- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.065
- 598
- 38
- Konu Sahibi Bettybooplu
-
Ceyizlerimi yasadigi sehre goturmek icin gelecek ama ozur dilemem gerekiyormus o ceyizleri kamyonete yuklemek icin yoksa yuklemeden gitcekmis
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
peki yaptıgı bu terbiyesizliğe karşın içinde soguma varmı? ona karşı...
yada hala ben nasıl toparlıcam diye düşünüyomusun...
inanki hayırlısı böyleymiş senin için... kurtulursun inşallah bi an önce...
özür dileme erdemini bile göstermeyen adamla aynı ev silivri cezaevinden beter olur.
adam resmen seni köle olarak görüyor. bir birey. istekleri fikirleri olan bir birey olarak görmüyor..
herhalde cinsiyetiniz kadın... ondan olsa gerek...
şu cümleyi kurana kadar anana babana altın için küfür eden adama özür dileyecek misin sen onu söyle...şaştım doğrusu
Ceyizlerimi yasadigi sehre goturmek icin gelecek ama ozur dilemem gerekiyormus o ceyizleri kamyonete yuklemek icin yoksa yuklemeden gitcekmis
Ben herseyine olur dedim ama bu kadari tasma noktam. Ozur dilemeyi Allahin izniyle hic dusunmuyorum hicc
ailen seni yalvara yalvarami verdi ona?
sen ona mecburmusun? bu kadar ezmeye ne hakki var?
ozur dilersen kamyonetle gelip esyalari alacak yoksa almayacak? bu ne kadar onur kirici
resmen santaj yapmis ! merak ettigim sey ise neyine guveniyoda santaj yapiyor?
sanki bir mecburiyetin varmis gibi
tamam yanlis anlamis olabilir kizabilir alinabilir
ama ailene kadar kufur edecek bir durum soz konusumuydu?
iki evlilik yaptim iki cocugum var ve hamileyim bir sey biliyorsam su ki
sana bunu simdiden yapan adam evlendikten sonra beterini yapar!
ne munasebet ailene kufur etmek?! dik dur onuruna ailene sahip cik !
baban biliyormu sahsina yaptigi kufurun mustakbel damatinin? Nasil yuzunuze bakacak acaba?
gerci o kadar yuzsuzki birde ozur bekliyor;. genelde evli kadinlarin yorumuna dikkat ettinmi ? evlenmeden bunu yapan
evlendikten sonra beterini yapar! konusunda hem fikirler
(bu arada gorumce ne diye bagiriyor arkada?)
Yüklemezse yüklemesin ayy adamdaki egoya bak... Canım şimdi özür dilersen evliliğin boyunca özür dilerek bulursun kendini... Dünya malı için bu kadar hakaret eden bir insandan pek hayır gelmez iyi düşün...Bana göre özür dilemesi gerekenler onlar kanuna göre de o altınlar sizin hakkınız unutmayın...Tavrını koy birazcık altının derdin olmadıgını bu tavırları haketmediğini dile getir tabi anlarsa karşıdaki...
Sogumazmiyim bana neler diyor. Kisiligimi gururumu eziyor ustune ben daha nasil isinayim
bak canım ben yeni evliyim ama burda yıllardır evli olan arkadaşlar ablalar var güven onlara bir bildikleri illaki var bugün sana bunu yapıp anana babana küfür eden adama özür dilersen gözünde böcek kadar değerin kalmayacak karnından sıpa sırtından sopa kafasında bunlar genelde..ve o gelip kendince yorumlayıp anlatana kadar durumu annene ve babana onlara küfür ettiğini sebebin bu bu bu olduğunu anlatmalısın yoksa onlar geldiğinde ortada yalancı konumuna getirilip aşağılanacaksın..
Ya kufurden bahsetmem ailem icin ben asagilanmam demek boyle birini sectgm icin en basta kendimi korumaya calisiorum bu konuda onlara bisey bahsetmeyerek. Ve ozur konusuna gelince cidden dilemeyi dusunmuyorum Allah dilettirmesin ve onun dilemesini bekliorum tam tersi benden ve ailemden ozur. Ama buda olmicana gore bitiyor galiba
GetirmeZmiyim anladida. O sandiki onlara altin pesinde muamelesi yaptim erkekligine yedirememis o yuzden. Ama hersey netlige kavustu. Ama o annesine buyuk ihtimalle ozur dilicek dedi ondan donemiyor lafindan. Donmeyi gec benden bile ozur dilemio ozur beklio. Ama Allahin izniyle dilemicem
Merhaba kizlar. Cok sagolun bol bol ogut vermissiniz tek tek okudum her bir kelimeyi. Konustuk o aradi. Hicbisey olmamis gbi aradi esyalarini alcaz 2 gune gelip dedi. Bende anlayamadim dedim. Bizden ozur diliceksin yoksa ben esyalarini almadan giderim dedi. Bende buyrun gelin ama ozur dilemem. Ozur bekleyerek gelceksen ceyizlerim icin kamyonetle gelcektin hic onla gelme kendi arabanla gel babamla gorus sora babalarimiz gorussun bitsin dedim. Ona o hakaretleri yaptrdgm icin suclu benmisim. Ozur dilemezsem dalga gecmiomus bitcekmis bu is. Biter o halde dedim. Oyle kapattik gelecekler bikac gune. Benden ozur!!!!! Duyup esyalarimi burdan goturmeye
ben şimdi anlamadım.
nişanda size takılan takıların düğünde kvde durmasın düğün telaşında sorun olur lafının anlamı nedir. siz düğünde, o nişanda takılan takıları yanınızdamı getireceksiniz.1.
o takılan altınlar sizemi takılmış ,kv yemi.
size ait olanın onda işi ne.2.
çok ayıp ama. millete gösteriş yapmak için kıza taktıkları takıları tekrar istemek.Oky erkek tarafı düğünde takacaklarının yanında nişanda taktıklarını da takıyormuş ki zengin dursun. Onun için yeniden istiyorlar. İkinci kez takmak için. Konu sahibi de zaten getirecekmiş bir daha söylenince gerilmiş öyle demiş. Bunun üzerine muhtemelen evden de dırdır yiyen damat sıyırmış ve basmış küfrü. He bu kadarcık şeyde kendini kaybediyorsai konu sahibinin işi var. Ha bir de damat özür bekliyormuş. Yoksa çeyiz almaya geldiklerinde çeyizi yüklemeden gidermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?