- Konu Sahibi Bettybooplu
-
Konusmamizdako tek yorumu damarima bastin merak etmeyin diyerek oldu. Ve ben sucluymusum ona o hakaretlwri ettirdgm icin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde basimdan gecti buna benzer bisey
Nisanlimin (igggh) kiskancligi vardi
Beni isyerime birakirken herkezin onunda ben indikten sonra ne derler patimi cekti ne
butun taslar havalarda ucustu
isten eve gittigimde nisani attim
8 saat kesintisiz bu nisan bitti dedim
beni kucuk dusurecek adami ne yapayim
iyikide atmisim
eve gider gitmez ayaklarima kapandi vallahi
binlerce kez ozur diledi
annem babam onun annesi ablam :) ayagimdan ayiramadilar
bacagima yapismistik cunku
en azindan bi dahakine haddini bilir ama benim isim olmaz onunla
aradan kac yil gecti hic pisman degilim
33 yasindayim bekar oldugum icinde cok mutluyum
senin haberlerinide hep izlicem
bugün bu olayda özür dileyip geri adım atarsan bir daha onun gözünde zerre değerin olmaz biliyorsun değil mi?
vay be adamdaki egoya bak... hakaretleri etti, hakaret etmesinin sebebi sen oldun, o nedenle ondan özür dileyecekmişsin bir de, özür dilemezsen neymiş eşyaları almazmış falan. kusura bakmayın ama hem egoist, hem öküz, hem de saygısızmış.
bakın kesinlikle ama kesinlikle nişanlınızın size hakaret ettiğini, dediği lafları kendi anne-babanıza da söyleyin, saklamayın asla, bilsinler. özür diletmek istediğini de söyleyin. bunları anne-babanızın bilmesi lazım. saklanmaz yani böyle bir olay.
Adimdan emin olmasamda bundan eminim ben. Oda yeminler etti iyi dusun bak olmicak yoksa bu is diye bende saglik olsun dedim
Soyliycem zaten o erkek gibi anlatcakmis herseyi hepsine cekincegi bisey yokmus
Merhaba kizlar. Cok sagolun bol bol ogut vermissiniz tek tek okudum her bir kelimeyi. Konustuk o aradi. Hicbisey olmamis gbi aradi esyalarini alcaz 2 gune gelip dedi. Bende anlayamadim dedim. Bizden ozur diliceksin yoksa ben esyalarini almadan giderim dedi. Bende buyrun gelin ama ozur dilemem. Ozur bekleyerek gelceksen ceyizlerim icin kamyonetle gelcektin hic onla gelme kendi arabanla gel babamla gorus sora babalarimiz gorussun bitsin dedim. Ona o hakaretleri yaptrdgm icin suclu benmisim. Ozur dilemezsem dalga gecmiomus bitcekmis bu is. Biter o halde dedim. Oyle kapattik gelecekler bikac gune. Benden ozur!!!!! Duyup esyalarimi burdan goturmeye
ay öyle bir adamla bir ömür geçmez zaten. devamlı kendini kısıtlayacak, ne için? bir adam için. adam bir fedakarlık yapar mı peki? hiç sanmıyorum. tamamen karşılıksız birşey yani. tek taraflı fedakarlıkla bir ilişki olmaz zaten. bu olay da üstüne tuzu biberi olmuş, uyanmıştır konu sahibi herhalde.
Senin yine el yaninda yapmis beni belkide olene kdr yuzune bakcagim bakmak zorunda oldugum insanlarin yaninda assagiladi. Bide ozur bekliyo ya saka gbi
Merhaba kizlar. Cok sagolun bol bol ogut vermissiniz tek tek okudum her bir kelimeyi. Konustuk o aradi. Hicbisey olmamis gbi aradi esyalarini alcaz 2 gune gelip dedi. Bende anlayamadim dedim. Bizden ozur diliceksin yoksa ben esyalarini almadan giderim dedi. Bende buyrun gelin ama ozur dilemem. Ozur bekleyerek gelceksen ceyizlerim icin kamyonetle gelcektin hic onla gelme kendi arabanla gel babamla gorus sora babalarimiz gorussun bitsin dedim. Ona o hakaretleri yaptrdgm icin suclu benmisim. Ozur dilemezsem dalga gecmiomus bitcekmis bu is. Biter o halde dedim. Oyle kapattik gelecekler bikac gune. Benden ozur!!!!! Duyup esyalarimi burdan goturmeye
Ben anlamadım şimdi, gelip çeyizlerini mi götürecekler, özür mü dileyecekler, yoksa özür mü bekleyecekler?
Neden geliyorlar..
Sen eger bu durumunu dert olarak paylassaydim ve bende yorum yapsaydim bende aynen senin bana yaptgn yorumu yqpabilirdim. Ben goze aldim herseyi Allahin izniyle. Barismayi dusunmuyorum. Ozur dilemeyi aklimdan gecirmiyorumevet ama utancimdan kimsenin yuzune bakamadim.
oyle 3-5 kiside degildi.nerden baksan 150-200 kisi birden bana bakti
neyse bu arada nikaha 3 gun kalmisti.
ama umrum bile olmadi
senin icinde hayirlisi olsun ama inanki baristim dersen uzulecem
burdaki evli kadinlar ayni yoldan gecmisler
onlarin sozu cok degerli suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?