Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Bide yazmissin sabah kalkip ise gitmek gøzumde buyuyor diye, bukadar mi asalak hayat yasamak istiyorsun? Agzina gelen herseyi bana saysin døvSun søvsun ama ben calismayim, kendi ayaklarimin ustunde durmayim? Bukadar mi acizsin,aciziz biz kadinlar.
Kusura bakms ama ben erkek olsam sen gibi biriyle asla evlenmezdim, cunku kocani somurulecek bi inek gibi gøreceksin.o sana kufur ettikce olan sevgin sayginda kalmayacak ama bosanmayacsksin "is bulup sabah kim kalkcak"diye... Yazik biz kadinlarin kendi ayaklari uzerinde durmasi sart aslinda.umarim gozlerin acilir da Allahta hakkinda hayirlisini verir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ama nişanda takılan takılar istenmez ki geri? kıza takılanlar kızda kalır. düğün için de aynısı geçerli. geline takılanlar gelinindir, kimsenin üstünde hakkı yoktur. gelin kendi isterse eşiyle paylaşabilir elbette, ama gelin isterse.

ay öyle bir adamla bir ömür geçmez zaten. devamlı kendini kısıtlayacak, ne için? bir adam için. adam bir fedakarlık yapar mı peki? hiç sanmıyorum. tamamen karşılıksız birşey yani. tek taraflı fedakarlıkla bir ilişki olmaz zaten. bu olay da üstüne tuzu biberi olmuş, uyanmıştır konu sahibi herhalde.

Merhaba kizlar. Cok sagolun bol bol ogut vermissiniz tek tek okudum her bir kelimeyi. Konustuk o aradi. Hicbisey olmamis gbi aradi esyalarini alcaz 2 gune gelip dedi. Bende anlayamadim dedim. Bizden ozur diliceksin yoksa ben esyalarini almadan giderim dedi. Bende buyrun gelin ama ozur dilemem. Ozur bekleyerek gelceksen ceyizlerim icin kamyonetle gelcektin hic onla gelme kendi arabanla gel babamla gorus sora babalarimiz gorussun bitsin dedim. Ona o hakaretleri yaptrdgm icin suclu benmisim. Ozur dilemezsem dalga gecmiomus bitcekmis bu is. Biter o halde dedim. Oyle kapattik gelecekler bikac gune. Benden ozur!!!!! Duyup esyalarimi burdan goturmeye

Banada bu saatten sonra oyle geliyor.

Öküz herif kendi özür dilemiyor da senden mi bekliyor vay anam vayyy

bıraz abartmıs bence boyle yapan bırı ılerde napar bılmıyom ama nısan atılmaz bu yuzden bence bıraz dusunup sabretmen lazım sevıyosan da susmuyı dene en ıyı cevabın olur

Eger bu noktada ozur dilersen yandiginin resmidir. Bu kendi elinle kendini atese atmaktir. Lutfen iyi dusun...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Oyle dusunuyorum bende artik

Sana yazdgm cevap yukarda bu arada

Ben yaptim hep ben yaptim. Onun bile sucu yok dayanamadim her istedgni ben yaptim onu kaybetmeme korkusuyla. Ah aklim basima geldi ama gec geldi. Sonra yine devam ettim. Yaradanim boyle bi olay cikardi basima. Sora dedimki kendime guvenim yok. Allahim suan bisey daha cikardi basima bizden ozur dile dedi ustune:)

Nişanlının egosu amada tavan yapmış ,bayağı kendini birşey sanıyor ,bu adamdan epey çekeceğin var sen zor olanı,zor erkeği seviyorsun demek , aşkı seçenlerin çoğu zaten mantığı bir kenara atıyor,evlendikten sonra kullanmaya başlıyor o vakitte geç oluyor

Ben asikda degilimki ne bu basiret heralde

"bizden özür dileyeceksin"

biz derken? kendi bağırmadı mı anasına sen neden günah keçisi oldun şimdi?

bu yaşadıkların bence ilahi işaret. ayrılınca iki gün üzülür üçüncü gün unutursun, bir ömür ağlamaktan yeğdir.

bu arada altın mevzusu hakkaten ne pis arkadaş, yazmadan geçemicem bizim nikahta bi bilezik çalındı nikah salonundaki odalardan birinde ama biz o an farketmedik. nikah oldu sonra arka odaya aldılar takıları çıkarın diye çıkardık keseye koyduk sonra da eşimin ailesinin evinde çıkarıp saydık geri kaldırdık.
çeyrek falan bilinmiyor da bilezikler belli işte kimler taktı falan filan bi bilezik eksik. o da ben memlekete dönünce aklıma geldi. eşim annesine "anne evi arayalım şu odada saydık düşmüştür, bir çantana bak kese sendeydi belki çantana düşmüştür" diyivermiş kıyamet koptu ki ikimizin de aklında hiç kötü niyet yoktu. insan bi şeyini kaybederse arar sonuçta. neredeyse onlara hırsız demiş olduk iş o noktaya geldi.

sonra aklımıza geldi nikah salonunun arka odasında bir kaç kişinin girip masanın kenarında bi şeyler yaptığı. o ara gitmiş demek...

sizin olayda da kayınvalidenin çirkefliği sayesinde güya sen onlara hırsız paragöz muamelesi yapmış oldun, hadi kayınvaldieyi anlarım da nişanlın bu kadar niye kuduruyor onu hiç anlayamadım...

Konusmamizdako tek yorumu damarima bastin merak etmeyin diyerek oldu. Ve ben sucluymusum ona o hakaretlwri ettirdgm icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…