Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Ceyizlerimi yasadigi sehre goturmek icin gelecek ama ozur dilemem gerekiyormus o ceyizleri kamyonete yuklemek icin yoksa yuklemeden gitcekmis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şu cümleyi kurana kadar anana babana altın için küfür eden adama özür dileyecek misin sen onu söyle...şaştım doğrusu

Sogumazmiyim bana neler diyor. Kisiligimi gururumu eziyor ustune ben daha nasil isinayim

Ceyizlerimi yasadigi sehre goturmek icin gelecek ama ozur dilemem gerekiyormus o ceyizleri kamyonete yuklemek icin yoksa yuklemeden gitcekmis

Yüklemezse yüklemesin ayy adamdaki egoya bak... Canım şimdi özür dilersen evliliğin boyunca özür dilerek bulursun kendini... Dünya malı için bu kadar hakaret eden bir insandan pek hayır gelmez iyi düşün...Bana göre özür dilemesi gerekenler onlar kanuna göre de o altınlar sizin hakkınız unutmayın...Tavrını koy birazcık altının derdin olmadıgını bu tavırları haketmediğini dile getir tabi anlarsa karşıdaki...

Ben herseyine olur dedim ama bu kadari tasma noktam. Ozur dilemeyi Allahin izniyle hic dusunmuyorum hicc

bak canım ben yeni evliyim ama burda yıllardır evli olan arkadaşlar ablalar var güven onlara bir bildikleri illaki var bugün sana bunu yapıp anana babana küfür eden adama özür dilersen gözünde böcek kadar değerin kalmayacak karnından sıpa sırtından sopa kafasında bunlar genelde..ve o gelip kendince yorumlayıp anlatana kadar durumu annene ve babana onlara küfür ettiğini sebebin bu bu bu olduğunu anlatmalısın yoksa onlar geldiğinde ortada yalancı konumuna getirilip aşağılanacaksın..

Babam bilmiyor. Soylemedim kufurleri tabikide. Beni 10 kirmisti ozur bekledi 1000 oldu kirmasi. Cok hata yapti. Ben ozur dilemicem Allahin izniyle. Onada soyledim bekliyosan ozur gelme diye. Gorumcemde altinlara kufur ediyor biz kavga edioz o yuzden diye. Ben eger ozur dileyip gidersem benim bittigim oldugum andir. Bu kadar.

GetirmeZmiyim anladida. O sandiki onlara altin pesinde muamelesi yaptim erkekligine yedirememis o yuzden. Ama hersey netlige kavustu. Ama o annesine buyuk ihtimalle ozur dilicek dedi ondan donemiyor lafindan. Donmeyi gec benden bile ozur dilemio ozur beklio. Ama Allahin izniyle dilemicem

Sogumazmiyim bana neler diyor. Kisiligimi gururumu eziyor ustune ben daha nasil isinayim

sevindim desem bana kızmazsın dimi...
cünkü sana böyle bişey lazımdı... basiretim baglı diyosun ya hep...
inşallah soguman gecmez. ve bi an önce biter.

şuan olayın içindesin. üzüntüyü yaşıyan sensin.
ben bunu hak etmedim. onca fedakarlıga karşın diyebilirsin.
yahut...
evlenicektik herşeyim hazırdı diyip kendini dahada yıpratabilirsin ama..
ne yazıkki. takdir ilahi böyle... en uc noktada iş hayrımıza oluyor.
ve üzüntüden acıdan göremiyoruz. neden ben dedigimiz için..
durulunca zaman gecince... rabbim kurtarmışın beni diyoruz.

şunuda belirtiyim.
kkda okumuştum...
kızın herşeyi hazır.. gelinliği bile evde...
1 hafta var dügüne...
ve bi kız cıkıp geliyo karşısına... ben nişanlından hamileyim diye...
kızın neler yaşadıgını bilirsin...
hamile kızla evlenio nişanlısı...
toparlanmıştı...

Çeyizlerini götürmek için böyle şarta bağladıysa kusura bakmayında daha ne duruyorsunuz. Ben olsam ne siz zahmet edin buraya gelmek için nede ben özür dilemek için çenemi yormayım çeyizim yerine nişan bohçalarımı üç kuruşluk altınları gönderiyorum der kapatırdım... Çok iyi düşün evliliğin boyunca bu adamı pohpohlarsın

Ya kufurden bahsetmem ailem icin ben asagilanmam demek boyle birini sectgm icin en basta kendimi korumaya calisiorum bu konuda onlara bisey bahsetmeyerek. Ve ozur konusuna gelince cidden dilemeyi dusunmuyorum Allah dilettirmesin ve onun dilemesini bekliorum tam tersi benden ve ailemden ozur. Ama buda olmicana gore bitiyor galiba

:2:
ee çeyiz almaya geldiğinde ne anlatacak bir fikrin var mı ben buna binaen söyledim...ona göre işin doğrusu neymiş sana ettiği küfürleri de anlatacak mıymış annenlere..:44:

Birde başka şehre gelin gidiyormuşsun canım evlilik için iyi düşün.. Sen bugün yaşadıklarını unutursun ama erkek tarafı evlendik den sonra unutmaz sana her fırsatda hatırlatırlar bize böyle yaptın diye sanma ki özür diledin iş bitti olur yeri geldiğin de çok güzel başına kakarlar....

Canım herkes sana doğru olanı yazmış inşallah doğru karar verirsin, bak 8 sene birliktelik ardından 1 senelik evliyim,önceden hiç sorun olmadı ha düğün tarihinde yaşadık ikimiz ayarlıyorduk o ara kavga ettik ama hep düzgünce davrandı salon tutuldu beni Kırmamak için değişiklik yapıldı. .ama evlenince öyle olmuyor sanki bazen yillardir yaptığı fedakarlıklari benden çıkarıyor gibi geliyor
.daha rahat evlenince bu adam sana neler yapar. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

ben şimdi anlamadım.
nişanda size takılan takıların düğünde kvde durmasın düğün telaşında sorun olur lafının anlamı nedir. siz düğünde, o nişanda takılan takıları yanınızdamı getireceksiniz.1.
o takılan altınlar sizemi takılmış ,kv yemi.
size ait olanın onda işi ne.2.

bence kimse altınların peşine düşmemiş kaynanan gerçekten düğün telaşnda unutulur sıkışmasın diye istemiş ama kusura bakma nişanlın çok terbiyesiz bi insan.
şu yaptığına bak sen ne dersen de teelfonu açıp annesine bağırmış sana dinletmiş saçma sapan hareketler hiç hoş degil.
nişan atılmaz korkma ama allah sana kolaylık versin.

İyi niyetli düşünürsek
O telaşede (başka şehre gideceğin için ) kaybolur üzülürsün diye düşünmüş oyüzden istemişlerdir demek istiyorum ama böyle bile olsa kv seni arayıp kızım böyle böyle altınları ver istersen kaybolmasın lazım demesi lazım ...
Yada taktığı bileziğin aynısından takıcaktır oyüzden istiyodur desem açıkça söylemesi lazımdı.
Vesselam düğün vakti sıkıntılar hep olur ama küfürler ailesinin yanında bağrışlar çok ayıp.

Ayaklarına kapanmadan affetme

Allahu teala şu mübaek günlerde sana bu adamın gerçek yüzünü göstermiş, evlenince ne gibi şeyler yaşayacağın konusunda küçük bir özet sunmuş.
Hem suçlu hem güçlü sakınnn özür dileme durumu idare edeceğim diye sakın sakın yapma böyle bir şey.
Bu adamdan koca olmaz, karşısında sümsük ezik büzük bir kadın istiyor, çok acı çekersin çok hem de hayatın mahvolur...nişanlıyken el üstünde tutulman gerekir senin şu an, el üstünde tutulduğun halin buysa düşün.....
onun ve ailesinin kölesi olmak istiyorsan tabii evlen...

Oky erkek tarafı düğünde takacaklarının yanında nişanda taktıklarını da takıyormuş ki zengin dursun. Onun için yeniden istiyorlar. İkinci kez takmak için. Konu sahibi de zaten getirecekmiş bir daha söylenince gerilmiş öyle demiş. Bunun üzerine muhtemelen evden de dırdır yiyen damat sıyırmış ve basmış küfrü. He bu kadarcık şeyde kendini kaybediyorsai konu sahibinin işi var. Ha bir de damat özür bekliyormuş. Yoksa çeyiz almaya geldiklerinde çeyizi yüklemeden gidermiş.

Son düzenleme:
Özür mü bekliyomuş????
Pişkinlikte son nokta bu olsa gerek gelsinler kamyonla ver o kıymetli altınlarını çeyîz dîye onu götürsünler

çok ayıp ama. millete gösteriş yapmak için kıza taktıkları takıları tekrar istemek.
ne kadar gurursuzlarmış bunlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…