Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Benimde basimdan gecti buna benzer bisey
Nisanlimin (igggh) kiskancligi vardi
Beni isyerime birakirken herkezin onunda ben indikten sonra ne derler patimi cekti ne
butun taslar havalarda ucustu
isten eve gittigimde nisani attim
8 saat kesintisiz bu nisan bitti dedim
beni kucuk dusurecek adami ne yapayim
iyikide atmisim
eve gider gitmez ayaklarima kapandi vallahi
binlerce kez ozur diledi
annem babam onun annesi ablam :) ayagimdan ayiramadilar
bacagima yapismistik cunku
en azindan bi dahakine haddini bilir ama benim isim olmaz onunla
aradan kac yil gecti hic pisman degilim
33 yasindayim bekar oldugum icinde cok mutluyum
senin haberlerinide hep izlicem

vay be adamdaki egoya bak... hakaretleri etti, hakaret etmesinin sebebi sen oldun, o nedenle ondan özür dileyecekmişsin bir de, özür dilemezsen neymiş eşyaları almazmış falan. kusura bakmayın ama hem egoist, hem öküz, hem de saygısızmış.

bakın kesinlikle ama kesinlikle nişanlınızın size hakaret ettiğini, dediği lafları kendi anne-babanıza da söyleyin, saklamayın asla, bilsinler. özür diletmek istediğini de söyleyin. bunları anne-babanızın bilmesi lazım. saklanmaz yani böyle bir olay.

Senin yine el yaninda yapmis beni belkide olene kdr yuzune bakcagim bakmak zorunda oldugum insanlarin yaninda assagiladi. Bide ozur bekliyo ya saka gbi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Soyliycem zaten o erkek gibi anlatcakmis herseyi hepsine cekincegi bisey yokmus

Adimdan emin olmasamda bundan eminim ben. Oda yeminler etti iyi dusun bak olmicak yoksa bu is diye bende saglik olsun dedim

karaktersiz adamlar ya kaç yaşına geliyorlar hala ana baba ağzına bakıyorlar, böyle kadınlardan da erkeklerden de tiksiniyorum. bir insan bu kadar mı kişiliksiz olur...

hala tehdit hala tehdit desene

tüh yazık yaşlarının insanı olamıyorlar hiç bazıları

Şimdi şimdi piskolojik baskı uyguluyor benim ailem benim annem ortada sizin olan birşey yok evlendiğindede herşey onun istediği şekilde olacak şu an onun canlı provası tabi sende ona tabi oluyorsun gururlu kızsın,cici kızsın

Bende 2 yil nisanli kaldim nisan bileZiklerim dugune kadar bendeydi bizimde taki konusunda sorunumuz oldu dugune 2 ay kala hemde durumu coj iyi oldugu halde kayin pederim hicbi sozunu tutmadi taki seti bile almadi inatlasti benim istedigim bilezigin bile 2 eksigini aldi hemde gramlari dusuk ama esim hic beni yanliz birakmadi olay bende altin konusu yada grami degildi yaptigi seyler kullandigi laflar cok agirdi ama esim hep yanimdaydi karsisina alip konussaydi kizim boyle boyle yapalim diye ben tabikide orta yolu bulurdum ama o arkamdan is cevirdi hep ama esim beni hic yanliz birakmadi rest cekti ailesine siz bastan ne konustunuz dugun zamanimi gozunuz acildi dedi ben herseyimi yaparim dedi gitti kredi cekti babasinin soz veripte yapmadigi herseyi onlara inat yapti tekk kelime edemedi hic biri. Hatta utanmadan 1 haftalik evliyken getir bileziklerini kasamda saklim calinir dedi ama esimin yanimda olnasi sayesinde ikimizim arasinda tek kelime kirici laf olamadi. Bence hic kimse altina yada paraya takilmaz eger esi yaninda destekci olursa. Allah tum yeni evleneceklere sabir versin.en zor sey dugun zamani alisveris,altin,esya muhabbetleri. En guzel sey kendi ayaklarinin ustunde durup kimseden 3 5 kurus icin laf yememek.

"Bizden ozur dileyeceksin" dedi he. Fesatligin bu kadarina pes!
Neyse...

Allah sana oyle bir yardim etti ki farkinda bile degilsin...
Su an anlamiyorsundur ama illerde inan ki cok iyi anlayacaksin.
O yuzden sakin isyan etme, sakin uzulme... Aksine, yat kalk Allah'a sukret.

Eşlerini döven kocaların da bahanesi bu; "beni sen çıldırttın, damarıma bastın, beni sinirlendirdiğin için hakaret ettim, susmadığın için dövdüm, sen de hakettin sen suçlusun" vb. uzar gider.

Eğer bu tartışma yaşanırken telefonda değil de yüz yüze olsaydınız ne malumdu şiddet görmeyeceğin???

Hala burnundan kıl aldırmıyor, en ufak pişmanlığı olmadığı gibi seni suçluyor. İnşallah en hayırlı kararı verirsin. Lütfen bu tartışmaların evlilik versiyonlarını da düşün öyle karar ver.

İnşallah, bence de görünen köy kılavuz istemiyor her açtığı konuda kendi de emin değil başına gelebilecekleri görüyor ama düzeltmeye gücü yok. Ama evlense bu şekilde yaşamak daha zor, ayrılması çok daha zor. Hayırlısı olsun hakkında.

ailen seni yalvara yalvarami verdi ona?

sen ona mecburmusun? bu kadar ezmeye ne hakki var?

ozur dilersen kamyonetle gelip esyalari alacak yoksa almayacak? bu ne kadar onur kirici

resmen santaj yapmis ! merak ettigim sey ise neyine guveniyoda santaj yapiyor?

sanki bir mecburiyetin varmis gibi

tamam yanlis anlamis olabilir kizabilir alinabilir

ama ailene kadar kufur edecek bir durum soz konusumuydu?

iki evlilik yaptim iki cocugum var ve hamileyim bir sey biliyorsam su ki

sana bunu simdiden yapan adam evlendikten sonra beterini yapar!

ne munasebet ailene kufur etmek?! dik dur onuruna ailene sahip cik !

baban biliyormu sahsina yaptigi kufurun mustakbel damatinin? Nasil yuzunuze bakacak acaba?

gerci o kadar yuzsuzki birde ozur bekliyor;. genelde evli kadinlarin yorumuna dikkat ettinmi ? evlenmeden bunu yapan

evlendikten sonra beterini yapar! konusunda hem fikirler

(bu arada gorumce ne diye bagiriyor arkada?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakin ozur dileyim deme sen ozur dilencek ne yaptin ki ayaklarina getirticekler.

Bence gercekten evlenip evlenmemek istedigini gozden gecir, evlenince var olan sorunlar yok olmuyor bide ustune daha baska sorunlar cikiyor karar senin canim..

Senin yine el yaninda yapmis beni belkide olene kdr yuzune bakcagim bakmak zorunda oldugum insanlarin yaninda assagiladi. Bide ozur bekliyo ya saka gbi

evet ama utancimdan kimsenin yuzune bakamadim.
oyle 3-5 kiside degildi.nerden baksan 150-200 kisi birden bana bakti
neyse bu arada nikaha 3 gun kalmisti.
ama umrum bile olmadi
senin icinde hayirlisi olsun ama inanki baristim dersen uzulecem
burdaki evli kadinlar ayni yoldan gecmisler
onlarin sozu cok degerli suan

Son düzenleme:

peki yaptıgı bu terbiyesizliğe karşın içinde soguma varmı? ona karşı...
yada hala ben nasıl toparlıcam diye düşünüyomusun...

inanki hayırlısı böyleymiş senin için... kurtulursun inşallah bi an önce...
özür dileme erdemini bile göstermeyen adamla aynı ev silivri cezaevinden beter olur.
adam resmen seni köle olarak görüyor. bir birey. istekleri fikirleri olan bir birey olarak görmüyor..
herhalde cinsiyetiniz kadın... ondan olsa gerek...

Ben anlamadım şimdi, gelip çeyizlerini mi götürecekler, özür mü dileyecekler, yoksa özür mü bekleyecekler?
Neden geliyorlar..

Ceyizlerimi yasadigi sehre goturmek icin gelecek ama ozur dilemem gerekiyormus o ceyizleri kamyonete yuklemek icin yoksa yuklemeden gitcekmis

Sen eger bu durumunu dert olarak paylassaydim ve bende yorum yapsaydim bende aynen senin bana yaptgn yorumu yqpabilirdim. Ben goze aldim herseyi Allahin izniyle. Barismayi dusunmuyorum. Ozur dilemeyi aklimdan gecirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…