. Güvenmediğin, teslim edemeyeceğin insanlarsa zaten aranızda bi güven bağı yok demektir. O zaman bitsin daha iyi... Belli ki eşinin tarafı daha gelenekçi bi yapıya sahip. Keşke en başta zorlamadan verseydin... Yanlış anlaşılmaya mahal vermemiş olurdun. Ama neyse olmuş bi kere. Bence gidip kayınvalidenle konuşmalısın. ''Annecim beni yanlış anladınız, ben vericektim zaten. müsait zaman bulamadım.'' vs.. şeklinde kıvırabilirsin :)

1 nişanlınız sorunlu mu?
2 unutursan unutursun kaçmıyo ya babanın evi
3 o altınlar senin ister harcar ister hibe eder ister babanın evinde bırakırsın
4 kayınvalidene neden verecekmişsin oradada unutabilirsin neticede..
5 bu adamdan sana hayır geleceğini düşünmüyorum..
bi neden istiyorlar kaç haftadr dedin diye ortalığı bu kadar ayağa kaldıran adam yarın öbür gün evlenince yemeğin tuzu çok olmuş az olmuş diye tencereyi kafana geçirir allah muhafaza..

nişan altınları kızındır. geri verilmez. düğünde başka altın alır aile yenileri takılır. bu ne biçim adet çok ilginç geldi. böyle sinirli bi insanla nereye kadar. yol yakınken dön.

tatlım bak sana ablanmış gibi yazıyorum.

canını hiççç sıkma.

bu adam şimdi bir yapıyorsa evlenince on yapar. bir adam annesine "lan" diye konuşuyorsa eşine evlenince daha ağır küfürlü konuşur.

şuan seni iyi anlıyorum. o kadar emek verdin ilişkine, arkadaşlarını sildin, giyimini değiştirdin, çalışmadan vazgzçetin. peki neden?
gerçekten seven bir adam sana hayatına saygı duyar. ama o seni sevmemiş, resmen evlat edinmiş.

seni bu yaşa kadar getiren ailen sana müdehale etmiyor saygı gösteriyor. ama elin adamı sırf seni seviyormuş (bu sevgi değil) her şeyine karışıyor.

nişan atmak ayrılmak dünyanın sonu değil. millet 40 yaşında nişan atıyor. yaşın küçük.
önüne daha fırsatlar çıkar.

inan evlenmek o kadar matah da bişey değil. şimdiki aklım olsa ben de nişanı sözü atardım. arkamı dönüp bakmazdım bile. ama maalesef evlendim ve bu adama katlanıyorum. he noldu? dırdırcı sinir hastası biri oldum. o da şimdi bana katlanıyor. mutlu muyum? bazen.

ama abimle yengemi görüyorum. tam birbirlerine göre. müthiş birbirierine saygıları var. henüz 1 aylık evliler ama mutlulukları yüzünden okunuyor.
ben evlendim daha ilk gece sinirim bozuldu. 4. gece hüngür hüngür ağladım.

boş ver kuzum. hiç dert etme. o bir gün deli gibi pişman olur. ama pişman olsa da şu saygısızlığı karaktersizliği değişmez. belki bir anlık öyle gözükür değişmez.
he sen çok seviyorsan ve o da değişiyor gibiyse, kesinlikle evlilik sözleşmesi yap. ve mutlaka saygı istediğini hayatına fazla müdehale edilmesini istemediğini kendi kararlarını kendin vereceğini onun sadece danışabilecek biri olduğunu belirt.

ama bugün kesin seni arar. sakın yumuşama. erkekler yumuşamaya gelmez canım.

bu arada geleneği geçin.

resmi olarak kanunen de nişan ve düğün altınları tamamen kızındır. velevki kız paris hilton olsun kim kardashian olsun yani çok zengin olsun. yine de onundur.

kimse dokunamaz.

Bu gibi durumlar çok oldu kk'da ne yazarsanız yazın konu sahibi bu sinirli aşkıyla evlenecek diploması ailenin eğitim için yaptığı çaba fedakarlık hiçe sayılacak çünkü aşk ön planda tutuluyor sanırım erkek tarafının durumu oldukça iyi bu sanırım konu sahibi 3 maymunu oynamaya itiyor

İBenim iki düğünüm oldu,ilk düğünden sonra eşimin annesi elini beline koyarak, bilezikleri çıkartıp hepsini vereceksin diğer düğünde biz takıcaz dedi. Bende veremem nişanda takılanlar bizim adette kızın kolunda kalır dedim. Israr etti, çirkinleşti, eşimde kızdı annesine. Düğün günü en mutlu günümüzde ne diye altının peşinde koşuyosun onları ben ChocolateMilk'e aldım nasıl takmak isterse takar dedi. Ki onlar benim mehirimdi. Sizin kayınvalideniz gerçekten çok görgüsüz davranmış. Nişanda takılanları iste, hoop düğünde aynılarını tekrar tak. Ne anladım ben bu işten. Sırf gösteriş, başka hiçbirşey değil. Ayrıca nişanlınızıda kınıyorum, üç beş altının peşine düşmüş, ne bu sinir ne bu öfke. Yuva kolay kurulmuyor biliyorum ama arkanda durmayan bir eşle hayat hiç geçmez, benim eşim arkamda durduğu halde ne sorunlar yaşadık daha ilk yılımızda. İyi düşün, ayrıca nişanlınızın ettiği küfürleri falanda söyleyin ailenize. O sizi korumadı ama siz şuanda onu koruyorsunuz.

bizde nişan takıları kızın aileye kalır ve kıza çeyiz falan alınır ve ben hepsini anneme verdim annem bana bilezik aldı onlarla. Sen neden öyle yapmadın ve ben ilk defa duydum çevremde de hep öyle çünkü. Annesi altınlar ailene kalmasın diye demiş bencee senden unutucaksın unutsan ne olur oda senin ailen niye ona veriyosun ki hem senin ailen sana veremiyor mu. Benim ablamın düğün günü kolunda bilezik vardı annemin ablama aldığı görümcesi aldı kolundan işte fotoğraf çekilirken kaybolmasın dıye düğün takısında utanmadan kendileri taktılar şok geçirdik. Çocuk artık bunalmış o yüzden öyle yapmış ama evlileğe zaman kala artıyor kavgalar. sonra geçiyor inşallah seninde geçer. Sen bence beklee arar illaki arar ağırlığını koymazsan hep boynun bükük olur. sonra güzelce konuşun anlaşın eğer bi altından ayrılcaksa ayrılın çünkü o evlilik yürümez. İlerde daha pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…